Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klubowicz jeden

Dlaczego tak wiele kobiet stroi fochy ?

Polecane posty

Gość Tyran
Wyszłam z kąpieli...Podaj mi proszę jakiś przykład strzelenia focha przez faceta skoro to tak notorycznie nam wychodzi i nawet o tym nie wiemy ;)

Gość do wyszłam z kąpieli
chyba troche przesadzasz ze spekulacją. Dopisałaś większość swoich domysłów do tej historii wypaczając ją całkowicie. A może autor sypia z psem i dlatego jego dziewczyna nie chce z nim? Co za skurrwiałe myślenie durnej baby

Gość kryptonimZ
Tyranie wiesz....po trupach do celu (: jeżeli kobieta stara się, próbuje pokazac swoją rację (mówię tu o sytuacji,że naprawdę ma rację) a facet nic, no nie daje sobie przemówic do rozsądku, nie potrafi schylic czoła i powiedziec OK, masz rację, to co kobieta ma zrobic??? Strzela focha.....a facet w końcu w ramach przeprosin jej tą rację przyznaje. P.s. tylko ja osobiście nie znoszę sytuacxji gdy facet "dla świętego spokoju" przeprasza i niby przyjmyje jej zdanie jako to właściwe. O matko, mam tyle myśli , nie wiem czy mnie zrozumiałeś, ale spieszę się okrutnie bo na patelni obiad już się przypala. Ale jak MOJEMU nie będzie smakował to strzelę sobie Focha i tym samym później wyjdzie że obiadek był pyszny. (:

Gość a co jesli racje ma facet
a ona i tak strzela focha bo nie jest jakby ona chciala mimo ze wie ze ona nie ma racji ? :-o

Gość kryptonimZ
wtedy należy sobie tłumaczyc że fochy są dla kobiet

Gość Tyran
KryptonimZ...z tym obiadem dobre było naprawdę :) Wiem doskonale o co Ci chodzi, bo na przykład jeżeli Kobieta ma naprawdę rację to nie mam oporów aby jej to przyznać. Ale jeżeli widzę, że na przykład próbuje jakieś szczególne zachowanie na mnie wywrzeć czy coś tam innego, co akurat gdzieś usłyszała, albo podpowiedziała jej koleżanka (bo tak powinnaś zrobić) i ona próbuje mnie podporządkować do tego to mnie bardziej ogarnia śmiech, a ją z reguły foch tylko nie wiem dlaczego skoro sama to zaczęła :) Dla mnie podstawą związku jest szczera rozmowa nawet jeżeli ma boleć bardziej aniżeli te "fochy" :)

Gość dlaczego....klk
kobiety stroja fochy, mówią po kilka razy to samo, prosza kilka razy bo faceci są głusi i olewający, gdyby od razu zareagowali jak się ich o coś prosi to by nie było tylu fochów, nie było by tylu \"jędz\" gdyby faceci nie mieli w tyłku tego co się do nich mówi - a tak to proszę zrób coś - facet - zaraz, już, moment, chwila, eeeeeehhhhhhheeee, itd

Gość Tyran
KryptonimZ...i to własnie jest złe tłumaczenie, bo takim sposobem to możemy tłumaczyć i usprawiedliwiać wszystkie zachowania Kobiet, bo przecież są one dla Kobiet ;) Takim sposobem nic się nie osiągnie :)

Gość kryptonimZ
Tyran Podziwiam facetów którzy potrafią przyznac się do błędów. Niestety bardzo często spotykamy się z tzw. "męską dumą" i co wtedy? uciekamy się do podstępu i strzelamy sobie focha. Swietnie jest umiec się porozumiec, przyznawac komuś rację mając ine zdanie. Jednakże trudne jest to czasem do wykonania, choc wystarczyłoby czasami powiedziec : szanuję twoje zdanie. Ale powiedz, czy nie nudno byłoby czasem tak zgadzac się we wszystkim? Popierac, uśmiechac się i byc ciągle zadowolonym?? trzba czasem strzelic focha, poobrażac się, żeby móc później fajnie się pogodzic. I tak do następnego razu. (:

Gość kryptonimZ
P.s. Kochac należy nie tylko za same zalety, ale pomimo wad (:

Gość Tyran
KryptonimZ...Faktycznie chyba jednak byłoby za nudno, bo jakby nie patrzeć najlepszy moment w kłótniach to moment godzenia się :) Ale wiesz, aby było tak jak mówisz to trzeba by mieć podobne podejście do tego jakie Ty masz, bo w przeciwnym wypadku jak Kobieta zauważy, że jednak takie fochy działają to samobój dla faceta jak nic :)

O ja nie mogę... przecież podałam tylko taki hipotetyczny przykład, a nie dopisałam całą historię. Dlaczego czytacie wszystkio dosłownie ;) Może ją obraził, po czym się dziwi, że jest pogniewana (strzeliła focha) faceci tego nie odróżniają. Nie mówię, że było tak jak napisałam, aczkolwiek autor topiku rzucił głupawe hasło bez poparcia żadnymi argumentami i już znalazło się stado potakujących przydu.pasów. A co do facetów strzelających focha: jesteśmy w parku i koleżanka mówi do kumpla, żeby nie siadał na huśtawce (dla dzieci) bo ją zarwie, a ten strzelił focha, bo uznał, że nazwała go grubym ! mój chłopak strzelał focha, że "wolę iść na zajęcia niż zostać z nim w domu". Chłopak mojej znajomej przez 2 lata związku "zapomniał jej powiedzieć", że jego bliska koleżaneczka to jego była dziewczyna... jak wreszcie się dowiedziała i się zapytała dlaczego przed nią to ukrywał, to powiedział, że jest nienormalna, że się czepia i się obraził.

Gość kryptonimZ
ale czasem karne też się należą!

Gość Tyran
Wyszłam z kąpieli...Ja mówię o poważnych przypadkach, a nie zachowaniach dzieci, które z tego, co piszesz wychodzi, że mają kompleksy (z tą huśtawką to przegięcie haha) ;)

Gość Tyran
KryptonimZ...ale trzeba mieć umiar we wszystkim, a niestety nie każdy to potrafi :)

Gość Tyran
Chyba nie bardzo dorośli na to wygląda ;)

Gość Tyran
Albo może tylko z wyglądu dorośli hehe ;)

Yyyy ale ja znam więcej takich przypadków, gdy facet się nie odzywa do dziewczyny a ta do niego wydzwania z przeprosinami cały tydzień, bo wyszła gdzieś kiedyś z koleżankami bez niego :/ Takie czasy... chyba następuje zamiana ról płci.

Gość Tyran
To jedynie pozostaje mi pozazdrościć znajomych ;) Wiesz może i coś takiego się dzieje w Twoim otoczeniu nie mówię, że nie ale jeżeli tak to radze Ci szukać faceta poza nim oczywiście, bo nic dobrego z tego nie będzie :)

Gość isaisa
a czy kiedy kobieta uslyszy od swojego faecta glupi komentarz przy innej kobiecie np. w aptece _cytuje" lepiej nie badaj sobie skory bo masz taka zniszczona twarz ze az sie boje co ci wyjdzie z tego badania" i wyjdzie bez slowa to czy to jest foch? bo moj facet lubi sie tak zachowywac, robic glupie, niemile uwagi przy kims i kiedy sie wkurzam to on czeka az go przeprosze bo to nic takiego jak moj wymysl i foch...

Gość kryptonimZ
upsss

Najlepszą metodą na focha jest całkwoity IGNOR! Strzeliłas focha? To zadzwoń jak ci przejdzie, nara. Pomoga :)

przepraszam, poniosło mnie. To dlatego że w dzieciństwie tato gwałcił mnie oralnie i zmuszał do sexu z Azorkiem. Stąd mam uraz do mężczyzn i zwierząt. Postarajcie się mnie zrozumieć. Jeszcze raz przepraszam :(

Gość prawdziwie kochajacy facet
nigdy nie powie ze jego dziewczyna strzelila focha. tak mowia tylko niedorozwinieci frajerzy ktorzy nie rozumieja swoich kobiet:-o facet powinien wiedziec jak postepowac ze swoja kobieta, powinien wiedziec co ona chce i to powinien robic a nie robic z siebie debila i wyzywac kobiety ze sa fochliwe :-o gardze facetami ktorzy oskarzaja o to kobiety - jestescie zerami:-o

Gość Tyran
Więcej komedii romantycznych się jeszcze naoglądaj to z pewnością poprawi Twoje spojrzenie na te sprawy ;)

Gość olejzpierwszego
odnosnie pani o nicku 'kasia basia zosia' niech ja ktos wydymie ostro bo dziewczyne nosi i widac o co lotto