Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waniliowa przyjemnosc

Wydala sie prawda o moim facecie !!!Jestem zalamana!!

Polecane posty

Gość waniliowa przyjemnosc

Bylam w cudownym zwiazku z moim facetem 2 lata. Poznalam go na imprezie u kolezanki. Po pol roku zamieszkalismy razem.Zareczylismy sie.Planowalismy slub. Dziwilo mnie tylko, ze on ma zle kontakty z matka. Nigdy jej nie widzialam,mieszkala 500 km od naszego miejsca zamieszkania.On przedstawil mi taka wersje, ze jego matka opuscila go jak mial 2 lata i ojciec go wychowywal. Trzy miesiace temu pojechalam na tygodniowe szkolenie. Pozegnalismy sie jak zawsze czule! Mielismy caly czas kontakt. Nie moglam sie doczekac powrotu. Jak juz weszlam do klatki ,to uslyszalam glosna muzyke z naszego mieszkania. Pomyslalam sobie: ladnie,ladnie,pewnie urzadzil imprezke z kolegami, to bedzie syf w mieszkaniu. Zapukalam gotowa sie na niego rzucic z tesknoty. Otworzyl mi drzwi.Stanelam jak wryta. Przez szeroko otwarte drzwi zobaczylam przedpokoj. Pomalowany na inny kolor sciany, inne lustro, inny dywan,inny zyrandol.Calkowicie inne mieszkanie,nowy wystroj!!!Nasze stare bylo w drewnie a tu fioletowe sciany,zdjeta boazeria.Ladnie to wygladalo!Bylabym pewnie mile zszokowana nowym wystrojem gdybym nie zobaczyla jak moj facet wyglada!!! Zawsze ubieral sie na sportowo,wlosy sciete na jezyka a tu nagle okulary na nosie, jakas peruka( brazowe, falowane wlosy), garnitur a do tego adidasy.fajka w buzi( nie palil) Zaczelam sie smiac na cala klatke. Myslalam ze to zart a on nagle do mnie oficjalnym tonem ale milym : dobry wieczor,potrzebuje czegos pani. Zaczelam sie smiac: przestan Michal,smialam sie caly czas...a on do mnie coraz oschlej: ale czemu pani sie smieje,czy czegos pani potrzebuje. Smialam sie coraz glosniej a on mi trzasnal drzwiami pod nosem i burknal,ze zamiast robic sobie zarty i pukac do obcych drzwi,powinnam lepiej sprawdzic adres wczesniej. Wkurzylam sie,zaczelam pukac aby przestal zartowac. Zostalam postraszona policja.Stalam jak wryta godzine na klatce, dzwoniac do niego,zmienil numer, nieaktualny. Zaczelam walic do drzwi,otworzyl,wzial mnie za reke i kazal wypierdalac bo zadzwoni po policje ze nachodze go a go nie znam. Pojechalam z torbami do kolezanki.Powiedzialam jej o wszystkim.Ona tez sie smiala a potem byla w szoku. Tydzien czasu dobijalam sie do mieszkania, dzwonilam i nic...w koncu zadzwonilam do jego matki.Odnalazlam ja.Przyjechala do mnie. Dowiedzialam sie ze moj facet ma straszne zaburzenia osobowosci, w dziecinstwie czesto odgrywal jakies postacie filmowe,ksiazkowe, rok czasu byl zamkniety w szpitalu psychiatrycznym.Bral leki ,tylko dlatego jako tako egzystowal. Po 3 tyg zaszlam do mieszkania z jego matka.Otworzyl drzwi moj dawny facet,zaczal krzyczec gdzie bylam, martwil sie, dzwonil, dzwonil do firmy gdzie bylam na szkoleniu. Nagle poznal mnie...co teraz?

o kurwa,niezle akcje odwala twoj facet ale spojrz na to z innej strony co za urozmaicenie:D moze kiedys sie przebierze z kobite

Gość polejka
Lady_ :D :D :D :D :D

Gość Małgosia Wydrzyńska jest fajna
znowu ty? serio to sam wymyślasz, czy skądś kopiujesz?

Gość pan chrum chrum
zrób mu porządny obciąg z połykiem,a wszystko będzie dobrze

Gość SUPERSONIC
DOBRZE CI TAK JE JE JE

Gość Punkcik
o matko! Dziewczyno uciekaj od niego żeby Ci krzywdy nie zrobił! I radze wymaż to szybko z pamięci bo to po prostu niepoczytalny człowiek!

Gość a jeśli nie warto czekać
i normalnie tą boazerię położył spowrotem tak równiutko jak przedtem? Facet - złota rączka to skarb!

możne krzywdy nie zrobi ale jak wyjdziesz na zakupy to potem cie możne nie rozpozna i nie wpuści znowu

Gość niktważny77
to zamek tez pewnie wymienił bo zapomniałas napisac o kluczach.mogłas samo otworzyć. ratunku ja chce bajki Andersena!!!

Gość ja mam jeszcze gorzej
Łoooo Jeeeeezuuuuu, zaraz tam prowokacja!!!!!!! A Wy wszyscy chcecie tylko zdrady i zdrady..... Schiza jest ciekawsza!!!!!!

Gość ja mysle ze ...
" Po 3 tyg zaszlam do mieszkania z jego matka.Otworzyl drzwi moj dawny facet,zaczal krzyczec gdzie bylam, martwil sie, dzwonil, dzwonil do firmy gdzie bylam na szkoleniu. Nagle poznal mnie...co teraz? " i mieszkanie bylo jak wasze dawne ...... i sciany na pewno tez szybciorem pokryl drewnem :D :D

Gość WOW. nie mam slow....

Gość burza mozgow
zenujacy poziom dzisiejszych prowokacji nigdy nie ufaj topikom, ktore w tytule posiadaja 5 wykrzyknikow, 8/10 ze to kiepska prowo wydalA sie prawda o moim facecie!!! jade na lotnisko zobaczyc z kim wraca moj facet!!! zakochalam sie w obcokrajowcu!!!! itp. ZALOSNE

Gość burza mozgow
zalosne topiki zakladane przez sfrustrowane klamczuchy z kompulsywna sklonnoscia do wymyslania

Gość nowo mowa trawa
Ta prowo jej nie wyszła http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3910742 Ale ten topik był nawet zabawny....:D Ja tam sie smieję, a zwłaszcza wtedy, jak dziesiątki przejętych klafeteriuszy doradza prowokatorce jak umie....

facet jej remont zrobił, mieszkanie odmalował, a ta jeszcze narzeka... ;)

Gość tofix
o kurde... wieloraka osobowosc???? tak to wyglada. bardzo rzadkie przypadki. on tego nie odgrywa, jeumu sie po prostu przelacza i w danym momencie rzadzi inna osoboowsc. a ten "twoj facet" to zapewne osbowsc podstawowa. ciekawe ile ich jeszcze ma