Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nigdy_Taka_Nie_Byłam

Prawie Go zdradziłam ! Nie wiem co robić....

Polecane posty

Gość dorotka-
wg mnie powinnas jednak pozostac w swoim obecnym związku, jestescie juz dluga razem i wiesz jaki on jest, czego mozna sie po nim spodziewac, a ten nowo poznany facet moze liczyc tylko na sex, moze sie tobą pobawi a potem zmieni na inną, nie daj mu sie zbajerowac!

Gość koniecc
Nigdy taka nie bylam- czuje jak bys byla moja dziewczyna oby tez miala dylemat bo narazie mysle ze wybrala innego bo przeciez nie da sie przestac kochac z dnia na dzien. A bylismy wszystkim

Gość andy_
nowy facet moze chce cie tylko zbajerowac i wykorzystac, niewiesz tego....... a potem bys tylko żałowala że tak postąpiłaś.............. moim skromnym zdaniem powinnas pozostac w obecnym zwiazku

Lepiej zalowac tego co sie zrobilo...a nie pozniej pluc sobie w brode, ze moze pozwolilo sie odejsc komus zupelnie wyjatkowemu- bo z pewnoscia jest to ktos dla Ciebie wyjatkowy- skoro czujesz sie przy nim wspaniale:)

Gość koniecc
onja zamknij jape

koniec- bujaj sie:P, ona od poczatku znajomosci ze swoim chlopakiem nie jest przekonana co do swoich uczuc...

Odpowiadalby Ci zwiazek z kim kto nie wie czy cie kocha? Mnie nie.

Gość koniecc
bylismy szczesliwi i palny i milosc i wszystko, nagle mnie zostawila bez wyjasnien i sie nie odzywa, przypuszczam ze to przez innego, czy zateskni za mna ? Jak dlugo czekac az stwierdzi ze nie wie co robi ?;(

Właśnie płaczę, mam strasznego doła :( Chyba się zakochałam....

Gość Izoola
Dziewczyno ja bym Ci radzila zakonczyc to jak najwczesniej.Nie mozesz byc z kims z poczucia obowiązku.Dlatego,że on kiedys Ci pomogl.Znienawidzisz go predzej czy pozniej.Nia marnuj sobie życia,jak ktos to wyzej okreslil czasami trzeba byc egoistką.Wiem co mowię,jestem dwa lata po slubie i o krok od rozwodu.Tez nie bylam pewna swoich uczuc,cale życie kochalam kogos innego.A za mąż wyszlam z rozsądku chyba,żeby stara panna nie zostac.Moze bedziemy walczyc o to małżenstwo dla dobra dziecka.Nie zyczę Wam dziewczyny takich przezyc.

moim zdaniem mozesz odpuscic sobie prawie w tytule topiku. Zdrada to nie tylko seks z kims. Bedac w zwiazku nie flirtuje sie z facetami przez pol nocy, nie umawia na \'kolezenska kawe\' z facetem, ktory cie zafascynowal. To kwestia lojalnosci i uczciwosci wobec partnera. Skoro tego nie potrafisz to odpusc sobie obecny zwiazek, albo przynajmniej miej odwage sie przyznac facetowi i daj mu zdecydowac czy nadal chce byc z osoba, ktorej nie moze zaufac. Tylko nie usprawiedliwiaj braku odwagi \'niechecia do skrzywdzenia\' faceta.

autorko-skoro w związku wielokrotnie miałaś jakieś wątpliwości,czy go kochasz i byłaś w stanie flirotwać,całować się z innymi, jeśli pociągają CIę inni,jeśli iskrzy miedzy tobą a tym nowym to zostaw "ukochanego"- pocierpi,ale znajdzie kogoś,kto pokocha go całym sercem,a nie osobe,której ofiarował całego siebie, w zamian dostając miłość na pół gwizdka,jeśli w ogóle. Pozdrawiam

No własnie wcześniej nawet przez myśl mi nie przeszło flirtowanie z innymi, byłam pewna, że nigdy się to nie zdarzy..... I to nie tak, że byłam z Nim dlatego, że mi pomógł. Owszem, pomógł, ale też stał się dla mnie kimś bliskim, bardzo było mi dobrze w Jego towarzystwie, lubiłam z Nim przebywać, rozmawiać, bardzo chciałam Go pokochać i dawałam Mu naprawdę dużo czułości, troski... Czasem miałam wątpliwości, bo nie było na poczatku tego ognia, chemii... ale nawet sex był fajny. Czasem wydawało mi się, że Go kocham... ale chwile potem miałam wątpliwości a potem znow przypływ miłości do Niego i tak na zmianę. Dawałam w tym związku z siebie dużo, bardzo chciałam żeby nam sie udało... kiedy Go nie było tęskniłam za Nim etc. A teraz... nie wiem co się stało... ten facet, którego poznałam zawrócił mi w głowie ! Mam wyrzuty sumienia, że się z Nim całowałam itd. Ale z Nim czuję coś, czego nigdy nie czułam z moim obecnym facetem. Czuję się przy Nim wspaniale.... I nie wiem, co mam robić. Nie wiem, co czuje do obecnego faceta, jak to nazwać .... I zarazem boję się z Nim zerwać... Mam straszny mętlik w głowie. Ciągle myślę i o moim facecie i o tym drugim... wiem, że powinnam podjąc decyzję....

Gość miałam to samoooo
Czym sie przejmujesz ?? Byłam w podobnej sytuacji i nawet doszło do zdrady.... też byłam z facetem, choć na początku go kochałam to cos wygasło, przestał się mną interesowac tzn. ciągle był zapracowany i ciągle miał wazniejsze sprawy ode mnie. Przez przypadek poznałam wspaniałego mężczyzne... Kilka spotkań i wiedziałam, że to własnie TEN. Ale z byłym nie zerwałam tak od razu. Znali się nasi rodzice, moi rodzice go uwielbiali, w3szyscy czekali kiedy dostana zaproszenia na nasz slub .... bałam sie reakcji rodzicow itp. ale w końcu go zostawilam.... I teraz juz od bardzo dawna jestem z tym facetem w ktorym sie wtedy zakochalam i jest nam cudownie. Nie żałuje tej decyzji, choć była szalona, ale teraz mysle ze bylabym nieszczęsliwa gdybym wyszła za mąz za tamtego z rozsądku.

Gość nie lubię idiotek
wykreśl słowo prawie i idź na całość to takie fascynujące jezuuuuuuuuuuu skąd tyle idiotek