Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczurzyca

czy ktoś mi może napisać...

Polecane posty

Gość szczurzyca

takie zestawienia argumentów przeciwko tabletkom antykoncepcyjnym? o zaletach juz wiem,ale te mniej pozytywne aspekty brania tabletek zdaja sie byc bardzo różnorodne, stąd tez moje pytanie: jakie u was kobitki wystepowaly/wystepuja negatywne skutki brania pigułek?

Gość lulu28
problemy z zajścem w ciążę

ja się strasznie obawiałam skutków ubocznych, ale w moim przypadku na szczęście takowe nie wystąpiły :) na upartego moge tylko dodać, że może przez pierwsze 2-3 dni byłam jakby bardziej senna i tyle. za to libido się zwiększyło :D

tematów tego typu jest milion pięćset na kafeterii... :/ Leniu poszukaj trochę!!

z problemem by zajść w ciąże niekoniecznie jest tak, że to wina tabletek. kobieta często nie wie, że ma załóżmy problemy ze swoją płodnością, zabezpiecza się i stawia na tabletki, a potem jak przestaje to częśto o problem z zajściem w ciąże obwinia właśnie hormony :)

Gość 4 lata
przyklejam plaster... to nic Ci nie mogę napisać o tabletkach, ale na pewno minusy opisane są na ulotce dodawanej do tabletek gdy poczytałam co mi grozi przy plastrach, to zrobiło mi się słabo, ale od roku stosuję, seks cudny, bez stresu a powikłania, ba - mogą wystąpić i po aspirynie

ja najpierw brałam Diane35- wymioty biegunka, a wkońcu leżałam w szpitalu z odwodnieniem, potem cerazette- to samo tyle, że bez szpitala bo natychmiast odsawiłam, treaz obserwuje się, wiem kiedy mam dni płodne i nie współżyję, a w pozostałe tak dla świętego spokoju swojego używamy gumek;

Gość jakie pytanie
zalatw sobie ulotke, bedziesz miala w niej zestawienie wszystkich skutkow ubocznych, ktore tylko moga wystapic (koncerny boja sie procesow, wiec wymieniaja wszystkie im znane)

Gość jojojjj
ból głowy, spadek libido- to to co najbardziej odczuwałam, ból piersi przy źle dobranych i popękane zyłki na nogach - i racja z załatw sobie ulotke albo poszperaj na necie gdzies na jakims forum widziałam chyba skan jakiejs tam to sie naczytasz dopiero o skutkach!! od raków, zakrzepic itd