Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klubowicz jeden

Dlaczego tak wiele kobiet stroi fochy ?

Polecane posty

Gość klubowicz jeden

ja rozuimem ze chcecie wziasc faceta pod pantofel i te fochy maja wam pomoc ale po co to robicie ? Przeciez kazdy kolejny foch to gwodz do trumny waszego zwiazku - nie rozumiecie tego ? :-o

Gość Alicja z krainy lodów
Myslisz ze to takie proste być kobietą?myśli sie co innego mówi co innego a robi jeszcze coś innego:O foch to foch,nie pomaga ale jak sie człowiek uzalezni od tego to ...już nie ma odwrotu:O

Gość klubowicz jeden
Dla mnie kobieta ktora stroi fochy nie dorosla do zwiazku :-o Mysli ze jest mala dziewczynka ktora jak nie ma tego co chce strzeli focha i dostanie to ? :-o

Gość Alicja z krainy lodów
fochy som gópie i som ostatecznościom :O

Gość klubowicz jeden
Foch to najgłupsza rzecz jaką robi dziewczyna. To dla niej jak strzał w kolano bo uwierzcie mi, wytrzymałość faceta ma swoje granice :-o

Gość kobieta niby miła...
moj maz moje foszki wytrzymuje i znosi bardzo cierpliwie, choc juz bardziej traktuje je z przymrozeniem oka. Kobietki maja swoje humorki i tak to juz jest z nami. Faceci tez maja swoje dziwne zachowania, ktorych my kobiety nie mozemy zrozumiec:O

Gość Tyran
Ale strzelać focha po to aby coś uzyskać tym to na pewno nie jest poważne podejście do związku już nie mówiąc o dojrzałości.

Gość taa jak do facetow
nigdy nic nie dociera to sie nie dziwcie ze stroimy fochy :O

Gość Tyran
Tak, bo jeżeli nie da się faceta ugłaskać swoją racją, bo ma własne zdanie to najlepiej strzelić focha, faktycznie najlepsze wyjście ;)

Gość wzr
kobiet? mysle ze zarowno kobiety jak i mezczyzni stroja fochy a dlaczego to juz tylko oni wiedza

Gość wyglądasz źle ja też
fochy są idiotyczne, sama strzelam czasem mimo że wiem, jakie to głupie :) a potem żałuję...błędne koło ;)

Gość Tyran
Chociaż tyle dobrze, że niektóre Kobiety zdają sobie z tego sprawę, że to głupie zachowanie. :)

Gość kryptonimZ
zależy co rozumiesz przez słowo "foch"

Gość Tyran
Wszystkie nie wytłumaczalne zachowanie Kobiet mające na celu wzięcie faceta na litość po przez "udawanie zranionej bądź nie docenionej" ;) Mniej więcej coś takiego chociaż można by jeszcze rozpisać :)

Gość foch to nic innego jak
1. uniesienie sie duma 2. nie odzywanie sie 3. oczekiwanie ze facet przeprosi je za to ze to on ma racje:-p 4. ogolnie rzecz mowiac jest to glupota

Gość wyglądasz źle ja też
nooo ja sobie zdaję sprawę, jakie to głupie, staram się postawić na miejscu biednego faceta zaatakowanego przez focha :D na ogół gdy jestem rozdrażniona i hormony mi szaleją, łatwo się irytuję i wolę strzelić focha zamiast sensownie wyjaśnić sprawę...ale rozmawiałam o tym z moim facetem i odtąd jest lepiej, grunt to umieć przyznać się do błędu i rozmawiać ze sobą. komunikacja w związku to podstawa...i świadomość różnic między kobietą a mężczyzną, akceptowanie tych różnic zamiast walki z nimi, bo to walka z wiatrakami jest. ot. ależ się rozpisałam ;)

Gość kryptonimZ
dla mnie nie jest to definicja "focha" (: Raczej wykorzystanie wszystkich środków aby osiągnąc zamierzony cel

Gość wzr
nie rozumiem waszych uogolnien ;> ludzie nie tylko kobiety stroja te fochy faceci tez

Gość Tyran
KryptonimZ...Dla każdego, co innego jak to mówią ;) Zależy, co kto lubi każdy wybierze coś dla siebie :)

Gość Tyran
Wyglądasz źle ja też...Rozpisałaś się to prawda, ale jak MĄDRZE hehe :)

Gość jak sobie klubowiczu
nie umiesz poradzić z tym że twoja kobieta ma uczucia, można ją czymś urazić i że przeżywa to co robisz - to se daruj związek z nią i wracaj do klubu takie gadania że "kobiety strzelają fochy" to nic innego jak wymówka przed tym, że nie umie się z nimi rozmawiać i nie umie się i NIE CHCE się ich zrozumieć

Gość Honoratka.
ja tez zmienialam facetow czesto, bo zaden nie wytrzymywal moich fochów. W koncu trafilam na takiego co wytrzymuje :) Teraz jest moim mezem - taki przynies, podaj, pozamiataj. Mam raj na ziemi i czuje sie jak ksiezniczka :D Wszyskim polecam :)

Gość kryptonimZ
Tyran Masz rację -dla każdego coś innego. Tylko faceci zbyt często chyba wszystko uogólniają. Dla nich jest albo czarne albo białe, nic po środku. Kobieta które chce udowodnic swoją rację postrzegana jest jak ta co stroi fochy.

Gość Tyran
No i to właśnie jest wymówka od tego, aby nie przyznawać się do fochów ;) Bardzo dobrze nawet Ci poszło muszę powiedzieć ;) Ale...jeżeli tak jak mówisz Kobieta ma uczucia itp to niech zakomunikuje o co chodzi, a nie wywiera nacisk na siłę, a jak się nie uda to wezmę go na litość ;)

Też nie rozumiem tych uogólnień... są ludzie, którzy strzelają focha i są, co nie strzelają. I całkiem spora liczba facetów strzela, ale może oni nie wiedzą, że to robią? Poza tym, może autor topiku może najpierw nawymyślał swojej dziewczynie, że jest brzydka jak noc, a ona teraz się wstydzi rozebrać i nici z seksu, a on to nazywa fochem :D Faceci są niestety zdrowo pierdolnięci i nie odróżniają takich rzeczy :P

Gość Tyran
KryptonimZ...mój post wyżej nie odnosił się do Ciebie :) Dla mnie bardzo dobrze, że Kobieta ma swoje zdanie i się go trzyma jeżeli uważa, że ma rację, ale niech nie stara się tej swojej racji przerzucić na mnie na siłe, a jak się nie uda to strzeli focha i czeka, aż facet faktycznie przeprosi ją za coś za co w ogóle nie jest winien. Dla mnie takie zachowania to naprawdę dziecinada.