Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość X X X XX

Czy faceci potrafią kochać i myślec tylko o jednej do końca??

Polecane posty

Gość X X X XX

Zastanawiam się czy sa tacy faceci którzy będac w związku czują i wiedza ze to ten jedyny i ostatni zwiazek? Ostatnio mam takie mysli ze kazdy facet predzej czypozniej zdradzi bo albo bedzie pijany, albo bedzie oakzja.. ze kazdy facet wlasnie NIE potrafi odmowic, bo to przeciez taka natura. Czy sa tacy wogule ktorzy niepotrzebują przygod z panienkami, odskokow...bo kochaja swoją kobietę i sa bardzo szczeslwi? Czy sa tacy ktorzy nawet nie ymsla o takich rzeczach? I sa pewni ze tylko z nią, tylko ona.. Boje sie zaufac..uwierzyc ze tak.. dlatego pisze tutaj. Czy tacy wogule istnieją. Moj facet tak mowi, ze on taki jest. Ale co bedzie za 10 lat? Boje sie ze keidys nadejdzie ten moment? Czy moze nieboje sie zaufac.. sa tacy ktorzy nie mają w zyciu na koncie skoku w bok i go nie planują? i nawet nie wyobrazaja sobie tego..bo kochaja tak bardzo? Moj facet ciagle twierdzi że nigdy by nie mógł... teraz tak mwoi a co bedzie kiedys? ale z drugiej strony sa udane małżeństwa przecież.. planujemy ślub.. zapewnia mnie. widze ze jest szczery, kochany. ma inny charakter niz wiekszosc. i zawsze powtarzal ze jest inny.. ze nie mgolby z inną.. tyko z ta ktoora kocha, czyli ze mna. co myslec. czy moze byc tak zawsze? to jest mozliwe na tym swiecie?..

Gość tak są
ja taki jestem, szczerze mówiąc to jak z kims jestem to ani razu mi przez głowe myśl nie przeszła zeby zdradzic, nawet o innych nie mysle, tylko o tej jednej. Tylko pytanie czy ona traktuje to poważnie hehe.

Gość Ciekawości nigdy dość
A kobiety potrafią? Niech wypowiedzą się te co są w stałym związku min 7-10 lat bo tym z niższym stażem to się tylko tak wydaje

xxyyxx Ty chyba mało kobiet znasz. to xhyba obcy temat dla Ciebie. moze poznaj ich wiecej a poatem oceniaj:) nienawiśc cie oslepia:) a pewnie jesteś miłym chłopaczkiem na codzien

pytanie dlaczego ludzie zdradzaja? podobno bo kobiety szukaja bliskosci i tego czego nie maja u partnera a mężczyni bo z nudów dla przygody posmakowania innej. w sumie w tej kwestii nie powinno być podziałów kobieta a mezczyzna bo oby dwie płcie zdrazaja. kazdy ma inny powod.

Gość dizel
ja tez jestem wierny kazdej ktora mam w danej chwili przez ta chwile ;-)

Gość tak to bylo.
ja bliskosc mialam, zdradzilam bo brakowalo mi sexu i zaluje, bo dzis dla milosci moglabym zyc bez, milosc jest najwazniejsza i nawet z sexu jestem w stanie zrezygnowac ;(

a gdybys nie zdradziła i byłabyś z kims kto nie daje Ci przyjemnosci wformie seksu nadal myslałabys o zdradzie. koło sie zamyka.

Gość tak to bylo.
teraz jestem nieszczesliwa i nie wyobrazam sobie zycia bez tego czlowieka dzis wiem ze sex nie byl tego wart, w ogole mi na nim nie zalezy i z nikim sie nie chce juz wiazac, chcialabym wrocic do niego, ale nie moge sobie wybaczyc ze bylam taka glupia sex mnie zgubil a zycie bez milosci nie ma sensu w ogole

Gość adaskost
xxxxx tak sa i myśle ze wprew pozorom jest ich wielu...także nie martw sie na zapas ..a jesli twoj facet jest taki cudowny doceń to i mu zaufaj....powodzenia..... acha naprawde nie każdy facet myśli "główką" są tacy co wiedzą jak nie przekraczac pewnych granić ,,to odpowiedz na twoje pytanie jesli chodzi o alkohol i okazje

Boje sie zaufac..uwierzyc ze tak.. dlatego pisze tutaj. Czy tacy wogule istnieją. Moj facet tak mowi, ze on taki jest. Ale co bedzie za 10 lat? Boje sie ze keidys nadejdzie ten moment? Czy moze nieboje sie zaufac. tzw szulanie dziury w całym..Jest ci dobrze? To sie ciesz..a nie umartwiaj sie co bedzie za lat 10 Badz soba jochaj a zobaczysz ze bedziesz kochana... i nie wydurniaj sie z takimi dylematami? bo te obawy jak na razie sa bezpodstawne:D

Gość Black Numenorean
Faceci nie potrafią kochać i myśleć o jednej do końca życia. Mysleć mogą o wielu, kochać jedną, lub kilka.

\"Zastanawiam się czy sa tacy faceci którzy będac w związku czują i wiedza ze to ten jedyny i ostatni zwiazek?\" nikt kto jest normalny i mysli zyciowo nie zaklada na 100% ze jego aktualny zwiazek jest ostatni... a autorka jest jedna z tych, ktora juz martwi sie, czy jej facet za 10 lat nadal bedzie uwazał ja za jedyna... a sama za rok go oleje...

Gość są np komiczne

Gość są np komiczne
oooo nie zwątpiłam ;( ;( nie widzialam posta powyzej a myslalam ze jest taki dobry i wierny :(

"Czy faceci potrafią kochać i myślec tylko o jednej do końca" do końca spotkania potrafią jak najbardziej :classic_cool: szczególnie jak jeszcze kobiety nie zdobyli ;)

\"ciągle sprowadzacie swe pytania do postaci jak gdyby powinien kierować się zasadami kobiecymi\" ciekawe o jakie zasady chodzi... ludzie nie sa monogamiczni z natury i tyle. i kobiety i mezczyzni lubia odmiany, chca sprobwac z kims nowym po jakims czasie

Gość bo_to_zła_kobita_była
Są tacy faceci, podobnie jak są prawiczkowie starsi niż 16 lat i faceci, którzy marzą o zaręczynac, ślubie i stabilizacji, ale Wy kobitki nie zwracacie na nas absolutnie żadnej uwagi - jesteśmy od razu skreśleni bo nie jesteśmy wysocy, przystojni, nie ubieramy się jak z żurnali i nie jeździmy dobrymi furami. Wolicie uganiać się za ww facetami którzy posiadają te zalety, a tacy przeważnie są niezbyt inteligentni i do tego mają okropny charakter- wiedzą, że mogą mieć KAŻDĄ więc... co miałoby ich powstrzymać przed "zaliczaniem" kolejnych okazji? Spróbuj przymknąc oko na wygląd i stan portfela a odkryjesz fascynujący świat inteligentnych, czułych, wrażliwych facetów marzących o wspólnym mieszkaniu, dzieciach i wierności "do samego końca - mojego lub jej" :-P To nie faceci są swiniami, tylko Wy kobitki nie potraficie znaleść kilku diamentów w chlewie pełym świń!!!

moze masz racje ale nie uwierze jak powiesz ze dla Ciebie wyglad nie jest wazny! :) wy tez wolicie te szczupłe zgrabne ładne dobrze ubrane:) tak to uogolnienie. Ty tez uoglniasz. moze czujesz sie odrzucony przez kobiety bo zwarasz uwage na te ww?

Równie dobrze, możemy się zastanawiać nad tym, czy świat w którym żyjemy z 50 lat będzie nadal istniał... Tylko po co sobie głowę bzdurami zaśmiecać... Jest teraz to się ciesz z tego. Skąd wiesz, czy za 5 lat Tobie się nie zmieni, gdy na ulicy spotkasz miłość z podstawówki?

Też mnie to zastanawia. Nie tyle, czy potrafią, bo tu nie ma co potrafić, tylko czy ten konkretny będzie wierny, czy mu się nie znudzę. Ale mój akurat fajnie - i to sam z siebie - powiedział, że jeśli będzie chciał odmiany, spróbować czegoś innego, to poszukamy razem. :)

Gość **sami****
nie jest to dla mnie realne skoro ja nie potrafiłam mysleć o 1że ten to ten to facet potrafi tak o kobiecie???? wątpliwe

Gość ullallaaa
ja tez to slyszałam ze jestem tą jedyną ze kocha bardzo ale tez nie mam pewnosci czy mu sie to nie odmienii