Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffgfg

kiedy wyjdziesz z mąż? wrózba z obrączką na nitce.. wierzycie?

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaa355555
a moze na forum jest jakas wróżka????niedługo andrzejki wiec.......:)

Gość ihihihihiaas
stukam ale zatrzymuje misie po kilku razem nawet do 10 nie dojdzie :)

Gość ihihihihiaas
mi sie*

moze cos zle robisz....nie znam nikogo komu by wystukala mniej lat niz sie faktycznie ma:)

nie ma żdnych wróżek:(

proponuję eksperyment.Proszę o wypowiedź wszystkich dziewczyn z którymi zerwał chłopak mówiąc ze nie kocha a które wciąż go kochają i nie wyobrażają życia bez niego. Istnieje taka wróżba z obrączką zawieszoną na włosie bądź nitce z której można się dowiedzieć jak będzie miał na imię nasz przyszły mąż. Proponuję żeby każda z tych dziewczyn zrobiła tę wróżbę. wiadomo, że nie do każdej chłopak wróci ale chce sprawdzić czy wróżba pokazuje to co byśmy chciały czy naprawdę imię tego przyszłego męża. przygotowujemy szklankę z wodą i obrączkę zawieszoną na nitce Wróżba na ilość partnerów i imie wybranka serca wkładasz obrączke do wody i zadajesz pytanie : ilu partnerów będę miała w swoim życiu wyjmujesz i liczysz ilość uderzeń obrączi o ścianki szklanki gdy obrączka zatrzyma się już na dobre wkładasz ja spowrotem do szklanki i zadajesz pytanie jak będzie miał na imie ten jedyn hehe i liczysz abc..pyrzypuśćmy że liczysz abc.. i obrączka wystukała k ona na chwilke zatrzyma się wkładamy znów do wody wyjmujemy i liczymy dalej ABC ... aż wjdzie nam całe imie i obrączka już się nie poruszy

no wlasnie mi wyszlo imie bylego chliopaka w ten sposob

Gość takich imion, jak imię byłego
w naszym kraju przeciez mnóstwo - zatem możliwe przecież, ze były to np. Tomek i przyszły tez będzie Tomek - a w gruncie rzeczy to nie będzie ta sama osoba. Ja mam pytanie - czy jako niemężatka, mogę sobie powróżyć odnośnie tego wieku zamążpójścia sama, obrączką mamy np (choć mama szczęśliwego małżeństwa nie ma, jeśli ma to coś do rzeczy, ale innych obrączek na stanie nie mam) i o co chodzi z tym machaniem nad lewą ręką, i czy to tylko w Andrzejki działa, czy może podziałać np. dziś ? Wiecie czas trochę mnie nagli, mam 33 lata i w sumie nie wierzę, żeby aż tyle nastukało , bo chyba musiałabym ją nieźle rozhuśtać , a chyba nie o to chodzi :-P

ale zapytałam o nazwisko i też mi wystukało byłego...więc to chyba autosugestia działa.....no nie rozhuśtuj tej obrączki bo rzecz w tym że ona sama musi pokazać Ci wiek....działa nie tylko w andrzejki więc dziś też można wrózyć....a musi być poprostu obrączka bez znaczenia jaka

a co do machania nad ręką tak wróżysz dzieci, liczbę i płeć. przekladasz 3 razy obrączke między ksiukiem a resztą palców i trzymasz nad lewą reką i albo będzie ruch wahadłowy albo kólko tylko nie wiem jaki ruch jaką płeć oznacza i tak do skutku az obrączka się nie poruszy co oznacza ze więcej dzieci nie bedzie

no właśnie i nie wiadomo o co już chodzi w tej przedziwnej wróżbie. a z twoim sznasa na powrót jest że ci tak wyszło to nazwisko nawet??/

rozstaliśmy się 3 tygodnie temu po 5 latach bycia razem. Stwierdził ze mnie nie kocha. Utrzymujemy cały czaas kontakt bo on sie martwi o mnie i przykro mu ze mnie zranił, ale nie potrafi mnie pokochac tak twierdzi. od dwóch dni przestalam sie z nim kontaktować licząc na to ze zatęskni. On nawet mi powiedzial zebym znalazła sobie innego faceta, że chce zebym byla szczęśliwa, ale nie potrafię bo wciąż go kocham. nie wiem czy do siebie jeszcze wrócimy ale bardzo bym chciala.

ja miesiąc walczyłam o swój związek ale tylko słyszałam że nie chce być ze mną bez żadnych wyjaśnień nic zerwanie przez sms nawet nie chciał mi nic wytłumaczyć nikomu nie chciał o tym mówić nie chciał żadnego kontaktu tylko żebym dała mu spokój, no i tak już 4 mc mija:(

nat09 może przemyśli i wróci trudno tak przekreślić az 5 lat...u mnie związek był krótszy...2 lata

mam taką nadzieję choc on karze mi przestac miec jakiekolwiek złudzenia. Ale póki bedzie w moim sercu nie przestane wierzyc ze wróci. Mam nadzieje ze ta wróżba mówi prawde a nie to co chcemy. Życzę tobie również szczęścia w miłości

wróże również myślac o nim ile on będzie mial lat jak się ożeni, jak będzie miala na imię jego żona i wszystko wychodzi tak jak ja bym chciala.

no właśnie mam dokładnie to samo jak wróżę myśląc o nim wychodzi mi tez to co chce. wejdz na forum wizaz i tam poczytaj o tej wrozbie tez sporo ciekawego pisze. Ułoży sie powodzenia:)

a wogole ile masz lat i ajki wiek zamążpójścia pokazuje Ci wróżba nat09????

a może zapytamy naszej kafe-wróżki co sądzi na temat wróżby z obrączki???pani Anno Anielo prosimy o wypowiedź?

więc u ciebie to bardziej realne niż u mnie bo ja mam 25 a obraczka wskazuej 26

no właśnie andrzejki dziś dziewczyny....wróżyć wróżyć:)

Gość dziew3czyny ja przy wybieraniu
jak bedzie mial na imie moj maz wyprobowlam litery od klawiatury:D wszytsko wyszlo!! nawet imie mojego prazyszlego faceta:d slub wyszedl i z obecnym, czyli chyba do siebie wrocimy:D

zaraz zaraz wytłumacz to dokładniej bo zamotałaś:)

chcialam jeszcze dodac ze mojemu byłemu wrózyłam dzieci pół roku temu i wyszło mu dokładnie taksamo jak mi, ale myślę że to dlatego, że ja mu wróżyłam. Po prostu chciałam żeby tak wyszło no i wyszło