Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alkkaa

Mleko w piersi a mąż

Polecane posty

Gość alkkaa

Witajcie! Mam dosyć dziwne pytanie- prosze potraktujcie je poważnie. Jestem obecnie w ciąży, i ja i mój mąż bardzo sie z tego cieszymy.. jednak mój mąz mówi,ze zaraz po urodzeniue dziecka pieszcząc moje piersi bedzie chciał spróbowac moje mleko- mówi o tym serio nie żartuje, wrecz nie może sie doczekac... zdziwiło mnie to bardzo... próbowałam delikatnie podpytać moich koleżanek- już mam- mówią mi,że ich mężów raczej brało obrzydzenie na samą myśl... Czy któraś z Was miała takie doświadczenie? Dziękuję za odpowiedzi.

Może Twój mąż lubi eksperymenty :D Jeśli oboje Wam to pasuje to jaki problem? :) Mnie osobiście to obrzydza i cąłe szczęście ze mojego chłopa też :D

Gość alkkaa
Dzieuje,że odpowiedziałas... no własnie nie wiem co w niego wstaiło.. to pokarm dla dzidziusia naszego a nie dla niego:D... jemu moge zafundowac mleko z kartonu... mnie na sama mysl obrzydza... jakbym miała wypic choc krople swojego własnego mleka.. nie mówiac już o czyims nawet najkochanszej osoby... po prostu sie zastanawiam czy jakiegos rodzaju " zbokiem" sie nie stał...;) heh

Gość zbokol zbokol
mowie ci...

Gość alkkaa
czy nikt nie miał podobnych doswiadczen:>?

Gość kotoholiczka
no i czym tu sie przejmowac... ja pare lat temu jak zostalam z małą mojej siostry tez spróbowalam mleka z butelki, żeby sprawdzić czy nie jest za zimne lub za ciepłe... dopiero później dowiedziałam się że to był pokarm odciągany z piersi mej siorki... heh... fakt miało dziwny smak... ale co tam :)) w kończu wszystko dla ludzi :D

Gość dziumdziulaczek
moj maz lub sobie czasem possac moje mleko.

Gość dziumdziulaczek
normalna ludzka ciekawosc. jesli dziecko to je i to nie jest obrzydlikwe to dlaczego mialo by takie byc jakby to twoj maz sprobowal??

Gość jak bede miala dziecko
to sama sprobuje wlasnego mleka, z ciekawosci

Gość Krotochwila
mój mąż też lubi - próbował nie raz. To w końcu jakas nowość w Twoim ciele :-) Widać kocha wszystko, co pochodzi od Ciebie :- ) nic tylko się cieszyć! Dobrze powiedziane ze spermą - jej się nie brzydza, a mleka się brzydzą ;-)

Zarówno ja jak i mój mąż spróbowaliśmy mleka z mojej piersi tak z czystej ciekawości- obojgu nam nie smakowało, więc na jednym razie poprzestaliśmy:P Ale miałam taką sytuację, gdy odwiedził nas znajomy, pił tylko kawę z mlekiem a u nas w domu akurat nie było, więc zaproponowałam mu czarną albo ( to było dla żartu) z moim mlekiem. Stwierdził, że spróbuje i wypił twierdząc, że mu smakowała. Czy mówił prawdę nie wiem- bo nie drążyłam tematu heh A co do twojego pytania autorko to nie widzę w tym nic dziwnego, niestosownego ani tym bardziej zboczonego. Zapewne twoim mężem kieruje zwykła ciekawość, a nawet jeśli potem pojawią się jakieś podteksty erotyczne to co w tym złego? Jesteście parą i skoro różne inne eksperymenty są dozwolone to czemu akurat to nie- pod warunkiem, że podzieli się z dzidzią i nie wypije wszystkiego:P hehe

Poza tym jeśli spróbuje mleka faktycznie krótko po urodzeniu to małe są szanse, że mu zasmakuje- podobno siara ma jeszcze gorszy smak od póżniejszego mleka:)

Ja próbowałem z ciekawości gdy żona miała nawał pokarmowy i nadwyżki mleka. Nawet było dobre, ale tylko świeże bo takie przechowane z lodowki to juz nie to. A jak miała problemy z drożnością kanalików to próbowałęm też ssania żeby je rozruszać kiedy dziecko było najedzone a ściągaczka nie dawała rady. Ale wychodziło to średnio bo podobno nie ma lepszej ściągaczki od niemowlaka. :)

Gość hehe2345
to raczej zabawne a nie niesmaczne. Matko boska, przecież to wasze ciała i jego wydzielina :) Czego tu się brzydzić. Skoro dzieciak to je i żyje to czemu nie dać chłopu spóbować jak chce ? Ja swojego mleka na bank bym posmakowała. Z ciekawości.

To się nie przejmuj mój chłopak powiedział jak będę w ciąży to później on nie będzie odchodził od moich piersi. (facetom niektórym to się z seksem kojarzy)

To się nie przejmuj mój chłopak powiedział jak będę w ciąży to później on nie będzie odchodził od moich piersi. (facetom niektórym to się z seksem kojarzy)

Gość vonnoel
..sam chetnie bym sprobował mleka prosto z piersi...i szukam chetnej na takie spotkanie kobiety

Gość mój mąż też o tym wspomina
Dziwi mnie to, ale też cieszy :) Mąż nie jest żadnym zboczeńcem, jest normalnym facetem. Myślę, że to ciekawość i pełna akceptacja fizjologii drugiej osoby, mnie się to podoba i miło mi słyszeć coś takiego.

Gość pseudonim-anonim
Dziwię się że tym się marwisz. To ze chce spróbować Twojego mleka to normalne.

Gość avent2
chętnie spotkam sie z kobietą majacą problem z nadmiarem pokarmu ..zainteresowana panie prosze o kontakt vonnoel@o2.pl

Gość gość
Pycha

Gość Rudolfus
Gdy moja żona miała problemy z drożnością kanalików po urodzeniu i bolały ją strasznie piersi, to owszem ssałem mleko, choć tego było niewiele. Jakaś koleżanka jej powiedziała, że facet ssie silniej niż niemowlak, a nasza córcia jakoś nie kwapiła się do mlecznego bufetu mamusi. Słowo "obrzydzenie" na ten temat jest komiczne. Mleko kobiety jak wszystkich ssaków jest mlekiem. Innym niż u innych, ale mlekiem, a piersi po porodzie dają mleko, bo taka jest biologia naszego gatunku. To jest pożywienie, więc nie może być obrzydliwe. Pomijam tu już nawet erotyczne podteksty picia mleka z piersi żony. Spróbować i owszem, jak ktoś chce, to zboczonym nie jest. Prędzej połykanie męskiego nasienia (spermy) można traktować jako "zboczenie", a to przecież nasienie a nie pokarm. Chyba, że ktoś mleko uważa za ohydne, ale nasienie za "witaminki". To gdzie jest zboczenie? :) Pozdrawiam

Gość gośćmagda
Mój mąż wypił mi cały nadmiar mleka i nie widzę w tym nic dziwnego lepsze to niż ściąganie a przy okazji zauważyłam że sprawiło to większa więź pomiędzy mami

Gość gość
Nie widze nic w tym złego że chce spróbować mleka z piersi kobiety,ssanie sutków jest bardzo podniecające dla kobiety,znam wiele małżeństw par które próbują