Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

normalny mazowsze

spontanicznej i milej pani poszukuje

Polecane posty

Gość gosieńks30
no dobra,jak ja ci odpowiadam to zgoda:)biznes women jestem choć ostatnio biznes kiepsko sie kresi:P

normalny to sie dobrze sklada ze nie wiesz ,jakby nie bylo sama nie wiem po kiego i gdybys ty wiedzial to czego ja sama nie wiem byloby juz gorzej niz zle ,tak wiec jeszcze jest w miare ok :O chyba...

Gość gosieńks30
mieszkam chyba troche daleko,ale jestem zmotoryzowana więc pominmy tą niby przeszkode:)....jestem naprawde spontaniczna,wesoła,ale też poważna czasem wredna i zlośliwa:)

normalny.. ależ masz branie... hmmmm widze,ze materialista z ciebie... tylko babeczki z własnym biznesem cie interesuja.. nawet jesli biznes sie jakoś specjalnie nie kreci echhh.. faceci:(

jesso mi sie mozg juz scina przez Łukasza :O aha jeszcze jedna dygresja : ludzie siedzacy na portalach typu kafe nie sa normalni a szczegolnie Ci co szukaja partera :P wiec zmien lepiej nick bo sie nikt nie nabierze żeś normalny jest ;) :P

ItsOnlyMexx_20 jesso mi sie mozg juz scina przez Łukasza aha jeszcze jedna dygresja : ludzie siedzacy na portalach typu kafe nie sa normalni a szczegolnie Ci co szukaja partera wiec zmien lepiej nick bo sie nikt nie nabierze żeś normalny jest a Tyś tego Łukasza to gdzie wyhaczyła?:classic_cool:

dziekuje za wnikliwa analize mojej psychiki. wrocmy do tematu - jak mozemy spokojniej - bez glebokich i poczuajacych postow ItsOnlyMexx_20 - gosienks30 porozmawiac?/popisac?

Gość gosieńks30
gg?

mieszkalam z Nim w jednym domu w UK i tak sie mi jakos zakochalo :( ojej Normalny moze i jestes normalny ale napewno nie masz poczucia humoru a co za tym idzie? ..... nie no nie bede pisala bo widze ze wszytsko bierzesz na serio :O

Gość gosieńks30
ale nie możemy pisać prywatnie bo its....chce być świadkiem naszej znajomości;)

mieszkac z facetem byc zakochanymi mu o tym nie powiedziec?:O to dopiero szczyt głupoty kafe się chowa :classic_cool:

gosieńka nie pochlebiaj sobie nie chce byc swiadkiem waszej znajomosci :O za wysokie sie cenisz moja droga :O nie no nie jestem glupia i jesli ktos mi sie podba to okazuje to hehe On dobrze wiedzial ze cos czuje zreszta On tez chyba cos czul bo by sie nie zachowywal tak jak sie zachowywal ALE musialam wrocic do kraju na studia ,kilka godzin przed wyjazdem na okolo powiedzial mi zebym zostala ale co z tego skoro mogl powiedziec mi to wprost ,wogole to jest pokrecone ,ech szkoda gadac :O

Ty mnie nie dobijaj :O wiem ze jestem masochistka ale rowniez bylabym nia jakbym zostala Tam a z tym wiazaloby sie przerwanie nauki i co z tego ze bym miala Łukasza jakbym nie skonczyla studiów ? tak zle i tak niedobrze .Pocieszam sie faktem ze Wszytscy mowili mi ze to nie jest facet dla mnie wiec moze i mieli racje ... :)

Gość gosieńks30
5478451 :)

Gość pewnie do jakiegos kolesia