Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olenka1.1980

chętnie pana uroczego poznam

Polecane posty

Ale czy warto zabiegać o kobietę, która prawdopodobnie jest w związku ("Nie żebym była samotna albo sama"), a zamiast o niego walczyć lub odejść, słowem - włożyć trochę wysiłku w stworzenie czegoś wartościowego, lub grać fair - czeka na księcia z bajki...? Dowcip znam... kobieta zawsze czeka na księcia... który ją porwie z domu rodzinnego i uratuje... albo od męża :) Ale nie każda :D

Gość Izóchnaaaaaaaa
ależ sama nazwałam się czarną chemiczką :) to takie nawiązanie do tematu farbowania włosów :) Ostatnimy czasy troszkę częściej bywam na kafe, i ze smutkiem muszę stwierdzić, że wchodzą tu panowie, którzy nienawidzą kobiet za nawet najmniejsze ich słabości :( ile tematów, tyle ubliżania.... chyba faktycznie nie powinnam tu wchodzić :(

Gość Izóchnaaaaaaaa
A te startowanie w biciu seksualnego rekordu edziu to co Ty masz na myśli ? bo mi się włączyła nadinterpretacja :D

no widzisz jak trafiłem z tą nadinterpretacją :)) pytanie było co uwłacza..... a moim zdaniem laski które startują w takich otwartych spektaklach (jak chcą to niech starują i po 10 razy) i potem całemu światu głoszą że jest to ich życiowy sukces no to jest upadlające chyba mimo wszystko dla wszystkich kobiet ??? ja natomiast lubię kobiety - jak każdy facet zapewne ich w życiu nie bedę w stanie rozgryźć - ale to właśnie kobiety nas kręcą, nami kręcą i stymulują do działań wszelkich a że czasami się trafi jakaś głupolka to i tak w męskiej linii ma aż 3 odpowiedników rzadko naprawdę trafiają się tak fajni (i skromni) faceci jak ja :)))

Gość Izóchnaaaaaaaa
Ok :) to kolejne pytanie : - czym jest dla ciebie dyskrecja ? - w jaki sposób zachęciłbyś swoje dziecko do wkucia tabliczki mnożenia ? - jakie lody lubisz najbardziej ? - nauczycielka - skojarzenia... .....:D wygryzę Olkę :P ........

jak to wygryziesz olkę ??? przecież to jej topik i to my faceci stajemy do jej castingu a nie wy do mojego :)) - czym jest dla ciebie dyskrecja ? to coś wrodzonego i tylko dla facetów, bo kobiety mają wersję powiem ci coś ale obiecaj że nikomu nie powiesz :))) zatem to atrybut męskiej sztamy - w jaki sposób zachęciłbyś swoje dziecko do wkucia tabliczki mnożenia ? niestety ale licząc pieniądze - jakie lody lubisz najbardziej ? bardzo dwuznaczne / waniliowe - nauczycielka - skojarzenia... a to już bardzo dwuznaczne :)))) to: doświadczona starsza koleżanka pierwsze fantazje dot. starszych kobiet dla małych chłopców dyktatorka :)))

Gość 007tytus
Nie chce mi sie wszystkiego czytać... Wszedłem tylko żeby napisać że czekam na cud......szukam czystego serca, mądrości,....miłości...,wyjątkowości.... PS.Wbrew pozorom jestem zdrowy psychicznie :....-)/007tytus@interia.pl

o kurde złapałem już tutaj plusa za intelekt a teraz za intrygowanie obawiam się jednak że zaraz wpadnie tu jakiś nocny 15-latek i do kompletu na "i" dorzuci ale edi z ciebie inbecyl :))) znawca kobiecych serc no,no to duży komplement tym bardziej że nie jestem kardiologiem :)))

Myślę, że od umiejętności kardiologa cenniejsze są te, które potrafią kobietę zaintrygować, rozkochać w sobie, a potem całkiem rozbroić z rozsądku :) Skąd u Ciebie skojarzenia takich przymiotów jak intelekt i umiejętność intrygowania z dość upadłym słówkiem \"imbecyl\" ? Porażający brak podobieństw między znaczeniami i dość zaskakujący - u Ciebie - brak wiary w siłę przebicia swojej osobowości na forum :)

nie to bardziej przytyk dla tych "wojowników" którzy pod płaszczykiem anonimowości skaczą tutaj z topiku na topiku i skutecznie odreagowują młodzieńcze frustracje poprzez wulgaryzmy to była tylko taka wariacka kombinacja słów balansowanie na krawędzi wszystkiego jest dzisiaj tak wszechobecne że nie doszukujmy się tu złych intencji z mej skromnej strony :))

Masz dużo racji co do tych gniewnych istot psujących nieco atmosferę na forum...Jednak wchodząc tu byłam pełna wiary, że jednak pomiędzy tymi mącicielami chowa się piękna osobowość. No i proszę - miałam rację :) Pomimo iż wiara w ludzi została we mnie ostatnio boleśnie zachwiana, to jak widać nie należy nigdy całkiem zwątpić...Powiadają, że po takich doświadczeniach trzeba wyjść do ludzi. No i coś w tym jest mądrego. I z tą jakże budującą myślą położę się spać, aby jutro rano z nową energią móc sprawdzić czy pierwszy odnaleziony przeze mnie interesujący człowiek na tym forum miał piękne sny :) Dobranoc...

wow :) zatem sweet dreams (tak jak w tytule jednej z moich ulubionych nastrojowych piosenek) sny miewam na ogół piękne ale wstawanie to katusze tym bardziej dla artystów :)))

Dzień dobry... Niespokojne miałam sny i nie wiem co mogły oznaczać. Jednak pomimo tych wizji wstawanie było trudne jak zwykle. Widzę Eduuardo, że mamy wiele wspólnego...Poranne otwarcie oczu to wielkie wyzwanie i zawsze twierdzę, że z takim nastawieniem jakie mam wcześnie rano nie podjęłabym żadnej rozsądnej decyzji. Nazywam to poranną depresją - świat ma czarne barwy, a przyszłość jawi mi się jako pasmo ciągłych cierpień i czynności pozbawionych głębszego sensu. Za to w nocy...Tak, w nocy mogę żyć, czuć i napawać się tajemnicą ciemności. Najbardziej lubię odciąć się od świata słuchając właśnie nastrojowej muzyki. Kolejna wspólna rzecz, która nas łączy :) Możesz załączyć link do tej Twojej nastrojowej piosenki? Ja dziś słuchałam tej jadąc do pracy: http://www.wrzuta.pl/audio/m1bYqOgiuL/ Było mi tak smutno, nostalgicznie i wzniośle...Ten nastrój przypłynął wraz z pierwszymi dźwiękami. Obudziły się wspomnienia...Ciemność poranka, pusty samochód, w tle tony muzyki i pośród tego ja...Piękno życia to właśnie takie chwile...

Gość Izóchnaaaaaaaa
Edziuuu :) widzę, że swoją inteligencją zafascynowałeś już w między czasie inne panie :) Oleńki oczywiście nie mam zamiaru "wygryzać", bo jak już wspomniałeś, to jest jej topik, i to wy panowie bierzecie udział w jej castingu intelektualnym :D , wyłącz więc nadinterpretację i spójrz na buźki, a dojdziesz do wniosku, że to jednak żarcik :) Stworzyłam tylko kolejny zestaw pytań, żeby się Tobie za bardzo nie nudziło :) :) Pytania też odebrałeś dwuznacznie :) a to oznacza, że nadinterpretacja jest również Twoją słabą stroną :), z drugiej strony zestaw pytań :) można uznać za podchwytliwy :P, nie mniej jednak Twoje odpowiedzi mnie usatysfakcjonowały :) U mnie za oknem słoneczko :) , a ja za chwilkę muszę wyjść z domciu i stawić czoła trudom dnia piątkowego, wieczorem będę natomiast delektować się winkiem i wizją nadchodzącego weekendu....i śniegu na dworze...huraaaaa:D Eduardo, co sądzisz o moherowych beretach ? :D

no flowerku w końcu ktoś rozumie moje poranne rozterki a nie nazywa leniwcem :))) my duchowo namaszczeni nie żyjemy tak przyziemnymi sprawami jak wojskowa dyscyplina tj. 5 minut na prysznic i na baczność u nas dzień do dnia nie pdobny wrzutę nam koledzy admin. w pracy zablokowali więc odpalę w domu ale został youtubik więc załączam link do mojej piosenki http://www.youtube.com/watch?v=aQ4Faonq0-o oj izóchaaa :)) odkryłaś zatem we mnie pokłady cech kobiecych bo urodę już mam :)) no faktycznie dużo tych buziaków ja też weekend jakimś winkiem uzupełnię ale na śnieg to jeszcze chętnie poczekam bom w wieku gdzie już nie dają ferii zimowych a jedynie urlop :) a co do moherowych... to mam nadzieję że trafi nam się może jeszcze jakaś mała wojna i wtedy jako \"patriotki\" :))) bo za takie się chyba uważają - pójdą na pierwszy ogień i ku mej radości moździerze, haubice oraz czołgi zmiotą je z naszego pięknego skądinad kraju (mam nadzieję że razem z ich duchowym przywódcą) i za to faktycznie się wina napiję :))

Leniwiec, człowiek nieprzystosowany do normalnego życia, śpioch, istota z przestawioną dobą itd. itp. - mogłabym wymieniać bez końca te ludzkie skojarzenia z moim zapotrzebowaniem na sen :) W snach człowiek łamie bariery, robi i widzi rzeczy, na które w rzeczywistości ma nałożoną barierę utkaną z rozsądku, realizmu i sporej dozy niedowiarstwa. Dlaczego więc nie spać jak najdłużej??? Twojej piosenki też posłucham dopiero w domu, bo w pracy nie mogłabym pozwolić sobie na poddanie się nastrojowi. Szkoda rezygnować z takich odczuć...

masz rację czego to ja nie wyrabiam podczas snu :)) a potem trzeba wstać i zacząc normalny dzień a do takich piosenek to wanna pełna piany, wino, kobiety (o przepraszam:) i śpiew :))

Zamiast kobiet wolałabym jednak jednego, kochanego mężczyznę ;) A Tobie jedna nie wystarcza? Czyżbyś do każdej sfery swojego życia potrzebował innej kobiety? ;)

A ja wczoraj byłam tak zaganiana ,ominęło mnie tak wiele.Chyba nie dam rady tego nadrobić.Droga Energiczna Trzydziestolatko jesteś strasznie bystra:-) Eduuardo ale ty masz branie:-).Widzę ,że z Flowerką to się całkiem dobrze rozumiecie.To fajnie.Ja raczej tylko bywam romantyczna ,niż jestem.Wolę hokeja,piwo i kiełbasę od romantycznych piosenek i wina:-)Więc tak wyszło ,że przestałam tu pasować.Eduuardo jeszcze ostatnie pytanie jeśli mogę?Niestety śmiertelnie poważne.Czemu taki facet jak ty rozmienia się na drobne? Czemu jesteś miły dla wszystkich?To tylko głupota czy konpleksy?Jesteś niedowartościowany?(w tym pytaniu nie chodzi o mnie ,mnie jest wszystko jedno z kim piszesz,sypiasz,itd...Tylko skąd taki pęd do zdobywania w ilości hurtowej nieselekcjowanego towaru?) 007 Tytusie myślę,że zaglądają tu ludzie tylko psychicznie nienormalni,serio.Dlatego nie wiem skąd u ciebie pomysł ,że ty jesteś normalny? Izóchnaaaaaaaaaaa dzięki za godne zastępstwo. Flowerko miłej zabawy:-) Było mi niezmiernie miło pa

Oleńko, muszę z Tobą polemizować! Absolutnie nie zgadzam się ze stwierdzeniem, że tu zaglądają tylko i wyłącznie nienormalni ludzie! Czy sama uważasz się za taką? Przecież nie masz o sobie aż tak złego zdania? :) Poza tym myślę, że termin "nienormalny" jest bardzo szeroki - to co dla jednego jest normą, dla innego już wariactwem. I przepraszam jeśli Cię rozgniewałam tym, że weszłam na Twój topik i trochę go zdominowałam. Wybacz...

Flowerko no co ty:-).Po pierwsze \"normalność\" to pojęcie względne.A po kolejne to był tylko żart niewymagający dywagacji.A tak szczerze to rutyna mnie nudzi,a tu się zrobiło rutynowa.Na tym forum jest kilka milionów tylko pozornie innych tematów ale tak naprawdę wszystkie są o tym samym.Chciałam żeby tu nie było dwuznacznie,nachalnie i pościelowo.Tak się jakoś samo zrobiło i dlatego ja się wypisuję. Pozdrawiam Olka

Dwuznacznie? Nie zarejestrowałam podwójnej częstotliwości? :) Nachalnie? Hmmm...Jakoś też uszło to mojej uwadze. A pościelowo to może faktycznie - ta muzyka i ten nastrój jesiennej nostalgii...

oj oleńka, oleńka :)) czy z takich powodów o które mnie pytasz, założyłaś ten topic ???? chyba miało byc dwuznacznie i było :)) a reszta to już jak wspominałem nadinterpretacja :)) nie szukam ani hurtu ani jogurtu :)) a bycie miłym dla kobiet nie tylko na forum uważam za zaletę a nie wadę podwaliną całości był casting intelektualny a z twego podsumowania wynika iż nikt w pełni nie spełnił oczekiwań więc skoro autorka się wypisuje to topic należy uznać za zamknięty może wpadniemy gdzieś na innym temacie przy tzw. okazji a tymczasem trzymajcie się ciepło wszystkie kobietki :)) flowerko również dzienx :)) jesteś przedstawicelką nurtu flower power :))

Bardzo miła to była rozmowa :) W związku z tym, że topic chyli się ku końcowi, nie będę się rozpisywać na temat mojego "flower power" :)

Gość Izóchnaaaaaaaa
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :P :P :P i chooj bombki :P strzelił ! :D buhahahaha haaaaa haaaaaaaaa :D buhaaa haaa haaaa :D się uśmiałam :D