Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olenka1.1980

chętnie pana uroczego poznam

Polecane posty

jezu ile o was trzeba zabiegać? Nic się tu nie dzieje? To może ja wreszcie pozwolę sobie zadać pytanie? Wolicie być kochani przez blondynkę czy rudą? Bo ja wczoraj kupiłam farbę do włosów i mam dylemat czy pozostać blondynką czy już nie?

Gość Paco rabannne
a co oferujesz oprócz francuza bez gumy?

ja niczego nie oferuję na allegro mają pełen wachlarz asortymentu w różnych cenach.Jak się rodzina złoży to kto wie może i ciebie będzie stać na odrobinę przyjemności.

Gość Paco rabannne
jak niczego to mastrubuj sie dalej sama :)

Zwykle masturbuję się sama.Nie po to jest ten topik żeby zaglądał tu każdy wygłodzony facet.Ja mam udane życie sexualne.I uwierz ,że nic by mnie nie skłoniło do szukania partnera na takich forach.Nie wiem jak dla ciebie ale dla mnie w kwestii damsko-męskiej ważny jest wygląd zewnętrzny a ty pewnie jesteś ostatnim burakiem ,że musisz tu szukać podniety.

Już się rochę pogodziłam z tą myślą.Jeszcze dam sobie trochę czasu a jak nie to trudn.A może ty wiesz gdzie szukać skutecznie?

Gość eduuardo
i jak tam nasza autorka po weekendzie / ja żeby dostosować się wymaganiom kupiłem kajdanki i zdominuję cię i siłą i intelektualnie :)))) mam też do dyspozycji tzw. hiszpańskie buciki z czasów inkwizycji może nie od razu do "przymierzenia" ale jak będziesz niegrzeczna :)))

Chciałaś sobie autorko pogadać na budzący u niektórych szybsze bicie serca temat, czy po prostu szukasz potwierdzenia jakiejś tezy (np tego, że faceci sa beznadziejni i nie warto tracić dla nich czasu)??? Bo nie widze innego powodu by na, w znamienitej wiekszosci, kobiecym forum szukać miłosci... no chyba, że lesbijskiej, ale Ty raczej okresliłas swoje preferencje w kierunku hetero... Na dodatek, jelsi juz nawet założymy, że Twoj cel jest możliwy do spełnienia... to raczej uroczych panów tu nie spotkasz...

Gość eduuardo
to co mówisz jest... komiczne :))) jestem żywym przykładem uroczego faceta :)) - no a że grasuje tu również banda gówniarzy to cóż począć

eduuardo wybacz mi,że zwątpiłam w to,że mogę się zakochać w tobie bezgranicznie i nie zajrzałam na forum wczoraj.Twój urok osobisty jest zniewalający:-).Mam do ciebie kilka pytań tak jak już wspominałam.To może zacznę co? 1Kolor oczu? 2oglądasz taniec na lodzie? 3Pijesz alkohol? 4Grasz w gry typu MMORPG o rycerzach i stąd ta wiedza na temat uzbrojenia a może jesteś naprawdę rycerzem? 5stosunek do służby wojskowej? Myślę ,że to starczy do podstawowego profilu psychologicznego. Komiczne w każdej prowokacji jest trochę racji. Dlatego tu jestem.Chyba mocno dojrzałam do tego ,że liczy się wnętrze(no nie tylko)ale jest najważniejsze.I teraz się sprawdzam pod tym kontem.Czy taki eduuardo np.błyskotliwy poniekąd może mi zawrócić w głowie.

Gość eduuardo
oj oleeee ja też nie jestem pilnym forowiczem:) a teraz odpowiedzi: 1Kolor oczu? -brązowy 2oglądasz taniec na lodzie? -tylko na olimpiadach (i tylko pary sportowe) albo solistki 3Pijesz alkohol? -w każdej postaci wedle starej zasady alkoholu i różańca nie omawiam 4Grasz w gry typu MMORPG o rycerzach i stąd ta wiedza na temat uzbrojenia a może jesteś naprawdę rycerzem? -chyba chcesz wiedzieć czy może mam zakuty łeb ??? :))) nie gram w gry komp. ale znam jedną fajną grę wstępną :))) 5stosunek do służby wojskowej? bardzo uregulowany / tzn. nie byłem ale bagnet mam :))) błyskotliwy eduuardo jak najbardziej jest w stanie zaszumieć w głowie niczym przydrożna wierzba smagana bezlitośnie wichrem historii :)))

No to fantastycznie wypadłeś...Te oczy i stosunek do alkoholu mnie przekonały.Trochę martwi mnie ,że w wojsku nie byłeś ,bo to może znaczyć ,że łóżka nie umiesz pościelać(po grze wstępnej przychodzi moment kulminacyjny)no a potem ktoś musi pościelać a ja tymbardziej w wojsku nie byłam.O taniec na lodzie pytałam statystycznie tylko.Może kiedyś będę pisała CV do OBOP-u to się wykażę znajomością gustów facetów o brązowych oczach.Czy mogę pytać dalej?

Gość eduuardo
i ze ścieleniem sobie poradzimy tzn. ja ci powiem jak a ty pościelisz :))) nie byłaś w wojsku ???? no ale chociaż może jakaś przelotna znajomość z "elokwentnym" rezerwistą ??? zastanawia mnie jedno o jaki dokładnie taniec na lodzie ci chodziło :))) ? pytaj dalej

Gość mężczyzna-pierwszy
Jestem gotów.

Eduuardo powiem ci,że jak tu zaglądam i widzę ,że napisałeś kilka słów to jest mi b.miło.Wczoraj wieczorem ja napisał ale jakieś przerwy w dostawie internetu był i nie mogłam wysłać.Może to i lepiej bo tyyyle napisałam ,że mogło zakrawać na trylogię.A tak masz z głowy czytanie.Co do tańca na lodzie to nie odpowiem ,bo to ja się mam zakochać w tobie i to ja pytam.Zresztą parę minut temu rozwiązywałam jeden test ,apteczny co prawda ale był bardzo skąplikowany. 1Jaka jest dziś pogoda u ciebie? 2Jak jest zimno chodzisz w czapce? 3Co byś chciał dostać od Mikołaja(ulubione pytanie wszystkich dzieci dużych i małych,grzecznych i niegrzecznych)? 4i tu będzie trudno ,nie wiem nawet jak zapytać.Pomyślę to zapytam.

Mężczyzno-pierwszy fajnie ,że tu zajrzałeś.To może jakieś pytanko na początek? Dlaczego mężczyzna-pierwszy? Albo masz na imię Adam,no i wtedy odpadasz bo to brzydkie imię(żartuję)? Albo będziesz pierwszy w moim życiu(to niestety jest już nierelne od bardzo dawna) ale nie martw się tym bo dziewice w porównaniu z dojrzałymi,wiedzącymi czego chcą kobietami są kiepskie :-) Albo... no właśnie dlaczego mężczyzna-pierwszy?

jest mi miło, że jest ci ze mną miło :)) temat jest taki że aż zastrzegłem nick bo jak się wezmą za nas podszywacze to ho, ho a teraz odp. 1Jaka jest dziś pogoda u ciebie? akurat na wódkę jesienno/zimowa 2Jak jest zimno chodzisz w czapce? jestem już na tyle rozumny że tak + szalik ale za to kalesony niet :) 3Co byś chciał dostać od Mikołaja(ulubione pytanie wszystkich dzieci dużych i małych,grzecznych i niegrzecznych)? jego żonę tj Mary Christmas :)) albo ciebie w torcie marcepanowym :)) 4i tu będzie trudno ,nie wiem nawet jak zapytać.Pomyślę to zapytam. nie, nie noszę fryzury a\'la rubik *a co do pierwszego to dop. jest prosta / jego nick oznacza że w kontaktach z kobietami on zawsze jest pierwszy :)))

Gość olenka.1.1980
Eduuardo jakoś tak mnie pozytywnie rozbawiłeś:-) Co do czapki to jestem z ciebie dumna.Dokładnie o to było to pytanie o odpowiedzialność.A z pogody wynika tylko tyle ,że mieszkamy w tej samej strefie klimatycznej i ,że wódki byś się napił.Jeśli chodzi o prezent to akurat w tym dniu wyskakuję z tortu na wieczorze kawalerskim i już wydałam zaliczkę więc sam widzisz zobowiązania...Ale w innym terminie kto wie...Może nawet ci zaspiewam"Happy Birthday to you mister president" piosenka nie na temat ale jaka efektowna......................Masz na sumieniu moje kotlety właśnie je spaliłam.Myślisz ,że zupka chińska z ziemniakami przejdzie? Jeśli chodzi o rubika to nie on wymyślił tą fryzurę. Każda głupia dupa która ma dostęp do wody utlenionej i brak dostepu do fryzjera ma takie włosy.Kręcą mnie strasznie twoje brązowe oczy i intelekt....ale się rozmarzyłam..........

"Albo... no właśnie dlaczego mężczyzna-pierwszy?" mapewno sugestie - nick oznacza, ze koles nigdy nie przepuszcza kobiet w drzwiach :P tylko zawsze pche sie pierwszy :P ewentualnie - w łóżku zawsze konczy pierwszy :P a co do farbowania - 90% kobiet lepiej wyglada w kolorze... nienaturalnym - farbowanym wlasnie... po prostu

burzowy... Ty po prostu nie masz pojecia, ile kobiet jest farbowanych - ktore bierzesz za naturalny kolor

my tu romantycznie o kotletach i zupkach chińskich a wy tu się łapiecie za włosy :))) zupka chińska z ziemniakami nieeeeeeeeee ale z grzybkami moon taaaaaaaaaaaaaaak wtedy można tańczyć na torcie, w torcie itp a moje piękne oczy jutro słońca szukać będą bo faktycznie szykuje się dzisiaj wódka a po niej intelekt jest wprost proporcjonalny do wzrostu głowy państwa w RP :))

już dobrze wiem, kto ma chemię na głowie, a kto nie:) eduardo, a Ty olence chcesz tą wódka zaimponować?:) alkoholików wszędzie w bród:D

Burzowy ja już dawno nie pamiętam jaki jest mój naturalny kolor włosów.Chciałam tylko się zmienić z chemicznej blondynki na chemiczną rudą.I tak też zrobiłam.Ale u mnie to normalne.Często eksperymentuje z chemią:-) (na głowie). Eduuardo mam nadzieję,że bawiłeś się dobrze i nie masz kaca,bo mam kilka pytań tradycyjnie.

"już dobrze wiem, kto ma chemię na głowie, a kto nie" ależ oczywiscie :D:D:D Naturalnym kolorem wiekszosci polek, jest kolor mysi - ciemny mysi, albo jaśniejszy mysi... faktycznie piękny kolor... wiem burzowy, że stosujesz taką, idiotyczna dosc taktyke, jaka stosuja niektorzy faceci - tzn chcąc być uznanymi za fajnego, przez damskie grono, sypią takie teksty jak Ty: że najpiekniej wyglada kobieta nieumalowana, że naturalne włosy sa najladniejsze itp, które naiwne dziewczynki łykaja jak młode pelikany

zwykła męska wódka od czasu do czasu nie ma żadnego związku z alkoholizmem a jeśli w tle leci niezły meczyk tak jak wczoraj to tylko dodaje wigoru :))) a przy okazji chyba lepiej wpłynęła na moje gardło niż tabletki brane od tygodnia.... obecnie już wróciłem w pełni sił \"do żywych\" a intelektualnie forma wysoka jak zwykle :))))) dawaj oleee kolejny zestaw pytań pierwsze może być o to jaki był wczoraj wynik meczu :)))

Gość Izóchnaaaaaaaa
Kto pije i pali ten nie ma robali :P Pijok pije , pijok mo, pijokowi Pan Bóg do :D Sama też piję - bo lubię :) pytanie za oleńkę: 1. za co nie lubicie kobiet ? 2. co w/g was uwłacza czci kobiecie ? :D czarna chemiczka :P

ogólnie u kobiet najgorsza jest chyba nadinterpretacja wszelakich zdarzeń i gadulstwo :))) a co uwłacza np. startowanie w biciu seksulanego rekordu świata dlaczego zwą cię czarną chemiczką ??? to kolor włosów czy skóry ? :))))