Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patriszja88

Przyjaciel do łóżka

Polecane posty

Gość lubięNAjeźdźca
głodny głodnemu wypomni ;)

Gość lubięNAjeźdźca
ja nie suka żebym szczekała ;)

Gość lubięNAjeźdźca
książę pokaż fotkę, może sobie dogodzę przy niej jak jesteś ciacho ;)

modliszko wlasnie nie!! nikt mnie dziś nie nazwał suką/dziwką/kurwą :) coż za cudowny dzień:D ale jareczka ni ma....

Gość szczrz
czesc Modliszko. mohery siedza najwyrazniej w kosciele. za to pojawily sie typy z innej skrajnosci ;-) summa summarum: pisza nie na temat. ja sie wzielam za pozyteczna lekture (gazetka) a tu lypie od czasu do czasu by sprawdzic, w jakim keirunku topik sie rozwija

dzisiaj jakoś marnie się rozwija...chyba wszyscy przetrawili już że można robić coś niezgodnego z ogólnie przyjętymi normami:)

szczrz dziekuje ci ,ze mi tak zgrabnie stresciłas to co tu się teraz dzieje.. szcerze mowiac nie mialam siły i czasu czytac tego wszytkiego... ale....też bede zagladac:):) kontrolnie tak :P:P

patriszja.. jereczek.. to był ewenement:P moze sie jeszcze pojawi , ale najpierw musi swoj dyzur przy pewnej torunskiej stacji radiowej odbebnic.... wroci jak bumerang .. zapewne:P

Gość probowals wziasc
patriszja88 ekstazy i sie bzykac?

no jest podobno masakra zajebiscie. Sama chcialabym sprobowac ale jakos okazja sie nie nadarza

alkohol tez gowno. Ja np gorsze rzeczy robie po alkoholu (co oczywiscie nie znaczy ze jestem cpunem jakims!). Raz na jakis czas... moim zdaniem trzeba wiedziec po co sie bierze. ale szanuje twoje zdanie.

Gość probowals wziasc
jak wezmiesz pierwszy raz to seks będzie nieziemski tego nie da się opisać burza serotoniny w mózgu całe ciało podniecone tylko brac tak co 3 miesiące zeby było zajebiste działanie....

ja sie jeszcze nie kochalam na extazy. a sex jak najbardziej mam zajebisty. I slyszalam ze jest niezly odjazd na tym,dlatego chcialabym sprobowac

Gość kubek w kubek
PAtriszja a ten facet to był Twój pierwszy facet w łóżku, czy byłas wcześniej w jakims "tradycyjnym" związku? :)

Prawiczek... Ja dobrze przeczytałam?! Uważasz układy za prawie puszczalstwo?! :/ To nie jest to samo... Nie zaczynaj od nowa... Już Ci tłumaczyłam jak to działa. I tłumaczyłam, że to nasze polskie, chore, zacofane myślenie. :/ W Polsce większość rzeczy działa na zasadzie - nie znam, boję się tego, to jest to złe, trzeba to zniszczyć, skrytykować. Ludzie mówią o tolerancji, cóż za hipokryzja! Ja mam 20 lat, byłam w takim układzie przez 3 miesiące, dopóki się nie zakochałam. On nie chciał ze mną być, więc wszystko się skończyło... Ale nie pogardziłabym, gdyby taki układ mnie się jeszcze raz trafił. :D

Patriszja88, popieram wszelkie Twoje argumenty za i przeciw. Osądzacie? Nie macie prawa... Przeżyliście to? Nie... Wy będziecie ponosić konsekwencje? Nie... Umrzecie za nas? Też nie! Więc powstrzymajcie się od oceniania czegokolwiek lub kogokolwiek i nie mówcie jak żyć, czym kierować się w życiu, jeśli nie przeżyliście czegoś podobnego. To ukazuje tylko płytkie myślenie takich osobników jak Jarek_84, czy jak Ci tam. Szacunku zero. :/