Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffgfg

kiedy wyjdziesz z mąż? wrózba z obrączką na nitce.. wierzycie?

Polecane posty

Gość ffgfg

wierzycie w ta wrozbe??:) jak narazie moim kilku znajomym sie sprawdzilo:D mi kilka razy wyszlo 23 lata i 3 dzieci:)

Gość roki500
ja znam wróżbę na nitce jeśli chodzi o ilość i płeć dzieci, a jak jest ze ślubem?

Gość lol.123333
A skad wiecie ile bedziecie miec dzieci?

Gość ffgfg
zadajesz pytanie ile bede miec dzieci i tez Ci stuka:) i dziwne bo po tych kilku razach sie faktycznie zatrzymuje... ale niewiem dlaczego mi nie wychodzi ta wrozba tylko mojej kuzynce i to tylko z jej obrączką

Nie znam wróżby ze szklanką wody- kiedy ktoś mi wróżył, ale nad otwartą dłonią. Nie bardzo pamiętam jaki był efekt, bo jakoś nie wierzę w to wszystko.

Gość o zesz.....
a jak ktos nigdy nie wyjdzie za maz, to co, nikta w ogole sie nie rusza???

Gość kasiulkka1989
a czy ta wróżbe sierobi samemu? i czy musi byc do tego złota obrączka?

ja nie rozumiem, mozesz jeszcze raz wytłumaczyc jak mam obrączke połozyc w szklance na srodku tak zeby nie dotykała wody, skoro szklanka do połowy jest wypełniona wodą. opisz jeszcze raz jak mozesz, chciałaym zrobic:)

a dopiero zauwazyłam ze to stary temat. ale moze ktos jeszcze wie i mi napisze:)

Gość 0239u4502
obrączka wisi nad wodą....tak trudno zrozumieć?:o

Gość ffgfg
o kurde to ja zakladalam ten temat:D:D ale jaja...:) wiem tylko ze ja w to wierzylam kiedy mi to robiono i mi stukalo moja siostra nie wierzyla i sie nie ruszalo... osoba ktora to robi musi byc juz raczej po slubie i obraczka normalnie wisi na nitce nad woda w szklance:)

Gość vods
czyli ta obrączka może stuknąć 23 razy? Czy ten wiek jeszcze jakoś inaczej wychodzi? Troche dla mnie to dziwne, że uderzy aż np 23 razy....

Gość vods
czyli ta obrączka może stuknąć 23 razy? Czy ten wiek jeszcze jakoś inaczej wychodzi? Troche dla mnie to dziwne, że uderzy aż np 23 razy....

Gość ffgfg
no tak kilka razy robilam..za kazdym razem stuklo 23 razy i sie zatrzymywalo...

Gość mi wyszło że będę miała trójkę
dzieci, wielokrotnie mi wróżono - do tej pory nie mam żadnego a mam już 25 lat :O

Gość cvcvcvcvcvcvcvcv
a czemu ona uderza o szklane? narysujci mi to albo opiszcie dokladnie

Gość no moja kolezanka
robilam wielu osob- i tym co byli juz po slubie to sie sparwdzilo!!! a jak komus np, wychodzi 23 ,i 34 to zanczy ze wyjdzie za maz 2 razy w wieku 23 i potem 34 lat. no a jak w ogole to w ogole sie nie wyjdzie za maz.ale trzeba troche cierpliwosci ....ja ostatnio chcialam sobie zrobic ale nic mi nie wychodzilo...nie wiem czemu....

Gość kasiulkka1989
do: no moje kolezanka czy mogłabys mi zrobic ta wróżbe ?

Gość dfdsg
A skąd mam wiedziec płeć dziecka??

Gość robiłam kiedyś tą wrózbę
tylko ze się wypisywało na kartce rok miesiac liczby dzieci itp. Jest jakoś tak że wychodziło wszystkim którzy już byli po ślubie, ze sie kręciło nad tym co trzeba. Pamiętam dokładnie ta wróżbę bo koleś miał mieć inicjały jak ja i miał byc styczeń 2004. Inicjały sie nie zgadzają a ślub wzięłam w zeszłym roku, ale ciekawostka: w styczniu 2004 poszłam z nim na wesele i od tego sie wszystko zaczeło.

Gość schatz211
Mnie wczoraj męża kuzynka robiła z moją obrączką wróżbę i wyszło mi ,że będę mieć dwójkę dzieci (dziewczynka i chłopiec), moja szwagierka tylko 1 dziecko chłopiec a mojej teściowej się sprawdziło ma 2 chłopaków i jej wyszło 2 chłopaków , ja wierzę w takie rzeczy, w końcu życie to wielka magia (: a ze szklanką muszę sprawdzić (:

Gość miała na imię Stella
Nie wierzcie w to głupie wroznienie z obrączki! Tak własnie wrozyłąm mojej kolezance, nie pamietam ile razy ale obrączka uderzała o szklanke , dziewczyna sie ucieszyła ze bedzie miala 2 dzieci i wyjdzie za kilka lat za mąz .Rok temu popełniła samobojstwo.dlatego nie wierze we wrozbe z obrączką:(

Gość gorącasalsa
szczerze mówiąc wierze przyczytałam odpowiedzi innych kobiet i były takie które sprawdzały po 2 razy tą samą wróżbę i za każdym razem obrączka stukała tyle samo razy więc ja też postanowiłam sprawdzić obrączka odpowiedziała mi na pare pytań , dowiedziałam się że mój ślub ale teoretycznie popwiniem odbyć się w roku 2016 i będę mieć 1 dziecko a imię tego jedynego to Łukasz :/

Gość smerfaskr
wrózba jak nic działa.... po 4 razy sprawdziłam wiek w którym wyjde za mąz ( po slbie jestem 3 lata ) i sie zgodziło, sprawdziałam dzieci po rodzinie, u brata i wszytsko tak jest. mi sie ma za 3 lata urodzic tylko córcia. mój mąz jak jest sceptykiem tak wczoraj wrózył i był w cięzkim szoku, że ma takie same wyniki jak ja!!!!