Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiwsiolek z

I NIKT MI TERAZ NIE POWIE ZE TYLKO PRZY WYTRYSKU MOZNA BYC W CIAZY!

Polecane posty

Gość Wiwsiolek z

zawsze z moim narzeczonym sie zabezpieczalismy, zarowno ja jak i on bacznie tego pilnowalismy, po stosunku prezerwatywa byla sprawdzana czy nie pekla itd, ale w urodziny mojego faceta troszke zaszalelismy i pozwolilismy sobie na odrobine szalenstwa, kochalismy sie bez zabezpieczenia. jednak moj narzeczony nie skonczył we mnie! oboje jestesmy tego w 100% pewni ! nie przeslo nam przez mysl ze jednak cos moze z tego byc, jednak okres spoznil mi sie dwa tygodnie, zrobilam test wynik byl negatywny, pomyslalam wiec ze moze jestem na cos chora ze tyle czasu spoznia mi sie okres, poszlam do ginekologa a ten kazal zrobić mi Bete, wyszlo ze jestem w ciąży!!! i co?? niektorzy sie nasmiewaja z ludzi ktorzy mowia o tzw.''kropelkowaniu'' a jednak, nie wystarczy kupe plemnikow w wytrysku zeby byc w ciazy, ja jestem, !!!! bylam w szoku bo bylam, ale budy o tym ze tylko wytrysk zapladnia sa smieszne , a i o tym ze testy zawsze mowia prawde, mi nie powiedzial!

stosunek przerywany to żadne zabezpieczenie :) gratuluję ciąży

Gość eee333
To nie wiedziałaś że w preejakulacie także są plemniki? Szok :O

Gość MamusiaSynusia
90% polakow pochodzi ze stosunku przerywanego :P naukowo stwierdzone :)

Hmm... o tym chyba kazdy wie.... Najwiecej dzieci jest wlasnie dzieki metodzie kalendarzykowej badz przerywanego seksu. No a testy moga sie mylic jesli pokazuja wynik negatywy, wtedy warto zrobic za jakis czas jeszcze jeden test. Jesli wskaze pozytywy to sie nei myli

Gość dam sobie napluc na rękę
ze autorka ma jakies 17 lat:D

Gość Wiwsiolek z
hmmm,... ale jesli mowa o stosunku przerywanym to raczej wtedy dochodzi do wytrysku, ja nie spotkalam sie z takim przypadkiem jjak moj ze nie doszedl we mnie a jestem w ciayz,

Gość Wiwsiolek z
hahah 17 lat ? i mam narzeczonego? stuknij sie w łeb.

\"ale jesli mowa o stosunku przerywanym to raczej wtedy dochodzi do wytrysku, ja nie spotkalam sie z takim przypadkiem jjak moj ze nie doszedl we mnie a jestem w ciayz,\" stosunek przerywany to jest stosunek bez wytrysku w środku własnie

ja tez zaszlam bez wytrysku .test kolezanko moze sie myslic w 1 strone czyli jak jest negatywny to mozesz byc mimo to w ciazy natomiast ajk wyjdzie pozytywny to masz 98% pewnosci ze ejstes .

Gość MamusiaSynusia
moze jestes wiatropylna :)) zarcik :P

ty tłuku bez szkoły nie potrafisz zrozumieć ze przed wytsryskiem z penisa wydostaje się preejakulat który także zawiera plemniki?? ja pierdziele najpierw się naumiej czegoś więcej o organiźmie człowieka a potem pierdziel głupoty:o

plemniki najsilniejsze mówiac kolokwialnie ustawiaja sie na czołówke :) wiec w tych kroplach które "uroni" facet sa najsilniejsze bojowniki:)

Gość sprzedammm
autorce chyba chodzi o to ze jej facet wcale nie mial wytrysku..

Gość kobieto czy ty
wiesz co to stosunek przerywany? facet sie w ciebie nie spuszcza tylko albo obok albo na brzuszek.

Gość Wiwsiolek z
tak ale zazwyczaj jak sie mowi o stosunku przerywanym, to ma si ena mysli ze facet nie zdażył, a jest tu wiecej takich osob jak ja?? ciekawa jestem?;)

jak bys poczytala troszke to bys wiedziala ze ta ilosc ktora wydobywa sie przed orgazmem wystarczy do zaplodnienia .ja wiedzialam ze moge tez tak zajsc i nie mam do nikogo pretensji jak ty

Gość kobieto czy ty
Stosunek przerywany polega na wycofaniu członka z pochwy tuż przed wytryskiem nasienia. Skuteczność tej metody zależy od refleksu partnera, ale nie tylko, plemniki są bowiem obecne w tak zwanym preejakulacie, czyli wydzielinie, która pojawia się jeszcze przed wytryskiem. U wielu mężczyzn znajduje się w niej niewielka, lecz całkowicie wystarczająca do zapłodnienia liczba plemników. Skuteczność jest niewysoka (wskaźnik Pearla 10), a wśród młodzieży jest jeszcze niższa – 20.

o moj Boze dom wariatów OCZYWISCIE ze od stosunku przerywanego zachodzi się w ciążę. wszyscy to wiedzą. gratuluję ciąży.

Gość EMKAKME
A jak Ty chciałaś uprawiać stosunek przerywany i skończyć wytryskiem w środku? Na tym polega stosunek przerywany, że chłopak wychodzi przed wytryskiem:O A poza tym do zapłodnienia może dojść nawet jak przeniesiesz spermę na palcach, więc nie wiem kto Ci mówił, że tylko przez wytrysk dośrodkowy (że tak to ujmę:) ) zachodzi się w ciążę.

stosunek przerywany to taki kiedy facet dochodzi na zewnatrz, a do wpadki nei dochodzi tylko wtedy kiedy on nie zdazy ale równiez wtedy kiedy te plemniki z kropli spermy dadza rade zaplodnic :)

to o czym piszesz tumanie to wpadka a nie stosunek przerywany:o przeraża mnie to średniowiecze:o

Gość Wiwsiolek z
chyba wiem ze preejakulacie znajduja sie plemniki!!!1 ale sadzilam ze male jest prawdopodobienstwo zeby byc w ciazy, wiec laskawie mnie nie obrazaj!

no własnie "małe" nie znaczy zerowe... A co do pytania w Twoim poscie to jest wieeeele takich kobiet które zaszly w ten sposob w ciaze

nie da się :o normalnie czytając tego tumana należy tylko i wyłącznie współczuc jej przyszłemu dziecku... aczkolwiek myślę ze to prowokacja:o i to marna:o

Ja myśłałam, że w obecnych czasach już wszyscy wiedzą, że nie tylko podczas faktycznego wytrusku można zajść w ciążę, ale jak widać NIE WSZYSCY.

Gość Wiwsiolek z
a po co mialabym robic prowokacje i czas tracić? bardzo ciesze sie z ciazy, chociaz tak niespodziewanie przyszła,;) fajnie by bylo jak by wiecej tutaj dziewczyn sie znalazlo ktore w ten sam sposob w ciaze zaszly?:)

wiesz co powiem ci ze gdybym była twoim dzieckiem zabiłabym się o scianę:o takiego tumanostwa jeszcze moje oczy nie widziały a widziały już wiele:o

Gość Wiwsiolek z
Amaleta- wiem niestety wiem, niektorzy ludzie czuja sie lepiej jak kogoś zjada, obrazą moze maja z tego powodu jakas chora satysfakcje i poczucie wyzszosci nie wiem. ja wlasnie tez myslalam ze to tylko teoria ze bardzo rzadko sa przypadki ze by w ten sposob kobieta zaszla w ciaze, no a jednak przekonalam sie i pisze min tez dlatego ze widze jak na kafe gnoji sie mlode dziewczyny ktore pisza o takim wlasnie problemie a wszyscy tak jak powiedzialas smieja sie z nich i mądrza a tak naprawde zielonego pojecia nie maja.

do Autorki Wiesz jak to jest...? kilka osob normalnei na spokojnie Tobei tlumaczy o co chodzi i jak to jest, ale Ty dalej swoje. Niektorzy po prostu chyba stracili cierpliwosc