Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffgfg

kiedy wyjdziesz z mąż? wrózba z obrączką na nitce.. wierzycie?

Polecane posty

Gość zefrina
A czy ktoś wie, co znaczy, gdy wróżąc sobie ile będę mieć dzieci, wychodzi mi ciągle, że trzecie dziecko będzie chłopczykiem, a za drugim wrózeniem (jakby od początku) trzecie dziecko będzie dziewczynką... Zdarza się to regularnie, znaczy co drugi raz, a wróżyłam sobie już kilkanaście razy...:) Czy to oznacza bliźniaki???

Gość przekopiowane z wizażu...
1. Wróżba na ilośc i płeć dzieci zawieszasz obrączke na nitce wkładasz ja trzy razy miedzy kciuk a reszte palcó lewej dłoni, obracasz dłoń i nad nią trzymasz nitke z obrączką(nie bujaj nią). Ruch na około symbolizuje dziewczynke, ruch pionowy-chłopiec. pwtarzamy to samo, czyli obraczka trzy razy między kciuk, znowu obracamy dłoń i patrzymy jak się rusza, robimy tak do momentu gdy obraczka stanie nad nasza dłonią i ani nie drgnie. Tyle razy ile musiałyśmy wykonać te czynnośći tyle będziemy miec dzieci, o wskazanej wcześniej płci 2.Wróżba na wiek wyjścia za mąż Podnosimy nitke z obrączką pięć razy nad lewą dłonią(dłoń wewnętrzną stroną do góry) następnie wkładamy nitke do szklani i liczymy liczbe stuknięc obrączki o brzegi szklanki, gdy obrączka zatrzyma się w miejscu przestajemy liczyć i mamy wiek wyjścia za mąż. W momencie gdy obrączka przez dłuższy czas się buja, możemy odczytać wiek w którym spotka na s wielka miłośc 3. Wróżba na ilość partnerów i imie wybranka serca wkładasz obrączke do wody i zadajesz pytanie : ilu partnerów będę miała w swoim życiu wyjmujesz i liczysz ilość uderzeń obrączi o ścianki szklanki gdy obrączka zatrzyma się już na dobre wkładasz ja spowrotem do szklanki i zadajesz pytanie jak będzie miał na imie ten jedyn hehe i liczysz abc..pyrzypuśćmy że liczysz abc.. i obrączka wystukała k ona na chwilke zatrzyma się wkładamy znów do wody wyjmujemy i liczymy dalej ABC ... aż wjdzie nam całe imie i obrączka już się nie poruszy

Gość uracylova
ale jak to trzeba zrobic?? zawiesic nad szklanka? ta obraczka ma dotykac dna? bo nie kumam....

Gość uracylova
ta nitka dluga ma byc? pierwszy raz sluysze o takie wrozbie, ciekawe co mi wyjdzie :)

tu poczytaj http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=381334 ad. pkt 1 - najpierw tzrymamy dłoń grzbietem do góry, później grzbietem w dół(czyli otwartą do góry). ad. 2. - obrączka nie dotyka dna szklanki pustej. ad. 3. - obrączka dotyka dna szklanki z wodą po każdym wskazaniu. Mnie coś tam wychodzi.... dzieci wciaż tyle samo, wiek - hmmm... po trzydziestce obrączka bije jak szalona (moze to staropanieństwo? - tfuuu....), a w punkcie trzecim bez zmian - ta sama liczba partnerów, to samo imię i nawet nazwisko się pojawiło jakieś tam.... człowieka nie znam....

a co do wieku zamążpójścia - zrobiłam tak, jak kazano na początku topicu, tzn. włożyłam obrączke na nitce do szklanki z wodą, ale tak, by obrączka była nad wodą... Obrączka stuknęła 31 razy... za każdym razem... może coś w tym jest?

na nitce podwójnej zaczepiamy obrączkę tak jak wisiorek (przekładamy nitkę przez obrączkę, by się trzymałą na pętelce). Nitka długości ok. 40 cm.

Gość rsdgdsrh
musi to byc obraczka koniecznie? a moze byc pierscionek bez oczka

byle coś bez oczka - obrączka jest lepiej wyważona...

Gość uracylova
mi wyszlo ze za rok :D i to dwa razy zrobilam....

mnie wychodzi chłopiec, dziewczynka, 31 lat wiek zamążpójścia imię wybranka - Mariusz (nie znam takiego...) Zapytałam o jego wiek ożenku (tak jak w punkcie 2) - wyszło 33 lata, czyli starszy o 2 lata...

Gość szok!!!
Mają kafeterie usunąc :( !! sami sprawdzcie co tu piszee ! :c tragedia .. był wypadek przez kafe .. znalazłam to tu : www.lepsze.notlong.com ;ccszzok;c

Gość robilam
mysle, ze to pic na wode i duza role odgrywa tu autosugestia.

Gość ja nie rozumieemmmeeemmm
ktos napisal ze to musi kobieta mezatka robic o chodzi w tym?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaa355555
to chyba nie musi być mężatka tylko obrączka ma być złota i kobiety zamężnej

a tak wogóle andrzejki za pase, także fajny pomysł na takie andrzejki nie?

Gość no to ja tezzzzzzzzzzz
a ja nie mam zadnej obraczki buuuu

Gość mam dwa yorki
mi zawsze wychodziło ze będę mieć 19 lat jak wyjde za mąż a mialam 20....co do dzieci to zawsze wychodziło mi dwóch chłopców ale odką postanowiłam ze nie chcę dzieci to obrączka ''stoi''...nie wiem czy to prawda czy zbieg okoliczności...u mnie w rodzinie wszystkim się to sprawdza... aha gdy po slubie robiłam wrózbe z latami wyszło 20...

a moze mi ktos zrobic czy to zabronione?:)

a może wyszło ci 20 tylko pomyliłaś się gdzieś w liczeniu odbić:D ponoć ta wróżba nigdy nie kłamie.a poza tym jakei macie jeszcze opinie na ten temat sparwadza się to????

do mam 2 yorki: jesteś pewna że 19 ci wychodziło??może jakoś myliłąś się w liczeniu...bo ponoć ta wróżba nie kłamie...takie są opinie ale do końca sama nie wiem ja jeszcze mężatką nie jestm a mam 25 lat o obrączka pokazuje 26 lat i choć bardzo chciałabym żeby wystukało mi wiećej np 28 to nie wystukuje po 26 uparcie się zatrzymuje.....więc czy ta autosugestia jest możliwa???

a masz juz kandydata?zdazysz?;)

no nie mam właśnie, więc nie zdąże a w lutym mam 26 urodziny wieć mam czas do lutego 2012:P

a mozesz mi powrozyc? :P nie podalabym wieku ,zeby nie wplywac na twoja podswiadomosc ;)

ok sprobuje

tylko powiedz mi jak naprawde masz na imię zebym wiedziala jakie pytanie zadac obraczce???

Beata :)

ok ide po szkalnke z woda i zaczynam:)

Beatko wyszło ci 27:)