Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość X X X XX

Czy faceci potrafią kochać i myślec tylko o jednej do końca??

Polecane posty

Gość **sami****
Własnie tacy mnie drażnią faceci którzy po paru spotkaniach planują cokolwiek.To tak jakby 2 lata wcześniej planować wakacje łącznie z pakowaniem,Jestem za związkiem który sam sie robi niespodziwanie,tak jak 31.12 przechodzimy w Nowy rok bez zbednych deklaracji i fantastycznych elementów

Gość **sami****
Ja tam wole spontan wiesz słodka to zalezy od podejścia ludzi do związku do deklaracji,dlatego tak ważne jest dopasowanie sie pod każdym względem:)

Gość KazdyFacet
Mysle ze kobiety maja wieksza szanse na zdrade, ciagle ktos was zaczepia, porownaj ile razy na dzien facet tak ma a ile wy kobiety ?

Gość **sami****
Och przestań facet mamy takie same szanse na zdrade jak wy. nas zaczepiają--odmawiamy ,wy zaczepiacie one odmawiają....

\"Ja tam wole spontan wiesz słodka to zalezy od podejœcia ludzi do zwišzku do deklaracji,dlatego tak ważne jest dopasowanie sie pod każdym względem\" trwalego zwiazku z tym swoim \"spontanem\" to ty raczej nie stworzysz... no ale - kazdemu według potrzeb, nie? :P

Gość **sami****
I znowu zaczynasz Kwiatek nie bede deklarować czegoś czego nie jestem pewna,wiec wole żyć dniem dzisiejszym ,bo nie wiem co nastąpi jutro.Jedni wiedzą ze TEN TO TEN po 5 min,inni sprawdzają nabierają zaufania po woli.Proste i logiczne. Nie oczekuje deklaracji ze strony faceta ,wiec niech on tez tego nie żąda ode mnie.

Gość **sami****
xxyyxx-->napierdalaj na kobiety ile Ci sie podoba,ale o jedno Cie proszę czytaj moje posty ze zrozumieniem. Uważam ze wina zdrad lezy po stronie faceta.Wmawiacie ze zdradzamy ,lub zdradzimy,nie wsłuchujecie sie w nasze pragnienia obawy,bo sami wiecie czego potrzebujemy,lub wszystko ignorujecie bo jesteśmy TYLKO KOBIETAMI. Oczywiście nie zniże sie do Twojego poziomu i nie napisze ze wszyscy faceci tak robią,ale wiekszość niestety tak.

dobra, juz zjeżdżam ze swoja gębš pełnš komunałów i frazesów :P SpontaNicznie mowie 3maj sie :P i nie denerwuj sie złotko tak bo cie xxyyxx podbiera aż miło :P a złoœć pięknoœci szkodzi ;)

Gość KazdyFacet
Do **sami****, Nie mamy taka sama szanse. Jak was zaczepiaja 10 razy na dzien a facet jest zaczepiany raz na 10 miesiecy to nie mamy tak samo. Wy macie wiecej ofert, to wam jest latwiej i przez to macie latwiejszy dostep do zdrady.

KazdyFacet - o kurde to mądrze powiedziałeś. ale ja dodam - szanse na zdrade = (atrakcyjność) ^ 2 ;) ;) i faktycznie szans wiecej maja kobiety...

to czemu ja znam 7 zdradzajcacyhc facetów a kobietę tylko 2? przy czym pamietajmy ze kobiet jest więcej .

"to czemu ja znam 7 zdradzajcacyhc facetów a kobietę tylko 2? przy czym pamietajmy ze kobiet jest więcej . " bo sie kobiety boja chwalic zeby nie przypięto im łatki puszczalskich. w koncu w Polsce jest kultura patriarchatu a nie matriarchatu

Gość **sami*****
Zrozum facecie--kobieta która jest zaczepiana 10 razy dziennie,po jakimś czasie tego nie zauważa,natomiast kobieta zaniedbywana przez faceta w związku lub jakaś szara myszka ,moze doznać nagłego szoku gdy znajdzie jakiegoś adoratora. Faceci to faceci,nie wmawiaj mi ze w tych czasach jest trudno zdradzić.Ogłoszenia w necie czaty kafe:P.dyskoteki itd .. Tylko znowu podkresle to zalezy od człowieka,jesli ktoś zna swoją wartość nie musi szukać potwierdzenia swojej atrakcyjnosci w innych oczach,co oczywiście jest miłe....

Dostęp w Twoim rozumieniu tak. Ale łatwiej nam odmówić niż Wam urwać coś, co sami zaczęliście. Wiesz, o co chodzi. Zazwyczaj to facet inicjuje jako taką znajomość inwestując w to jakiś tam wysiłek, więc po pewnym wkładzie trudniej mu powiedzieć stop. No i kobiety odczuwają, w przeciwieństwie do Panów, więź emocjonalną, a nie kierują się przede wszystkim kroczem.:P

ja sam slyszalem jak sie potrafia chwalic laski ze "ten to jest taki w łóżku, a tamten taki" kobiety robia to po cichu

Gość KazdyFacet
To jak szanse wieksza maja Kobiety to o co autorka sie przejmujesz ? Wiesz jak trudno facetowi znalejsc sobie kogos ? Nawet jak bedzie chcial kiedys to moze nie bedzie mogl ?

Gość KORABICZEK
TAk potrafią kochać tylko jedną jedyną 40 lat to chyba długo bez zdrad bo i po co jak ma się cudowną kobietę przy swoim boku...

a jeszcze jedno.. jezeli chcemy zdradzic to (najczesciej) czegos nam w zwiazku brakuje.. to CZEMU LUDZIE WOLĄ ZDRADE OD ROZSTANIA?

Gość KazdyFacet
Tak "Sami", "po jakimś czasie tego nie zauważa" ? Nie mysle Ale przyznaj jako szansy to wy macie duzo wiecej a my duzo mniej.

Sami i słodka idiotka - wasze wywody nie zmianiaja to faktu ze Wy faktycznie macie wiecej okazji do zdrady. to jest fakt niepodważalny moim zdaniem :D :D i nie ma na niego argumentu

"CZEMU LUDZIE WOLĄ ZDRADE OD ROZSTANIA?" bo wolą odmianę, nowego partnera/ki, po prostu

Gość adaskost
do "bo to zla kobieta była" masz całkowita racje.... podpisuje sie pod tym obiema rękami niestety

Sami, słodka idiotka i reszta - i tak macie lepiej bo to my, mężczyŸni musimy zabiegać o wasze względy. nie rozumiem czemu sie wywnętrzacie, przeciez jestescie na lepszej pozycji :D

Gość **sami*****
Moi drodzy panowie podam Wam przykład z kafe jakaś atrakcyjna kobieta załozyła topik w którym użalała sie nad swoim zyciem,oczywiście pewien sympatyczny meski nick zaznaczył ze jemu tez jest smutno ,nie ma czasu dla swojej dziewczyny...gdy autorka potwierdziła swoją atrakcyjność,ten przemiły facet zaoferował sie swoja pomoca i poprosił ją o gg.;) Sorki dla dziewczyny nie ma czasu a dla wirtualnej ma ? wiec?;)

Gość KazdyFacet
Wiec Wy macie wieksza szanse na zdrade bo macie wiecej ofert od takich jak ten ktory chcial nr gg. A te faceci ktore sa w zwiazku musza sie martwic czy typ faceta "chcem nr gg" zaczepia jego dziewczyne. I ile takich zaczepek bylo na dzien dziszejszy.

No i co, że mamy więcej okazji? Okazja wcale nie czyni złodzieja. Złodziejem się albo jest, albo nie jest. Od samego początku. Ktoś, kto brzydzi się kradzieżą, nie ukradnie, nawet jeśli ma okazję. A ten, kto szuka okazji, wie, po co jej szuka...

Sami, ale nie rozumiem co chcesz udowodnic swoim wpisem? ze faceci to świnie? :P :P ja wiem ze krucjate tu prowadzisz :P KażdyFacet - i dlatego na stały związek lepiej nie brać atrakcyjnych kobiet. bo... okazja czyni złodzieja ;)

Gość **sami*****
Mozemy tak sie licytowac do konca zycia i jeden dzien dłuzej. Nie cierpie wmawiania czegoś czego nie zrobiłam,jestem czepialska i obserwuje kazdego faceta nim coś zaczniemy.Dla mnie kazdy facet który pisze na kafe ,jest w związku ma podanego swojego @ jest potencjalnym zdradzającym. Nie szukam okazji do zdrad--nie zdradzam .Proste i logiczne:)