Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffgfg

kiedy wyjdziesz z mąż? wrózba z obrączką na nitce.. wierzycie?

Polecane posty

do aaaaaaaaaaaaaaaa355555 to moze ja spróbuje ci wywróżyć imię męża

Gość czerwonyjacegla
czesc dziewczyny! mi wyszło 4 dzieci i wiek zamążpójścia 23 lata. Ale nie umiem zrobić tej wróżby z imieniem meza, czy któraś z was mogła by mi zrobić tą wrózbe?

czesc. wlasnie sobie robilam te wrozby o ktorych pisecie.wyszlo mi ze za maz wyjde na 20 lat(i faktyczie wyszlam), ze dziecko bede mic na 20 lat chlopczyka i faktycznie mialam:) i ze bede miec jeszcze na 25 dziewczynke. a to sie nie dlugo okaze, bo z moich przypuszczen jesrem w ciazy:)

czesc. wlasnie sobie robilam te wrozby o ktorych pisecie.wyszlo mi ze za maz wyjde na 20 lat(i faktyczie wyszlam), ze dziecko bede mic na 20 lat chlopczyka i faktycznie mialam:) i ze bede miec jeszcze na 25 dziewczynke. a to sie nie dlugo okaze, bo z moich przypuszczen jesrem w ciazy:)

Gość uppp
uppp

Gość Czerownyjakcegła
Do ewelina_kt2424 Jak wywróżyłaś sobie wiek ciązy z drugim dzieckiem?

Wyszło że 24 i się sprawdziło. Po ślubie robiłam wróżbe ile będe miała dzieci wyszło że troje. I cały czas tak wychodziło. Pierwsze dziecko poroniłam. Drugie urodziłam ale zmarło po ośmiu dniach. Teraz robiłam znowu i wyszło że będe miała 5oro.Dziwne. Może pomyslicie że zwariowałam ale wierze że urodze zdrowe dzieci a ta wróżba daje mi nadzieje i podtrzymuje mnie na duchu. Taka deska ratunku. Jak miałam 15 lat trafiłam dzięki mojej przyjaciółce do wróżki. Wróżyła z kart, brała marne grosze. Zdziwiłam się bardzo bo jak rozłożyła mi karty to powiedziała że nie odzywam się z tatą i tak było, w ogóle mówiła rzeczy które się wydarzyły w moim życiu. Jak zapytałam czy będę miała dzieci ona posmutniała i powiedziała że pierwsze dziecko które urodze będzie córeczką ale będę musiała na nią poczekać. Widziałam w jej oczach że zobaczyła coś złego. Ale wtedy to ja miałam 15 lat i nie zdawałam sobie sprawy przez co będę musiała przejść.

Gość jak dla mnie to jest bez sensu
jak dla mnie to jest bez sensu za 1 razem wyszło 9 za 2 razem nic za 3 razem 11 Pytałam ile będę miała lat jak wyjdę za mąż. nic tylko mi ręka ścierpła

Gość szczęśliwa żona mańka
Mi też wróżono w wieku 15 lat obrączką, 'po domowemu', w noc kupały, przez przyszłą bratową, wyszło, że mój mąż będzie miał na imię Mariusz, poznam go jak będę miala 16 lat, wyjdę za mąż w wieku 19 lat i urodze 4 dzieci w kolejności : dziewczynka 22 lata, chłopiec 25 lat, chłopiec 30 lat, chłopiec 35 lat. Nie byłam zachwycona tak młodym zamążpójściem i tym, że pierwsza dziewczynka wiec nie traktowalam tego powaznie i nie mowiłam nikomu MIMO iż potem miałam chłopaka Mariusza którego poznałam przez kuzynkę gdy miałam 16 lat. Moje aspiracje w ciagu 3 lat sie zmienily ale nadal nie dzielilam sie z mariuszem daznaniami z tamtego wieczoru. Potem mi się oświadczył jak byłam w klasie maturalnej i aż do ustalenia przed narzeczonego daty ślubu NADAL nic nie zdradziłam. Ustalił... w dzień ślubu miałam 19, niecałe 20 lat ... pomyślałam - sprawdza sie - i powiedziałam mu o wszystkim, on sie troszke smial na poczatku, ale jak mu powrozylam i wyszlo tyle samo dzieci to juz zbladł choć był bardzo szczęśliwy. Narazie mam 28 lat i 2 dzieci: 6 letnią Blankę i 3 letniego Jacka, już się boje tych 7 lat :))) hihi , dziewczyny SPRAWDZA SIĘ !!!

Gość Chyba się sprawdza
Wróżyłam sobie, jak miałam chyba 14 lat. Wyszło mi, że wyjdę za mąż w wieku 28 lat i że będę miała jednego męża. Jak miałam 28 lat oświadczył mi się facet, ale do ślubu nie doszło- rozstałam się znim. Wszystkim, którzy wtedy wróżyli nawet po kilka razy wychodziło to samo za każdym razem i się sprawdziło. A co to może oznaczać w moim przypadku? Już za mąż nie wyjdę, czy może wrócę do narzeczonego?

Czy ta wróżba się na prawdę sprawdza ? Ja robię ją od dawna i zawsze mi to samo wychodzi, czyli wyjdę za mąż w wieku 20 lat, a będę z moim przyszłym mężem we wrześniu, a jak robiłam w jakim miesiącu i w którym roku poznałam mojego przyszłego męże wyszło, że w sierpniu 2010. Od tamtej pory się spotykamy, w sierpniu będzie rok, ale jednak nie jesteśmy parą, a wg obrączki będziemy nią we wrześniu tego roku, tak jak wspomniałam już. Myślicie, że to się może sprawdzić ?

Gość spoko loko
Najlepiej, jak tę wrózbę zrobi Ci ktoś inny. Jak robisz sobie samej moze wyjść życzeniowo po prostu bo dziiała podświadomość. Więc poproś kogoś, by Ci powróżył. I nie wiem, czy sprawdza się na zwykle pytania bo to wymaga dużej intuicji i "sprawnej ręki" do tego typu rzeczy.Ale podobno sprawdza się wiek zamazpojscia i liczba dzieci. Na takiej samej zasadzie działa wahadełko.

Gość gość
Moim zdaniem najlepszym specjalistą od wróżb i horoskopów jest wróżbita Paulus (wrozbitapaulus.pl) kilkukrotnie korzystałam z jego uslug i za każdym razem wszystko się sprawdzało.

Gość Marcela1981
Jedna z najlepszych to wróżka Grażyna. Jej numer to 708-403-155 i nie jest drogo, coś koło 2,58zł Warto zadzwonić i przekonać się na własnej skórze. Mi się sprawdziło wszystko, koleżance jakieś 70%.

Gość gość
Mnie też praktycznie wszystko co powiedziała Pani Grażyna z http://wrozkagauri.pl/ się sprawdziło.

Gość gość
Ja oceniam panią Grażynkę wrozkagauri.pl dopiero po roku. Z tej perspektywy sprawdziło się bardzo wiele. Jedna z lepszych wróżek w kraju jak dla mnie.