Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysza*

Gdzie spotkać normalnego faceta???

Polecane posty

Gość mysza*

W internecie nie, w dyskotece nie to gdzie pytam???

Gość *Sami
Licz na szczęście

Gość jak tak wybredna to nigdzie
nie znajdziesz bo w końcu cud się nie stanie i wysoki, przystojny, pewny siebie, wygadany, inteligentny, zaradny, z własnym mieszkaniem, z poczuciem humory, 20 cm penisem, świetną muskulaturą facet sam do ciebie nie podejdzie i ci nie poderwie :classic_cool:

Gość mysza*
moje wymagania : - bez dzieci - bez żony - nie robiący błędów ortograficznych - bez kryminalnej przeszłości - bez problemu alkoholowego bądź narkotykowego. wiecie jak trudno takiego spotkac?

Gość bardzo trudno
jakieś kilkadziesiąt % 20 latków :P chyba że ty stara rura jesteś

Gość *Sami
wiemy że trudno

Gość mysza*
mam 22 lata:)

Gość to przestań lecieć na mieśnie
czarne BWM i prestiż na dzielnicy. Sama sobie takich wybierasz i sama jesteś problemem :O a potem wymyślasz sobie bzdurne teorie i do tego kłamiesz :O Bo jak by facet miał te cechy co chcesz ale był: niski, brzydki, bez pracy, z wykształceniem podstawowym i na utrzymaniu 70 letniej matki emerytki to byś go wcale nie chciała :classic_cool:

Gość mysza*
tak mnie naszło z tym tematem bo poznałam w piątek faceta, który wydawał się być "normalny" chciał się umówić w sobotę ale powiedziałam, że nie mogę bo jestem już umówiona z koleżanką. Potem dostaję smsa "Mam nadzieję, że koleRZanka to nie wymUwka" Ale myślę sobie... dobrze, dam mu jeszcze szansę :) spotkałam się z nim wczoraj i okazało się, że ma ośmioletnie dziecko (sam miał 26 lat) i kobietę której to rzekomo nie kocha i chce się z nią rozstać (matka dziecka) Oczywiście niezwłocznie zakończyłam znajomośc:) i tak całe zycie z debilami...

a ty poza dyskoteką i internetem nie masz zadnej aktywnosci spolecznej?

Gość mysza*
tylko fotka.pl i mój ulubiony klubik :)

Gość mysza*
nie musi mieć samochodu wcale własciwie prestiż na dzielnicy? hahah... pozostawię to bez komentarza. no oczywiście że przydałoby się żeby gdzieś pracował:) a wykształcenie też nie gra roli, facet może być przeciez inteligentny po zawodówce nawet, to juz zalezy od człowieka.

Gość ofer ma
akurat wykształcenie i źródło utrzymania to jest najmniej istotne. ale powiedz mi, na kogo ma lecieć? na jakiegoś niedorobionego kurdupla w kiepskich ciuchach, stojącego w kącie? sam chyba nie wierzysz w to co mówisz. natura ma swoje prawa.

Gość natura ma swoje prawa
a oferma czytać nie umie :classic_cool:

Gość mysza*
musk, mam swoje grono znajomych, tacy znajomi od dziecka, z którymi spotykam się codziennie, chodze na fitnes kilka razy w tygodniu, nie wiem co jeszcze mogłabym robić w sensie "aktywności społecznej" :) mam jeszcze kilku innych znajomych, z którymi czasem wyskoczę na rynek, na piwo, na zakupy itp. generalnie jestem osobą, której ciężko usiedziec w miejscu. Po prostu dawno nie poznałam nikogo normalnego a przeciez nie mam jakichś nie wiadomo jakich wymagań. pytam więc, co jest grane, może po prostu takich porzadnych facetów już nie ma a jak sa to gdzie się ukrywają, no gdzie?:)

Gość *Sami
poczekajmy jak wrócą z UK:classic_cool:

Gość ofer ma
"może po prostu takich porzadnych facetów już nie ma a jak sa to gdzie się ukrywają, no gdzie?" kosmici ich porywają. "a oferma czytać nie umie" chyba nie umi.

Gość *Sami
Oferma wytłumacz mi jedno..dlaczego jesteś na każdym temacie gdzie kobiety szukają normalnych facetów,skoro zaraz bedziesz udowadniać że nie jesteś normalny:O Mało tego dasz przykłady że normalny facet w tych czasach to tak jakby trafić 6 w totolotka? :O

Gość ofer ma
a co, mam być w temacie "kto jest w związku na odległość" albo "jak rozkochać w sobie kobietę...."? co ja bym tam miał powiedzieć niby?

Gość ejhfdjf khfg
odstapie ci swojego nie pije nie pali

Gość ofer ma
a w prawiczkach czy jakichś normalnych facetach których nie ma to sobie mogę poszaleć :D

Gość *Sami
Taaaa Oferma i szaleństwo:O

Gość zaciekawiony26lat
mysza* moje wymagania : - bez dzieci - bez żony - nie robiący błędów ortograficznych - bez kryminalnej przeszłości - bez problemu alkoholowego bądź narkotykowego. wiecie jak trudno takiego spotkac? i zostałem skreślony przez ortografie

Gość ofer ma
no to za słownik i wkuwaj, panna czeka :D

Gość zaciekawiony26lat
ofer ma no to za słownik i wkuwaj, panna czeka słownik nie pomoze po za fatalną ortografią która jest usprawiedliwiona mam wadę wzroku a to już za duży problem jak życie pokazało

Gość ofer ma
no to ty się nie dziw że nic z tego. i to na pewno nie przez ortografię :D

Gość zaciekawiony26lat
no niestety takie życie trzeba patrzyć realistycznie dziś powierzchowność sie liczy

"- bez dzieci - bez żony - nie robiący błędów ortograficznych - bez kryminalnej przeszłości - bez problemu alkoholowego bądź narkotykowego." czasem mi się wydaje, że żyje w jakims innym świecie niz wiekszosc osob z tego forum... ja znam tylko takich ludzi, jak wymieniono... oczywiscie nie sa to tak naprawde żadne atuty... to tak, jakby za zalete faceta uznać to, że nie bije kobiet :D