Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniutka-24

Czy sa jakieś zalety bycia kochanką żonatego mężczyzny??

Polecane posty

Gość EwElInAaAaa
A ja jestem kochanką żonatego gościa i powiem że jest zajebiście... jeszcze długo przed jego ślubem się często spotykaliśmy na małe co nie co i sama do niego na jego weselu powiedziałam mu ze nie chce z niego rezygnować tylko dlatego że ślub wziął.. on się ucieszył jak mu to powiedziałam i jest super :) lecz jego żona wręcz mnei nei trawi.. chociaż zamieniłyśmy w życiu ze sobą tylko pare słówek/ jak skłądałam jej życzenia w dniu ślubu/ być może się coś domyśla lub tesh poprostu nasze charaktery są różne... i powiem tak.. POLECAM iść na wesele na którym cię pani młoda nie chce widzieć:) komizm na całego.. tak pilnowała mężusia jak ze mną gadał ze szok :)

cóż EwEllnAaAaa nie jestem zwolennikiem jeżdżenia po forumowiczach ale o tobie mogę powiedzieć że jesteś pustą i bezmyślną suką. wogole temat zdrad, kochanków, kochanek etc jest dla mnie mocno ekscentryczny. cóż może jestem już jednym z niewielu facetów co poprostu nie uznają robienia sobie rogów.

Gość facet-15-letnim stażem
drogie panie a moze nie jeżdzijcie po dziewczynie tylko zastanówcie się czy potraficie zaspokoić swojego męża ,bo jednak z tego powodu szukają kochanki. mimo tego że nigdy nie zdradziłem to uważam że właścicielka topiku powinna spróbować być może okaże sie że jest lepsza i sex z tym facetem będzie bardzo udany ,a co za tym idzie zostawi żonę dla niej i będą bardzo szczęsliwi.pzdr.

Gość Ja widze same zalety......
....ale ja tez jestem mężatka ...to takie urozmaicenie ....sex boski ...adrenalina ;) oboje wiemy ze nigdy nie rozbijemy swoich rodzin ....ale póki co używamy na całego...

Gość Star Satyr
Główną zaletą bycia kochanką żonatego mężczyzny jest fakt, że nie trzeba być jego żoną. Tak sądzę.