Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olenka1.1980

chętnie pana uroczego poznam

Polecane posty

Gość chętny............
może i byłbym chętny

Gość facet ktoremu nie chce sieSpac
ja jestem chętny..proszę o zestaw pytań konkursowych.. ;)

Gość chętny............
już się zdecydowałem

Gość chętny............
już późna pora i człowiek potrzebuje czasu do zastanowienia

Bo to,że jesteś człowiekiem przyszło mi samo do głowy nawet wcześniej niż sam to napisałeś.Ma się umysł analityczny :-)

Gość chętny............
to już wiesz o mnie prawie wszystko

Uuuu to już wszystko.Ja tak bardzo chciałam się zakochać.Myślałam ,że może w tobie chętny ale jeśli wiem o tobie już wszystko a to co wiem to nic takiego ujmującego znowu no to chyba to nie to

Gość chętny............
wybredna jesteś

Gość Jaskinia
Włączam się do gry...

Gość Jaskinia
Wiedziałem, że padnie to pytanie - owszem...

pytanie tendencyjne jak w \"Rejsie\" ale odpowiedź ważna dla mnie. To jeszcze jedno pytanie albo ciąg dalszy ...z moich snów?

Gość Jaskinia
To jakie pytanie tym razem zadasz?

olenka ty niegrzeczna przekoro :)) znowu mieszasz w głowach niewinnych chłopców miałaś skończyć ale ciągnie wilka do lasu :))

Ja? Tak naprawdę to czekałam,aż się odezwiesz:-) A co do reszty chłopców to mam nadzieję ,że nie są niewinni.A co u ciebie Eduuardo?

Gość 007tytus
Nie żebym zaraz składał podanie o angaż...:-) Ale ja też czekam na cud.... Nie chce nie wiadomo czego..... Szukam fajnej kobitki z sercem...,do tego poboczne wskazane cechy dodatkowe: -lekko acz wyraźnie rozgarnieta -piękne oczy -pogodny uśmiech -ideały w sercu i głowie Poza tym osoba kompatybilna powinna chcieć i umieć "sięgać gwiazd"..." Podawajcie mi mail bo nie wiem jak odpisywać! Pzdr 007tytus@interia.pl

Gość facet z układu
to się nazywa desperacja, brać udział w castingu na forum internetowym, w dodatku nie mając pojęcia kim jest osoba "castingująca" - potem się okaze, że to będzie "odrzucenie od pierwszego wejrzenia" bo się jedno drugiemu fizycznie nie spodoba...

Facecie z u. To ja się mam zakochać i dlatego ja zadaję pytania.Wygląd zewnętrzny jest oczywiście bardzo ważny ,ale nie na tym etapie pobieżnej znajomości internetowej.A przyznam ,że spotkań\"na żywo\" nie planowałam(ale kto wie).Miłość(do kogoś) daje mi strasznego kopa i albo ją znajdę tu, albo pozostają mi kawa i zastrzyki z adrenaliny:-). Oczywiście może się okazać ,że jeśli dojdzie do spotkania mogłabym się nie podobać facetowi z którym się umówiłam,ale jeśli cię to uspokoi nie jest ze mną aż tak źle żebym nie spodobała się wszystkim.

Tytusie drogi to ja odpadam.Z wymienionych zalet posiadam tylko wyżej wymieniony organ,który jak sam widzisz może okazać się niesprawny albo zużyty bo główne funkcje ma zaburzone do tego stopnia ,że na forach szukam miłości. :-).Mój adres gdybyś chciał się upewnić olenka1.1980@o2.pl

olenka u mnie nie najgorzej coraz bardziej - przystojny coraz bardziej - błyskotliwy coraz bardziej - skromny :) jak zaglądam czasami na kafe i czytam niektóre \"mądrości\" to tak się zastanawiam jaki jest średnia wieku użytkowników ??? ja tam bym uważał na tytusa bo on faktycznie może ma tak na imię :)))

Widzisz Eduuardo jak to człowiek z wiekiem staje się coraz ładniejszy,mądrzejszy.Znam to z autopsji :-).Co do Tytusa to fajny facet,miły znaczy się,pogadaliśmy trochę i jest ok.Myślisz ,że może być podobny do małpoluda? Ja będąc małą i niegrzeczną dziewczynką pasjami czytałam \"Tytusa Romka i Atomka\".I powiem ci szczerze ,że Tytus w porównaniu z resztą bohaterów wypada całkiem nieźle :-).My tak tu gadugadu to może ty Eduuardo napiszesz jak masz na imię?Bo ty moje znasz.

oleeee moje imię powoduje dreszcze więc jak mógłbym ci to zrobić :)) ja też czytałem \"tytysa....\" i najgorzej jak kafeteryjny tytus będzie połączeniem tytusa i atomka (i gruby i włochaty - czyli mniej więcej gosiewski z pis) a z owych czasów nic się nie zmieniło nadal jesteś mała i niegrzeczna czyż nie ??? :))

Całą noc studiowałam słownik imion i jedyne przy którym miałam dreszcze to Miriam,ale było to raczej dreszcze nieprzyjemne.Więc twoje imię Eduuardo zniosę a nawet \"zniesę\" więc dawaj śmiało. Co do Tytusa to ja go widziałam(na zdjęciu tylko) i myślę ,że to nie jest Gosiewski ani jego krewny,no chyba ,że photoshop:-).A co do mnie to nie jestem już małą dziewczynką,no i lektury mam trochę poważniejsze.A i jestem grzeczna i tej wersji będę się trzymać ,bo gwiazdka za pasem.

całą noc nad imionami ??? :))) oooooooooolenka i nie urzekło Cię moje magiczne imię zrobimy tak, żeby zostało coś z magii tajmeniczości wymień 5 najładniejszych imion męskich, jeśli wśród nich będzie moje to ci potwierdzę a jeśli nie to myślę że latynoskie eduuardo pozostanie moim wyznacznikiem :)) a skoro jesteś grzeczna i czekasz na gwiazdkę to już niedługo będziemy się widzieć bowiem jestem najjaśniejszą z gwiazd :))) to chyba nie za ładny ten Tytus skoro, tylko taki komentarz na jego temat, ale wiesz facet nie musi wyglądać - musi być po prostu bogaty.... w doświadczenia :))