Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ererg

Czy to pedofilia?

Polecane posty

Gość ererg

Nie chodzi mi o to by się wtrącać w zycie koleżanki, bo cieszę się że jest szczesliwa. Interesuje mnie to, czy w świetle prawa jest to pedofilia? Koleżanka ma 26 lat i chłopaka który ma ... 15 lat. Wprawdzie jest wyrośnięty i wygląda na wiecej, ale nadal ma tylko 15 lat. Ona jest w nim strasznie zakochana, sypiają ze sobą, zwierza mi się z tego, opowiada jaki był seks itd...

Gość a to nie w 35rż się robi
jezeli 15 ma skończone to już nie jest pedofilia

ja nie rozumiem, jak może 26-letną kobietę pociągać 15-latek. Przecież bez względu na to jak jest wyrośnięty, ma psychikę i fizjonomię chopca. Oczywiście każdy jest inny, są bardziej powazni i mniej, ale pewnych rzeczy się nie da przeskoczyć. Natura naturą :) ne wiem czy to pedofilia czy nie, nie twierdzę, że taka kobieta jest nienormlana, ale dla mnie osobiście to jest kompletnie niezrozumiałe :)

klaudka - tak tylko zapytam czy ty widziałaś dzisiejszych 15-latków? nie mówię o tych nażelowanych chłopcach z grzywkami, ale co niektórzy są naprawdę wyrośnięci... pracuję w miejscu, gdzie jest dużo młodzieży i jak wyjdę z biura to widzę tych chłopaków...

czarny nick na potrzeby, sęk w tym, że właśnie mam dużą styczność z wszelkiego rodzaju młodzieżą - od maluchów aż po dwudziestoparolatków (ci ostatni to już dorośli). Choćby nie wiem jak wyrośnięty był 15-latek, choćby był nie wiem jak fajny, zawsze w relacjach widzę, że to jednak chłopiec. No nie na bata :) Mniej więcej od około ... 17-18 lat cos tam się delikatnie męskiego zaczyna klarować w nich, ale to też nie jest dominantą ich osobowości

no ja po prostu tego nie rozumiem i tyle. Co innego dostrzegac, że chłopak jest przystojny, ale co innego patrzec na niego jak na obiekt seksualny. No nie - 15-latek to przegięcie :D

Gość ererg
No raczej nie. Moim zdaniem wygląda na 30-parę.

"klaudka 27 ja nie rozumiem, jak może 26-letną kobietę pociągać 15-latek. Przecież bez względu na to jak jest wyrośnięty, ma psychikę i fizjonomię chopca. Oczywiście każdy jest inny, są bardziej powazni i mniej, ale pewnych rzeczy się nie da przeskoczyć. Natura naturą ne wiem czy to pedofilia czy nie, nie twierdzę, że taka kobieta jest nienormlana, ale dla mnie osobiście to jest kompletnie niezrozumiałe " U Arabusów jak jest na odwrót to jest normalne:P.

nie wiem czy w świetle prawa to jest pedofilia czy już nie, ale twoja koleżanka powinna udac się do specjalisty