Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patriszja88

Przyjaciel do łóżka

Polecane posty

Gość ah_te_kobiety
dobra kończę bo jadę po laskę, w celach edukacyjno naukowych :) Prawiczek NIE PRZEPUSZCZAJ OKAZJI!!!!

Gość miminkaaaaaaaa
A ja uwazam, ze prawiczek to facet z zasadami, chcialabym spotkac chlopaka myslacego podobnie :-)

JA i Storczyk?? kurcze kurcze ...zaczynam chyba lapac:P:P:P no nie moze byc:O:O a jednak:D:D Ksiaze tak??

Patriszjo Jesteś dobra w tych klockach i chciałbym z Tobą zagrać ale.....właśnie te ale ... nie żeby nie mógł :P

Gość szczrz
zazdrosni ludzie (o terazniejszosc czy przeszlosc) to ludzie niepewni siebie. podbuduj sie prawiczku psychicznie a spojrzysz na seksualna przeszlosc partnerki inaczej. pewnie, zaden facet (chyba) nie chce kobiety, ktora miala 40 czy wiecej. ale tak do 5 to przelknie kazdy. do 10 troche trudniej ale to tez jeszcze nie patologia. piszesz, ze jestes ateista. szacuneczek. chcialabym Cie jednak ostrzec - im dluzej bedziesz szukal tej dziewicy, tym bardziej bedziesz narazony na mohery. w Twoim wieku dziewica-niemoher moze sie jeszcze trafic ale zaczyna byc na wymarciu. zostana oazowe fiksatki albo z innymi odhyleniami - pospiesz sie wiec, bo trafisz marnie. albo zmien poglady. prawiczek, tak ogolnie to calkiem mily z Ciebie gosc (nie pierwszy raz sie na Ciebie natykam na tym forum), jak Ci sie juz z ta pierwsza uda (21 to nie AAAAAAAZ tak duzo, ja w tym wieku tez uwazalam podobnie jak Ty no ale mi przezszlo :-) ), poczujesz MOC seksu, zechcesz eksperymentowac - gwarantuje :-D a, i jeszcze jedno: bardzo rzadko udaje sie pierwszy zwiazek, czyt. konczy malzenstwem i nie rozpada. bycia razem trzeba sie NAUCZYC. i nie mam tu na mysli gimnastyki w lozku ale wlasnie bycia razem - codziennosci, rozumienia sie itd. to nie takie proste, jak sie wydaje w teorii. a czlowiek to juz takie stworzenie, ktore sie uczy na bledach... masz nikle szanse zbudowania zwiazku z pierwsza. musisz poznac najpierw siebie a potem kobiety, zeby wiedziec, jak my funkcjonujemy, czego na prawde potrzebujesz w zwiazku i co sam mozesz zaoferowac. a najlepsza metoda jest metoda prob i bledow.

prawiczku:) prosta sprawa, Ty szukasz dziewczyny, ona teraz nie ma chlopaka, Ty jestes fajny, ona zajebista:classic_cool: ale na bank nie jest dziewica :O:P

prawiczku:) spokojna glowa, jestem pewna, ze akceptuje i z tego co wiem nigdy nie miala prawiczka, zreszta tak jak JA:O i uwazam, ze bylaby w siodmym niebie:D zawsze to jakies nowe doznanie:classic_cool:

Patriszjo myślę że się nie mylę jak np.piszesz że masz "zajebisty seks" zakładasz taki topick dobrze wiesz w czym rzecz ;) jaki powód szkoda pisać...... ale wszystko mam co trzeba i na miejscu ;)

prawiczku zadales trudne pytanie,bo nie wiem o jaką szansę Ci chodzi,czy rtylko o pójście do łóżka czy o coś więcej?

książe no wiesz,nie mi to oceniać ale jeszcze żaden z moich DWÓCH partnerów nie narzekał na moje umiejętności:D

myślę że dla mnie nie ma to znaczenia czy facet jest prawiczkiem czy nie jeśli jest cudowny,natomiast jeśli chodzi o związek typu "sam sex" to wolę kogoś doświadczonego

Gość szczrz
kazdy facet za pierwszym razem (tj. pierwszym razem z dana partnerka) jest troche jak prawiczek - lekka treme ma wiekszosc jesli nie wszyscy - nawet jeli mieli kilkadziesiat kobiet wczesniej. takze ja bym z prawiczkowatostwa w wieku lat 21 tragedii nie robila - o ile oczywiscie sie chlopak wezmie za szukanie kobity a nie bedzie czekal nastepne 21 lat. wtedy to bedzie problem! postaw sobie cel: do 22 urodzin zrobie TO i konsekwentnie realizj a bedzie dobrze :-)

prawiczek ZWIĄZEK owszem jest możliwy,prawiczka z dziewicą,karła z wysoką kobietą,kaleki z kobietą pełnosprawną...w sexie chyba trochę inacxej to dziala

prawiczek no pewnie! zresztą co Cię obchodzi moje zdanie...skoro uwazasz,że Twoje postępowanie jest ok to się tego trzymaj i nie przejmuj sie innymi...mnie wczoraj też wyzwali od dziwek kiedy założylam ten topik ale żyję zgodnie z tym czego chcę i czego pragnę,pierdolę konwenanse

Gość szczrz
witaj i Ty patriszja. no nie przesadzaj. ja mam okolo 170 cm wzrostu a randkowalam kiedys z facet prawie 2 m i jakos przezylam. a moj "romansownik" byl dokladnie mojego wzrostu - mialo to zalety! (kazda czesc ciala na tej samej wysokoscie :-p) Znam pare, gdzieon ma niespelna 20 a ona pod 50tke - tak zakochani, ze az milo na nich patrzec :-D W sprawach mesko-damskich nie ma refgul. feromony musze sia zgadzac. Jezeli prawiczek rozejrzy sie za laska w wieku, powiedzmy, 19-20 lat, to nic szokujacego sie ona ni dopatrzy. a i wiekszosc rownolatek to przezyje. toz to jeszcze mlodee chlopie. wcisie jej kit o tym, ze chcial aby pierwszy raz byl wyjatkowy i pojdzie gladko. moze tez przemilczec i powiedziec, ze mial krotki romans. to wytlumaczy braki w wiedzy praktycznej. taki romans wakacyjny - bylo, minelo...

Gość lubięNAjeźdźca
pewnie zwalić pod Twoją fotkę ;)