Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiwsiolek z

I NIKT MI TERAZ NIE POWIE ZE TYLKO PRZY WYTRYSKU MOZNA BYC W CIAZY!

Polecane posty

Gość Wiwsiolek z
dam sobie napluc na rękę - jak mozesz weź sie już zbędnie nie produkuj, bo piszesz bez sensu i nie na temat a przy okazji pokazujesz swoj poziom inteligencji ktory jest naprawde zerowy, powodzenia z takim charakterem, to ze masz problem ze soba nie oznacza zebys sie wyzywal/wyzywała na innych za swoje ''niepowodzenia'' chyba ze czerpiesz z tego satysfakcje;p

Gość dam sobie napluc na rękę
no masz dziewuszko problem masz... nie znasz kompletnie swojego organizmu... i tu tkwi twój problem...a gdybyś chodziła na zajęcia dotyczące sexu w szkole to byś teraz problemu nie miała, ale postanowiłaś udostępnić swoją picz bez tego...więc teraz ciesz się z dzieciaka, nic innego ci nie pozostaje... PS coś mi się wydaje ze jutro pojawi się temat: wpadłam ale nie usunę, fajna jestem co??

Gość Wiwsiolek z
swinka peppa- hehe smieszne! ja nikogo o rade nie prosilam to po pierwsze, i zeby mi ktos cos tlumaczyl, napisalam tylko post odnosnie swojego przypadku wiec chyba nie uwaznie czytacie moje wypowiedzi i nadarmnio pprodukujecie sie orzeczach ktore ja wiem i o ktore nie prosilam!

czyzbys mnie probowala jeszcze atakowac? No litosci. A po co post? Chyba po to aby kazdy mógł sie wypowiedziec na jego temat. Wiec ludzie wypowiedzieli sie odnosnie Twojego posta gdzie dziwisz sie ze w taki sposob mozna zajsc w ciaze. Proste

Gość Wiwsiolek z
naprawde zalosne jest kafe zawsze czlowieka zjada cokolwiek by nie napisal. ''a dziewucho'' mowi sie na wsiach wiec juz rozumiem czemu tak adasz hahaha

rozwaliłaś mnie :classic_cool: padłam, normalnie padłam i nie wstanę do wieczora bo się posikam ze śmiechu:D

hmm a ja mam rodzine na wsi i slyszalam ze mówia dziewczyno a faktycznei czasami dziewucho, dla mnei to nei dziwne a tym bardziej nie jest to smieszne. Rodzina na slasku z kolei mówi "dziołcha" a tez nei widze powodu do wysmiewania :)

Gość Wiwsiolek z
dziwilam sie tylko i wylacznie dlatego ze osobiscie nie znalam takiego przypadku!! i myslalam ze to przypadek ja 1: 1000000 wiec napisalam swoja historie a kazdy mnie zjezdza! i probuje wmowic ze nie wiem co to czy tamto. bezsensu. nie na tym polega wypowiadanie sie

tak się mówi o dziewuszkach o zerowy poziomie inteligencji który sobą reprezentujesz:D sowją droga ciekawa jestem cholernie gdzie w polsce jest takie zacofanie i ludzie nie wiedzą jak to można w ciąze zajść:D

Gość Wiwsiolek z
ja pierdole ty suko popierdolona!!! wiem kurwa jak sie w ciaze zachodzi lamusiaro pierdolona ze wsi!!!!!!!!!!!!111

Gość likto
ludzie dajcie jej spokoj Ja tez do tej pory nie znalam takiego przypadku i tez nie bylam w koncu pewna jak to jest Teraz widze ze moze byc roznie Jak w loterii Choc jakbys autorko chciala zajsc to pewnie wtedy nie byloby to takie latwe:) Gratuluje!

Gość tumany jedne
Czytajcie uważnie a potem piszcie! Dziewczyna nigdzie nie napisała, że nie wiedziała że można tak zajść w ciążę, po prostu odsuwała od siebie tą myśl bo to się niesamowicie żadko zdarza żeby zajść bez wytrysku. Nie ubolewa z tego powodu, nie prosi o rady, ni9e pyta na czym polega stosunek przerwany tylko próbuje wytłumaczyć wszystkim, że właśnie takie "zabezpieczenie" przed ciążą to nie zabezpieczenie tak naprawdę. I nie wiem nad czym ta dyskusja i wyzwiska od idiotek w jej stronę...Jezu aż się niedobrze robi od tego jadu. Ludzie czy macie z tego frajdę???

:D ale mi dowaliła... jesce jesce jesce:D powaliłaś mnie na kolana:D jestem twoją fanką:D podaj adres wyśle ci śpiochy dla dzieciaka z napisem wykapany tata:D i na przyszłość ksiązkę ze szczególowym opisem jak zachodzi się w ciaze;)

\"hmmm,... ale jesli mowa o stosunku przerywanym to raczej wtedy dochodzi do wytrysku, ja nie spotkalam sie z takim przypadkiem jjak moj ze nie doszedl we mnie a jestem w ciayz,\" \"tak ale zazwyczaj jak sie mowi o stosunku przerywanym, to ma si ena mysli ze facet nie zdażył, a jest tu wiecej takich osob jak ja?? ciekawa jestem? \" No i z tych dwóch wpisów wynika, że autorka do tej pory uważała, że stosunek przerywany, to jest wtedy, kiedy partner miał zdążyć przed wytryskiem się wycofać, a nie zdążył. A jak dąży to już nie jest stosunek przerywany :D :D

Gość poczucsmaktwoich ust
Wlasnie dajcie spokoj autorce! ja tez nie znalam takiego przypadku i fajnie ze ktos napisał o tym, ludzie okazcie troche serca, na tym forum glownie siedza matki a zachowujecie sie naprawde skandalicznie.

ama-cośtam to są słowa autorki jakbyś umiała czytać to byś wiedziała:D

Gość Wiwsiolek z
Ech. . . no ale cóż niektórzy nie potrafia czytać, wpadlam ale bardzo sie z tego ciesze, coprawda na slubie bede z brzuszkiem ale nic nie szkodzi, i wiem co to jest seks, stosunek przerywany, itd wiec naprawde darujcie sobie zbedne komentarze, zaluje ze w ogule podzielilam sie tutaj z wami ze swoja historia bo tylko zostalam potraktowana jak glupi dzieciak,..

baju 👋 idź prezerwatywy pompowac:D

Gość MamusiaSynusia
ja pie**ole ty suko popie**olona!!! wiem k**wa jak sie w ciaze zachodzi lamusiaro pie**olona ze wsi!!!!!!!!!!!!111 tak sie zachowuje kobieta ktora spodziew sie dziecka hmm... ????

Gość Wiwsiolek z
no wlasnie i widac kto jest na jakim poziomie ''idz pompowac prezerwatywy'' to raczej nie sa normalne komentarze.

Gość Wiwsiolek z
''ja pie**ole ty suko popie**olona!!! wiem k**wa jak sie w ciaze zachodzi lamusiaro pie**olona ze wsi!!!!!!!!!!!!111'' to nie jest moja wypowiedz ktos sie za mnie podszl i tak napisal, bo sie nie zaczernilam wiec kazdy moze za mnie napisac.

Gość MamusiaSynusia
a twoja wypowiedz była normalna???krytykujesz innych za ich wypowiedzi a ty sama co napisałas??gdybym ja była Tobą i nie dostała konkretnej odpwoiedzi wiecej bym nie napisała a nie przegadujesz sie...MASAKRA!!!!!

Gość MamusiaSynusia
a twoja wypowiedz była normalna???krytykujesz innych za ich wypowiedzi a ty sama co napisałas??gdybym ja była Tobą i nie dostała konkretnej odpwoiedzi wiecej bym nie napisała.a Ty sie przegadujesz.MASAKRA!!!!!

Gość mi mi ja ja
wiwisiolek z : a ja ci strasznie zazdroszcze ze zaszlas w taki sposob w ciaze.moj narzeczony nie jest jeszcze gotowy na dzidzisia a ja tak:) u nas caly czas jest seks przerywany..moze zdarzy sie jakas wpadka...:)

Gość MamusiaSynusia
wiec sie "zaczerniaj" jak zakąłdasz temat zeby nikt sie pod Ciebie nie podszywał-proste