Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fioletowaorchidea

Czy znacie jakieś przypadek, że dwoje ludzi po rosztaniu ponownie się zeszło?

Polecane posty

Gość fioletowaorchidea

Czy coś takiego jest możliwe? Zostawił mnie facet, nie było zdrady, nie było awantury, po prostu stwierdził że to nie jest to. Byliśmy razem przez 5 lat, ogromnie go kocham i całą sytuacja do mnie nie dociera mimo że to już dwa tygodnie. Jak myślicie, czy możliwe jest że za mną zatęskni i wróci? Mamy po 25 lat.

Gość moj brat zszedl sie ze swoja
dziewczyna i juz sa rok po slubie

Gość a dlaczego zerwal tk o po 5 l
atach,to moze nie jest ciebie wart,jak tak po tylu latach sobie odchodzi

Gość ejejruiorri
nie znam . nie ważne czy ktoś był razem 5 ,8 czy 13 lat ja sie rozeszłam po prawie 8

Gość efhraj
ja znam z wlasnego doswiadczenia.Slub w przyszlym roku:)

ja znam z własnego doświadczeni. jesteśmy zaręczeni, niedługo ślub, rozstalismy sie na prawie rok kilka lat temu:))

moj brat sie kilka razy rozstawal z dziewczyna, a teraz od prawie 2 lat sa juz malzenstwem

Ja mam znajomych którzy się rozstali, a dziś są już rocznym małżeństwem, i mój facet był z dziewczyną też dwa razy, no ale myśląc logicznie - z nią nie jest. I mam też innych znajomych, którzy też się rozstali, i są dzis razem ... I jeszcze parę innych pewnie by sie znalazło. Ale te wszystkie rozstania odbywały się jak Ci ludzie mieli góra 21 lat, w wieku 25 lat obawiam się, że to może być juz rozstanie na dobre (mój szwagier rozstał się z kobietą po 8 latach związku, gdy miał bodajże 26 lat, a dziś jest w 7 letnim małżeństwie z moją siostrą)

Gość znam....
są już poslubie, tyle że...on ją zdradza:o

Gość fioletowaorchidea
Hmm, ja mam nadzieję że się jednak zejdziemy :) W końcu podobno jak się czegoś bardzo chce to się w końcu to dostaje. A ja chcę jego!

ja sie zeszłam ze swoim (obecnie ex) po 1,5 roku. niestety na duuuzo krocej niz bylo to za pierwszym razem. nie wypaliło. wszystko zalezy indywidualnie od pary.