Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość X X X XX

Czy faceci potrafią kochać i myślec tylko o jednej do końca??

Polecane posty

\"Trafiam na własnie takich mieczaków którzy mnie ranią\" hehe a to jest zabawne, jak mięczak moze cie zranic :D rozumiem twardziel ktory sie nie liczy z uczuciami kobiety. mieczak moze conajwyzej cie rozczulić przecież :D KazdyFacet - tekst ze szans wiecej maja kobiety był zajebisty :) jednak kafe nadal mnie czasami czegos uczy ;)

"Niektóre laski chyba nawet bardziej się chwalą tym co robią niż kolesie" no i niech sie chwala. i co ci w tym tak naprawde przeszkadza? ze ty nie mozesz sobie zamoczyc a one moga facetow miec? :P :P

prawik, heh to ze złośliwa sama dziecko wychowuje to...na pewno bardziej zahartowana jest niz niejedna panienka :)

To własnie miętkie faje moga najbardziej zranić. Bo to takie zakompleksione męczydupy, które przybieraja maski twardzieli i leczą na kobietach swoje kompleksy. Nie potrafia jak normalni ludzie rozwiązywac swoich problemów, tylko sięgają po takie środki, jak szantaż, chamstwo, milczenie, odpłacanie pięknym za nadobne. Taki człowiek potrzebuje co rusz potwierdzenia swojej wartości, a jesli tego nie dostaje, to wymusza to na partnerze.

prawik, tu trzeba złosliwą z ofermą skojarzyć :classic_cool: prof. oferma bardzo sie samicy podoba powiem ci po znajomosci kafeteryjnej ;) ;)

Gość **sami*****
Kwiatek znowu zaczynasz? Oferma nie jest mną zainteresowany Spotykam sie z kims od soboty ile ma m razy to pisać zebys zakodował.

"Kwiatek, nie kazdy chce miec kobieta z taka przeszlosc o jakiej pisze ten xyyyyzzz" no to niech sie nie zadaje. poza tym to chwalenie sie ilu to sie mialo partenrow/ek... to mocno nacišgane jest coby sie "pokazac" w towarzystwie :D :D

"Spotykam sie z kims od soboty ile ma m razy to pisać zebys zakodował." a to przepraszam Pani Sami, ale pozwolę sobie zauważyć ze Prof. Oferma juz jest sprawdzony pod pewnymi względami jako dobry partner a ten nowy to niewiadoma ;) ;)

Gość **sami*****
dla Ofermy sie nie nadaje,bo on nie szuka rozwódki z dzieckiem,w dodatku nie dziewicy:) mam faceta i macie mi dać spokój wszyscy z kafe, i moje ulubione zdanie''zostańmy kumplami kwiatek''

"i moje ulubione zdanie''zostańmy kumplami kwiatek'' " z ulgą je przyjmuję ciesząc się ze sie wreszcie z kimś spotykasz i nie robisz zawirowań na kafe ;)

Gość **sami*****
oczywiście ze robie zawirowania na kafe Dzisiaj podejrzewam ze przybyło mi co najmniej dwóch wielbicieli:) papapappapaapap

hehe no dobra. kafe bez Ciebie nie byloby tak barwne złośliwa, wiec nie znikaj ;) tym bardziej ze niegłupia z ciebie kobieta...