Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panGallussAnnonimus

Kobiety uważać na HIV pozytywnych terrorystów

Polecane posty

Gość kamasutra1
To akurat jest wyjątkowo prawdziwe i dobrze napisane. Aby mieć szanowanie należy iść na kompromis z narodem, a tak Milicjant czy Policjant to dalej to samo, wróg nr 1, który Cię poniży, zbeszta.

Gość wy tez tak macie
strasznie dlugo sie stronka sie laduje

Gość 123i456
kurwa, czytam i oczom nie wierze...

Gość przejrzyjcie 12 strone
kamasutra1 - taka jest niestety prawda :( :o

Gość tez tak mamy
Laduje sie dlugo bo jest bramka do ukrytych uslug w sieci tor. Poprzez klienta tora laduje sie jeszcze gorzej ale za to bezpiecznie. Do tego poprzez bramke nie wszystkie linki z .onion sie zaladuja. Trzeba miec paczke tora i przez niego wchodzic. Posty mozna pisac bez rejestrowania sie. Tam jest wszystko opisane co i jak zrobic. Od kilku dni mam wszystko poinstalowane.

Gość A co tam takiego nie do wiary
A co tam takiego nie do wiary?

nie wierze w to ze nie da sie ich wykryc... mieszkamy w takim poierdolonym kraju ze nikomu tylka sie ruszyc niechce....

Gość ciekawe nie powiem
>> Jest i bramka >> http://l6nvqsqivhrunqvs.tor.theinfo.org/?do= main&level=28 Strona jest niesamowita. Przypuszczam, że większość pikantnych tekstów to prowokacje ale te normalne teksty są pozbawione cenzury. Wygląda mi to na jedyne miejsce w internecie na pewno bez cenzury i zakłamania. Oby się rozwijało w dobrą stronę :/ Co nalezy zrobić aby łącza znalezione w postach onionforum dało się otworzyć? Czy u was też nie działają?

Nie wiem ja jest z tą anonimowością ale właścicieli takich serwerów na pewno można zmusić do tego by poprzez sieć tor nie można było się łączyć z serwerem.

Gość właśnie czytałem
Przecież ten serwer fizycznie nie istnieje i jest wirtualnie rozproszony między tysiące komputerów na całym świecie. Łączysz sie do niego przez przypadkowych ludzi, którzy uruchomią torowe oprogramowanie jako przekaźnik. Kogo i gdzie chcesz banować jak są to ukryte usługi? www.torproject.org A zanosi się na jeszcze silniejsze sieci.

Gość spróbowałem tak
Jak utniesz z całego linku http://l6nvqsqivhrunqvs.tor.theinfo.org/?do= main&level=28 i zrobisz to: http://tor.theinfo.org to dostaniesz stronę główną bramki. Można pokombinować żeby inne linki działały ale lepiej zainstalować pełnego tora Tam jest napisane żeby zastąpić .onion normalną domeną Jest tam Wikipedia TorWiki na przykład Whenever you see a URL like http://duskgytldkxiuqc6.onion/, that's a Tor hidden Web service. Just replace .onion with .tor.theinfo.org to use the tor2web proxy network:

Okej, mnie tam nie zależało nigdy na aż takie anonimowości więc się tym specjalnie nie interesuję. Myślę w takim razie że dostawca internetu może zablokować tora.. nie wiem tak sobie gdybam. Ale... mniejsza z tym, zawsze przez czyjąś głupotę będą cierpieć inni. Użytkownicy P2P np. Po za tym głupota autora topiku tam założonego i przeraża i poraża. {\"Wita kolejne seropozytywny. My zarażeni musimy się trzymać razem. Zarażanie innych to nasza w pełni usprawiedliwiona walka o tolerancję. Im więcej ludzi zarazimy tym szybciej wymyślą leki na HIV. } Jeśli chodzi o tolerancję to odniesie to skutek wręcz odwrotny... Wymyślanie leków to oprócz myśli ludzkiej i wiedzy(nie wiadomo skąd się wziął ten wirus :D) to kasa. A tu kryzys.

Gość 123i456
k**wa, czytam piątą godzinę i dalej oczom nie wierze.....

Gość matko swieta
:O:O:O

Gość byk w piwnicy
zobaczycie !!!! nadchodzi koniec :o i to nie dlatego zem jakas popierdolenie wierzaca tylko to, co sie dzieje obecnie na swiecie musi sie skonczyc ! :o

Pedofilia jest cudowna i piękna. Lizanie cipki 7letniej dziewczynki, dawanie jej kutasa do ssania i spuszczanie sie w usta i zmuszanie jej do połykania spermy oraz wsadzanie jej kutasa w mały, ciasny odbyt. Cudowność. Kto tego nie rozumie jest zboczony. Kurwa zatkało mnie ....

Gość byk w piwnicy
najbardziej jednak przeraza mnie jak uchornic moje dziecko przed tym wszystkim :o przysiegam, ze jakbym w dniu dzisiejszym miala ewentualnie starac sie o dziecko to chyba odpuscilabym ...:o

Gość byk w piwnicy
'umwawiajcie się dziewczyny dalej na przypadkowy sex!' jak to dziewczyny ?? sadzisz, ze kobiety nie zarazaja tak samo mezczyzn ??

Gość Kocyk
Gdyby koleś faktycznie był nosicielem to na tyle znałby wirusa, żeby wiedzieć,że poprzez wspaniały sposób ze spermą w jedzeniu nikt się nie zarazi.

Gość Kocyk
"sadzisz, ze kobiety nie zarazaja tak samo mezczyzn ??" Nie,bo niestety ze względu na budowe to my kobiety zarażamy się łatwiej, a z ewentualnym sprzedaniem komus wirusa mamy trudniej ;)

Gdyby koleś faktycznie był nosicielem to na tyle znałby wirusa, żeby wiedzieć,że poprzez wspaniały sposób ze spermą w jedzeniu nikt się nie zarazi. Chyba, że akurat ugryzł się w język, w sensie dosłownym :) Wtedy może dojść do zakazenia

Gość byk w piwnicy
a na to nie wpadlam bo my to zawsze mamy pod gorke😭 jak nie okres czy ciaza to latwiej syfa zlapac :o i gdzie tu jest sprawiedliwosc ]beksa]

ostoja kurwa dewiantów :o kuć strzykawkami? :o do jedzenia krew..:o mam nadzieje , że skurwiel szybko zdechnie.... i te pedofilskie fantazje.....dynamit w dupe

Gość szuwarka 123
nie rozśmieszaj mnie chcą zarażać dodając spermę do potraw w restauracji ? śmieszne, nie można w ten sposób zarazić a jak nie wierzysz to zapytaj lekarza. jeśli to byłoby możliwe to ludzie na basenach i morzach, jeziorach zarażali by się - tysiące dziennie, zarażali by się w toaletach publicznych itp pomyślcie trochę