Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ernest hami amway

JAKIE JEST NAJNIEBEZPIECZNIEJSZE MIASTO W POLSCE ???

Polecane posty

Gość ernest hami amway

??

Gość ernest hami amway
słucham radia i mówia, ze Katowice

Gość ernest hami amway
macie jakieś doswiadczenia ?

Legnica i dzielnica cudów. a Wrocław do bezpiecznych nie należy także. ostatnio ciągle tam uprowadzane są młode dziewczyny.

Gość czarny nick na boku
heheLegnica - Dzielnica cudów nie przesadzaj nie jest tam tak zle mieszkam nie daleko Dzielnicy cudów :D

Gość hihihihi.....................
we Wrocławiu uprowadzane są dziewczyny? nie wiedziałam o tym ...

no przecież w dzielnicy to strach przejść. może ja tylko odnoszę takie wrażenie, ale dla mnie tam jest strasznie. a we wrocku studiuję zaocznie i szlag mnie bierze jak wieczorem muszę jeździć tymi tramwajami i autobusami. tyle zapijaczonych ludzi a przede wszystkim natłok chorych psychicznie. ostatnio rano w niedzielę jechałam autobusem do szkoły. weszła jakaś starsza babka i zaczęła wyzywać szybę dosłownie od najgorszych i jeszcze mówiła do niej ,,i co myślisz że jesteś lepsza ku.."

Gość ahaaha
Nowa Huta w Krakowie

z tym sie zgodze we Wroclawiu jest bardzo dużo psychicznych ludzi,niemal na każdym kroku można jakiegoś wariata spotkać ,choć zazwyczaj są nieszkodliwi .... ale porywanie ...:O

Gość czarny nick na boku
no troche racja trudno na Dzielnicy znalezc normalnych ludzi -->tam już chyba nie ma młodzieży która nie byłaby po wyroku.

Gość Suwałki hehe

Ja obstawiam jednak Katowice - pełno ćpunów, pseudokibiców i tych ludzi z familoków, bez celu w życiu ...

sroczka- ja mieszkam we Wro od 23 lat, i tez często wracam noacnymi autobusami czy wieczorem tramwajami i jakoś nigdy nie przytrafiały mi sie takie historie. A bywało że nocami byłam w naprawdę odludnych dzielnicach- Nowy Dwór, Karłowice, Brochów. Wiec albo nade mna czuwa opatrznosc, albo Ty masz po prostu pecha. Uważam że Wrocek jest bardzo bezpieczny.

Gość czarny nick na boku
a o Legnicy głośno było jakieś 10 lat temu Teraz się troche uspokoiło

jakieś dwa lata temu sprzedaliśmy kolesiowy z dzielnicy cudów samochód (on do nas po niego przyjechał). potem miał jakieś wąty przez telefon że coś jest nie tak. pojechaliśmy do niego o tym porozmawiać. weszliśmy na klatkę a na samy,m dole leżało dwóch żuli z nalewkami. jeden spał na drugim. na trzecim piętrze biegało rozneglizowana dziwka a w mieszkaniu faceta istny syf i padliną śmierdziało. chciałam jak najszybciej odjechać stamtąd. a jeżeli chodzi o Wrocek to np na pks i pkp wisi pełno ogłoszeń o zaginięciach młodych osób. w radiu też o tym słyszałam

Gość czarny nick na boku
ale za to miło spominam sylwestra na dzielnicy cudów jakiś czas temu:) w takiej spelunie tylko tam żadna taxówka przyjechać nie chciała:D

czarny nick na boku - jesteś z Legnicy rozumiem. a gdzie mieszkasz dokładnie? ja w Legnicy studiowałam 3 lata

we Wrocławiu sa gorsze i lepsze dzielnice i pewnie jak w każdym miescie mozna spotkac bloki pełne pijaków i narkomanów ja mieszkam w nieciekawej dzielnicy ale nigdy mnie nikt nie zaczepiał ani nic..

Gość czarny nick na boku
na piekarach to ty nie jesteś z l-ca?

Gość Do tych z Legnicy
Zgadzam sie z tym ze legnica to nieciekawe miasto- pewnie slyszalyscie o tym jak w sunny clubie na ul gwiezdnej jakis kryminalista zamordowal niewinnego chlopaczka??? ja akurat jestem z lubina ale kiedys dosc czesto bywalam w legnicy, studiowalam tam i to czego sie naogladalam to glowa mala

nie jestem, ale dobrze znam. jestem z miasta które leży na południe o jakieś 20 km odległości (złotoryja);-) u mnie w mieście spokojnie jak przystało na małe miasteczka

Gość czarny nick na boku
no i ta masakra z przed tygodnia na Jaworzyńskiej kiedy to 18latek zmasakrował swoja 51letnią koleżanke:o

Gość sorry ale początki
Mnie sie wydaje, że Poznań. Jeżyce, Dębiec... Ostatnio jakiś koleś podpalał tam samochody :O Kilka razy jak mój chłopak szedł w nocy z pracy zaczępiali go jacyś huliganie, raz gonił go jakiś psychol z nożem, bo nie miał ognia:O

Gość Do tych z Legnicy
ja raz bylam w sunny to jakis koles steryd oblesny rzucal szklankami w ludzi , nawet nie wiem czy 20 minut tam bylismy. Szkoda ze policja nie reaguje

Gość czarny nick na boku
dobra ja musze lecieć:o teraz to nie wiem czy powinienem z domu wychodzić:o Ostatnio mnie też jakieś lamusy zaczepiali ale jakoś sobie poradziłem:classic_cool: