Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kredens doslownie

szkolenia...aj szkolenia

Polecane posty

Gość kredens doslownie

tak, mam kochanka. a raczej jestem kochanka mezczyzny ktorego kocham. a on ma inna. tak mozecie mnie zglebic. ale ja mam problem. powazny. moj kochanek pojechal na szkolenie. razem mielismy na nie jechac ale w ostatniej chwili jego dziewczyna oznajmila ze z nim jedzie. i juz. taki urok kochanek. poszlam w odstawke. mam za swoje. tak. ale jest mi tak smutno ze zal mi serce sciska. moze powinnam jej powiedziec z kim się zadaje? moze powinna wiedzieć? niech mnie ktoś przytuli, proszę:(

Gość don leonnnnneeeee
ehehe tako szmate jak ty to nawet patykiem bym nie dotknol a co mowic o przytuleniu

Gość kredens doslownie
ale dlaczego? ze kocham? :( czym zawinilam? Ty jestes bez skazy? ;(

Gość zettwuess
te szkolenia to cos strasznego kochanki natomiast sa ok dziewczyna nietaktowna moglaby sie domyslac, ze facet tez ma swoje zycie... fajny nick :)

Gość don leonnnnneeeee
nie chce mi sie nawet tlumaczyc bo albo to prowokacja albo jestes glupia lafirynda

Gość kredens doslownie
to nie prowokacja i nie jestem głupia. ja sie po prostu, zwyczajnie zakochalam w nieodpowiednim mężczyźnie:( czy dlatego mnie obrażasz? :( wytłumacz mi to :((((

Gość zettwuess
glupia lafirynda od razu sie trzeba bylo decydowac ze jedzie nie tak w ostatniej chwili ale ludzi taktu nie nauczysz z tym trzeba sie urodzic :)

"moze powinnam jej powiedziec z kim się zadaje? moze powinna wiedzieć?" w sumie to może i powinnas, ale ja nie rozumiem takich kobiet, a waściwie inaczej - drażni mnie po prostu coś takiego. To jest jakaś porażająca kobieca słabość, która wychodzi z całą siłą w momentach desperacji. Nie chodzi mi tu już o tamtą babę, ale o Ciebie konkretnie, o to, jaka jesteś. Ja bardzo cenię silne, zdecydowane, konsekwentne kobiety, a takie ruchy świadczą, ze jesteś tego odwrotnością. Skoro się zdecydowałaś na romans, na jakiś tam konkretny układ z facetem, to go dotrzymaj, albo odejdz. Jesli juz być kochanką, to z klasą! Takie jest moje zdanie.

Gość szkoda mi Ciebie
troszeczkę Ciebie rozumiem pomimo że jestem Facetem i nie mam kachanki :) natomiast ten twój gość to totalne ścierwo!! taka męska kurwa!! boi się zostawić żonę dziewczynę czy co tam ma dla Ciebie! może on tylko Ciebie dyma. Wiesz jesteś człowiekiem i miałaś prawo się zakochać ale on powinien być mądrzejszy i albo niedopuścić do zdrady albo rozejść się i Ciebie zabierać na wyjazdy.

Gość zettwuess
kredens doslownie nie denerwuj sie kazdy kto ma olej w glowie wie, ze milosc nie wybiera zonaty lub w zwiazku pijak impotent polinteligent - co za to mozna ze sie zakochasz?

"miałaś prawo się zakochać ale on powinien być mądrzejszy i albo niedopuścić do zdrady albo rozejść się i Ciebie zabierać na wyjazdy." taaaak, naprawdę taki powinien być??? :D :D :D A to wstręciuch :P

Gość kredens doslownie
no właśnie chodzi o to że ja jestem silna, mam klasę, jestem ponoć atrakcyjną kobietą i mogłabym mieć każdego faceta ale ja sie zwyczajnie zakochałam. to trwa już 2 lata :( umiem powiedzieć nie, odmawiam, rozstaję sie z nim. ale kiedy on przyjeżdża i patrzy na mnie to tak jakby mnie coś trafiło prosto w serce, zapominam przy nim o całym świecie o wszystkich problemach :( nie jest łatwo odejść. ale jednego nie rozumiem. dlaczego on nie odejdzie? dlaczego nie rzuci mnie jak szmatę i przestanie dzwonić pisać przyjeżdżać? dlaczego? tu nie chodzi o sex tylko albo ja sie okłamuję., my po prostu rozmawiamy, żyjemy tak jakbyśmy byli ze sobą ale to się nazywa przyjaźnią. strzelcie mi w twarz ale najpierw przytulcie proszę. a jeśli mam jej powiedzieć to co? jak mam to zrobić. wiem że ona go kocha. i bedzie ją bardzo bolało. a ja nie chce :(

Gość ah_te_kobiety
mnie byś nie miała :)

Gość meerr
dlaczego on nie odejdzie itd? bo mu wygodnie tak jak jest i ma urozmaicenie. A Ty sie mecz, skoro lubisz. Typowy samiec - egoista

Gość kredens doslownie
no prawie każdego ;) wiadomo że ilu ludzi tyle gustów ;) tego się nie przeskoczy. a jesli chodzi o to czy brał pod uwage bycie ze mna to tak. kiedys on chciał ja nie chcialam. teraz ja chce ale on jest z inna, ona jest chora ponoć bo tak mi powiedział ale pewnie kłamał i nie zostawi jej to wiem. on ma dobre serduszko mimo wszystko. naprawdę :((((

Gość ah_te_kobiety
niestety dla niego jesteś wygodna i tyle. Ucieka do Ciebie jak robią się problemy w domu. jesteś jego poczekalnią i materacem w jednym

Gość kredens doslownie
tak, na pewno masz rację :( ja nie oczekuję pomocy bo mi sie nie da pomoc :( tylko tak mi jest strasznie smutno :( i jak sobie pomyślę że on jest tam, daleko, z nią. a ja tu :( sama i bez niego to nóż mi sie w kieszeni otwiera :( i strasznie mi źle:(

w gruncie rzeczy to dobrze, ze ci zle ;) moze dzieki temu dojdziesz do wniosku, ze szkoda mlodego zycia na marnowanie na faceta, ktory jest z inna.

Gość kredens doslownie
ja probuje byc z innymi, tworzyć normalne związki;( ale to nie wypala. nigdy. każda próba konczy się zawsze tym samym. wracamy do naszej przyjaźni ;( bo tęsknimy :(

jeśli latanie do jego kobiety i gadanie na niego, jaki to on niedobry jest dla Ciebie jedynyą mozliwością zatrzymania go, to obok kobiety z klasą Ty nawet nie stałaś. Nie masz żadnej klasy. Przynajmniej w tym momencie jestes żałosną desperatką emocjonalnie uzaleznioną od jakiegoś dupka, która dostała w kopa w twarz i nie potrafi zadziałać w taki sposób, żeby zachować godność. Jak sądzisz, jak on będzie na Ciebie opatrzył, kiedy do niej polecisz? Myslisz, ze staniesz się jego ukochaną gwiazdeczką??? Powie, ze jestes walnięta i nie chce miec z Tobą nic wspólnego. Zatanów się, co Ty chcesz tym osiągnąć co ty nie wiesz, co się robi, kiedy nam miękną kolana pod wpływam faceta, i mimo, że nie chcemy, rozpuszczamy się w jego dłoni jak kostka lodu, i to jeszcze w przez niego dyktowanym tempie? To ja Ci "powiem" co się wtedy robi - calkowita izolacja. Koniec, nie ma nas dla niego, nie ma go dla nas. Zero spotkań, kontaktów. Wtedy nic Ci ten jego zniewalający wzrok nie zrobi :) Trzeba tylko chcieć. Spróbuj. Zobaczysz, jaka będzie reakcja ;)

Gość ah_te_kobiety
dokładnie szkoda życia, co do choroby to wybacz ale jakoś w to nie wierze. Łykasz kit jak ciepłe bułki, fakt szkoda mi Ciebie bo zakochana to Ty po uszy jesteś

Gość moze powinnas jej powiedziec
z kim sie zadaje. Moze bys wtedy zrozumiala i Ty z kim sie zadajesz :) Bo to przeciez jeden i ten sam osobnik :P

nie no, nie wierzę po prostu. albo same prowokacje na kafe, albo same idiotki ostatnio. ma dobre serce, bo jest z jedną dziewczyną, a rucha drugą, która się łudzi, że on z nią będzie?? i Ty masz klasę, skoro jesteś z kolesiem, który ma inną, oficjalną dziewczynę, a Ciebie zwodzi i bzyka?? no świat staje na głowie.

Gość kredens doslownie
ja jestem zła. tak wiem :( ale nie zrozumie mnie ten, kto nigdy nie kochal:(

ale co tu ma do rzeczy kochanie?? zakochać się można, ale trzeba też nad sobą panować. może nie Twoja wina, że się zakochałaś, ale za to, co robisz, jesteś w pełni odpowiedzialna.

Gość zettwuess
masz moj glos racjonalna kludio :)

Gość kredens doslownie
Klaudka ;) wielkie dzięki. od dzisiaj dla niego nie istnieję ;) przynajmniej sprobuje z całych sił. ja wiem że jestem głupia. ale to tak łatwo powiedzieć :(

Gość a ja kochalam i kocham
i mimo to Cie nie rozumiem :P