Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmarTwiona_7

co to moze znaczyc? ciaza czy jakas choroba??pomozcie

Polecane posty

Gość zmarTwiona_7

czesc ostatnio spoznil mi sie okres(2 dni) ale wszystko wskazywalo ze przyjdzie bo jajniki zaczely bolec dzien przed i bolaly jeszcze 2 dni.zawsze okres mialam regularny. i po 2 dniach tzn. wczoraj pojawil sie okres-tyle ze jakby troszke inny-w nocy prawie nic nie bylo za to jak tylko wstalam z lozka to polecialo dosc sporo.w ciagu dnia juz raczej normalnie ale za to dosc mocno boli mnie brzuch tak u dolu-ale to raczej nie jajniki.i tak chwilami ustepuje a potem znowu-tak w kolo nie wiem co to moze byc a do gina nie mam mozliwosci pojsc w najblizszym czasie(i nigdy jeszcze nie bylam chociaz jestem po 20-stce)wiem wiem-powinnam juz dawno temu dodam ze dzien po spodziewanym dniu nadejscia okresu zrobilam test i byl negatywny a z chlopakiem "przytulalismy sie" ponad 2 tyg temu i on nie mial finalu we mnie prosze poradzcie cos albo chociaz co bezpiecznie wziac na ten bol bo ciezko go wytrzymac z gory dziekuje za rady pozdrawiam

Gość jak dla mnie to żadna ciąża
ale nie da się wykluczyć np cysty jajnika lub endometriozy. Masz 20 lat nie masz na co czekać musisz się przemóc i odbyć wizytę u ginekologa.