Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Casioo

Jak naturalnie naprawic pekające naczynka na twarzy?

Polecane posty

Gość Casioo

Nie stosuję tradycyjnych peelingów, ale wystarczy że delikatnie umyję twarz, a już sa czerwone plamki, które nawet się uwypuklają. Używam specjlanych kremów i serum na naczynka, ale to nie pomaga tak jak powinno. Może są jakieś inne domowe sposoby? Bez makijażu nie mogę wyjśc do pracy, mam 30 lat a choć dbam o siebie jak mogę, to wyglądam jak po pijackiej nocy wstając rano, czerwone plamki są na górnej częsci policzka pod oczami. Błagam, poradźcie mi!

Gość gość
Jest specjalny peeling medyczny PCA SKIN wzmacniający naczynka i przy okazji likwidujacy rumien. Mialam 3 zabiegi, co miesiac jeden i pozbylam sie problemu. Zabiegi sa w gabinetach lekarskich i kosmetologicznych. Nie wiem z jakiego jestes miasta, ale jezeli z Poznania to polecam Beauty Premium i p.kosmetolog Izabelę - zrobi Ci swietny zabieg, po którym zobaczysz poprawę

Mam ten sam problem - popękane naczynka, co Ty i jestem w podobnym wieku :/ Ja myślałam o laserowym zamykaniu naczynek laserem Harmony XL. Czy ktoś był na tym zabiegu? Jak wrażenia? : )

Gość gość
Ja byłam na takim zabiegu. Oczywiście potrzebna jest cała seria :) Naprawdę warto, wiadomo że koszt nie jest mały, ale efekt po prostu powala :O Na sam koniec dobrze sobie cyknąć fotę, bo z zabiegu na zabieg jjest lepiej i się nie widzi, jak wielką różnicę taki laser nam zrobił :D Ogólnie to mam teraz rozjaśnioną twarz, przez co duuuużo młodziej wyglądam i lepiej się czuję :D

Gość Karolina

Chodziłam na Peelingi Medyczne do   J&J Art Derma Clinic Rzeszów z córką, wiadome jak się nie zacznie wcześnie pracować z bliznami po trądziku, to nie ma mowy o dobrym wyglądzie i samopoczuciu. Jakoś w przypadkowej rozmowie z panią przeprowadzającą zabieg dotarło do mnie, że to fajny sposób na spłycenie zmarszczek. Teraz chodzimy na zabiegi we dwie i jesteśmy bardzo zadowolone