Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

normalny mazowsze

spontanicznej i milej pani poszukuje

Polecane posty

jak w temacie - do rozmow w jesienne wieczory, spedzenia czasu w klubie lub kameralnie przy lampce wina ( w zimie grzanca ). wiek do 32 lat, mila aparycja - zarowno byznes łumen jaki i \"dziewczyna z sasiedztwa\" sa mi dla oka mile. zimnych nordyckich typow sie boje ;) i lepsze beda na lato ;). wazne zeby nie nudzic sie soba ;)

Królowa ;) jego skrzywienie dopiero dopadnie :classic_cool: za rok bedzie zakrecony mazowsze ;)🖐️

coala a zebys wiedział i mi naćpanie do przezywania rozkoszy jest zbędnę :classic_cool:

noo dobra spontaniczna jestem i miła :classic_cool: ale cholera za stara doopa ze mnie 😭

molestowanie i to jeszcze przez nawyższe władze w Panstwie :classic_cool: seks afera normalnie :D:D

niesmialo wtrace ja jestem mila ,sympatyczna ,spontaniczna ze hoho ale nie szukam nikogo tj szukam ale po to aby zapomniec o kims kogo bardzo bardzo kocham :( zreszta jestem za mloda :(

v33---->>> Modliszka ale czujesz się na 33? ja? a w zyciu!... się na tyle nie czuję:) i nawet nie wygladam:P ( powiem nieskromnie heheh:P, ale w moim wieku, to już mozna tak sobie czaem posłodzic samemu :):P) ale normalny boi się modliszek i tyle:):):) ale wszak zapomniał,że zanim modliszka cos tam wyssie i pożre:P to ile da przedtem przyjemności hehehehe:P:P:P

kochaniutka tak sie nie da :classic_cool: idz odchoruj zatrzasnij drzwi i dopiero wróc ;)