Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjna zdesperowana

Miałam około 100 randek z internetu ktos ma takie doświadczenia?

Polecane posty

Czyta się i słyszy że ludzie poznają się przez net od razu. Długie pisanie. Pierwsza randka, ewentualnie druga i strzał w dziesiątkę, Albo w realu, pierwsza poznana osoba i są razem na stałe, a niektóre z nas aż tak się muszą męczyć i szukać.....

Gość mamnatorade
zaproponowalbym siebie ale juz znalazlem babe. Za 3 razem :classic_cool:

Gość to pisz chetnie poczytam
opowiedz cos o tych dwoch pierwszych :D

Gość mamnatorade
oczywiscie, to trzecia z ktora sie umowilem przez neta. Pierwsza byla prawie idealna, wyszczekana, dowcipna i bardzo uczuciowa. Niestety, na miejscu okazalo sie, ze ma 16 lat i to, co poczatkowo traktowala jako zart, z czasem przeobrazilo sie w cos wiecej i, jak twierdzila, nie wiedziala jak mi o tym powiedziec. Oczywiscie zwialem gdzie pieprz rosnie. Druga okazala sie zoną mojego kumpla. Zagadala mnie przez internet a potem wielokrotnie wykorzystala seksualnie. Nastepnie, gnebiona wyrzutami sumienia o wszystkim opowiedziala mezowi. Najgorsze bylo to, ze jemu spodobalo sie to na tyle, iz zapragnal trojkacika w ramach kolezenskiego zadoscuczynienia. Jak wyzej. Obecna ma dziecko, wlasnie sie rozwiodla i jest nam ze soba bardzo fajnie ;)

Gość to pisz chetnie poczytam
a Ty masz 20 lat, tak?

Gość mamnatorade
29 :>

mamnatorade a ty oczywiście dzieci nie masz?

Gość z sexem czy bez
Kiedyś chodziłam na randki z gazety wiec były to zupełne randki w ciemno ale wtedy miałam 2 związki z tej gazety takie po roku i 3 lata natomiast odkąd siedzę w internecie na Sympatii konkretnie to mam same niewypały mimo zdjęć opisów i potem pisania ze sobą sami popaprańcy mi sie trafiają

Gość mamnatorade
nie mam :D prowadzisz jakies statystyki?

Gość czemu w necie jest tylu chlopa
nastawionego tylko na seks? co to za atrakcja w ogole bzykac ciagle nowe sieroty :O

Gość Kiniiaa
Dziewczyny doradźcie. Spotkałam się z facetem z netu. Pisaliśmy ze sobą 3 tygodnie. Było super. W końcu się z nim spotkałam.. I .. Z mojej strony nie zaiskrzyło, z jego bardzo. Facet w moim wieku, bardzo chce dziecko mieć, zarabia świetnie - ma mieszkanie, działkę, chce byśmy podróżowali po świecie. Jest wykształcony, zadbany. Jak pisaliśmy iskrzyło, ale po spotkaniu mam mieszane uczucia. Był bardzo przejęty, widać, że mu zależy no i się denerwował. Przed spotkaniem przysłał mi do pracy ogromny bukiet pięknych kwiatów. Co dalej robić??? Nie jestem juz taka młoda, mam 31 lat. Szukać dalej? Czy dac mu szansę??

Gość a czemu on ci nie pasuje

Gość **sami*****
Kiniiaa--.spotkaj sie z Nim jeszcze raz,dwa...zobaczysz czy zaiskrzy,ale na gg nie rób Mu durnych nadziei lub nie dołuj Go.

Gość Kiniiaa
no, nie ma tego czegoś. A przede wszystkim on nie ma pewności siebie, a dla mnie to ważne u meżczyzny. I w sumie nie rozumiem czemu nie ma. Nie jest jakiś brzydki, nawet fajny tyłek ma w dżinsach ;) Jedyne co z wyglądu to to, ze jest niestety łysy na środku... No cóż. Nikt nie jest idealny. Wiem, że on by mnie "nosił na rękach". Che dom budować i mam powiedzieć jak ja bym chciała. Kurde. Czemu nie można się zakochać na zawołanie?

Gość **sami*****
Jak Go dalej lubisz to sie spotkajcie,może na drugim spotkaniu zaiskrzy?

Gość kochana bierz go i nie kwikaj
rozgladnij sie jakie sa teraz chlopy beznadziejne

Gość Kiniiaa
Wiem. Jestem po ponad 5-letnim związku z facetem, który w ogóle mnie nie szanował i nie miał nic do zaoferowania. Ale tak bez miłości?? Z rozsądku?? Też nie będę szczęśliwa. jest jakiś sposób na zakochanie? :(

Gość morraa
KInia , ja dalabym mu szanse, moze np. na 4 spotkaniu zaiskrzy:)

noo dobra jestes,ahahha rekordzistka netowa, gratulacje ze sie nie wstydzisz,hihi

Gość morraa
A czego am sie wstydzic :O Przesadzacie! Ja narazie ok 30 spotkan mialam, ale liczba ciagle sie powieksza:)

Kinia po pierwsze nie wierz od razu facetowi po 1 spotkaniu. Mnie jeden tez kity wciskał o domu, jachcie, wyjazdach a potem okazało to sie nieprawdą - mimo to byłam z nim kilka lat :( Po drugie zgadzam sie z przedmówczyniami spotkaj go jeszcze raz czy dwa i osądzisz czy może cos być.

Gość jjjajjaaaaaaaaa
wow a już myślałam, że jestem osamotniona, dopiero zaczynam codzenie na randki, mam jedno pytanie, mówiłaś tym kolesiom na ilu randkac byłaś?

Ale skąd ! Nigdy bym sie facetowi nie przyznała do tylu randek - no chyba że takiemu którego chce odstraszyć. Mojemu sie nie przyznałam, opowiadałam o kilku takich ciekawszych a o liość nawet nie pytał.

Gość a ja powiem....
Kinia, jak można wierzyć komus kto na pierwszej randce gada Ci już o samochodzie, domu, wyjazdach itp? Dla mnie to ten facet jest lekko zdesperowany. Coś za szybko sie zakochał więc lepiej uważaj.

Gość Kiniiaa
Rozmawialiśmy ze sobą wcześniej przez 3 tygodnie, wymiana zdjęć itp. Jak się spotkaliśmy to u niego do mnie od razu zaiskrzyło. A co do desperacji. Stwierdził, że życiejest krótkie i nie ma na co czekać. Oczywiście na mnie poczeka nawet i rok, nie chce mnie do niczego zmuszać. A czemu nie mam wierzyć w to co pisze? Widziałam na zdjeciach jego mieszkanie, wiem gdzie pracuje i jako kto. Wiem, ze swietnie tam zarabia. Widziałam nawet zdjęcia z jego pracy i nakręcony wywiad

Gość naiwnaaaa
oj kiniia naprawde naiwna jesteś :D:D

kiniia, by być w szczęsliwym związku trzeba sobie odpowiadać pod kazdym względem, ale, uroda przemija, to pewne, ciuchy, fryzura- tu masz pole do popisu. Liczy się wnętrze. Zeby je poznać- potrzebny jest czas. Daj sobie i jemu ten czas. Kase można stracić, uroda przeminie, co wtedy zostaje? to co najważniejsze :)

Gość Kiniiaa
Czemu jestem naiwna??? Facet mnie nawet nie dotkął. To nie typ, który ciągnie do łóżka od razu

Gość naiwnaaaa
czy ja cos napisałam o sexie? naiwna że wierzysz od razu w budowanie domu, itp. cos dziwne że facet tak to wszystko pokazuje, te migawki z firmy itp. nie wydaje ci sie to dziwne?

Gość Kiniiaa
Może macie trochę racji. Ma szybkie tempo. Ale kazdy jest inny. On wcześniej był 5 lat w związku, dochodził do siebie przez rok po nim i teraz chce zacząć coś na nowo. Kupił działkę, chce budować dom, ale chce miec z kim to robić. Mówi, że od tamtej dziewczyny do tej pory do nikogo nie poczul tego co do mnie... Już sama nie wiem co myśleć