Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panGallussAnnonimus

Kobiety uważać na HIV pozytywnych terrorystów

Polecane posty

Gość do gazu z pojeebami
ty od postu z godz. 17:41, 17:43 nie podszywaj sie :D

Gość migoella
zwyczajnie daliście sie nabrać - te "porady" dot. zarażania pisze osoba zdecydowanie nie znająca tematu, laik w tematyce hiv. wierzycie że takim \laikiem jest osoba zarażona od kilku lat???

Gość migoella
zwyczajnie daliście sie nabrać - te "porady" dot. zarażania pisze osoba zdecydowanie nie znająca tematu, laik w tematyce hiv. wierzycie że takim \laikiem jest osoba zarażona od kilku lat???

Gość bleblebleble
tu juz nie chozi o HIV!!!!!!

Gość karlino
sami260 te strony nie działają - coś nas oszukujesz !

karlino, a zainstalowalas tora? na tym topicu czytalam ze trzeba cos ze wtyczkami zrobic. przeczytaj, bedziesz wiedziec. ja na ta stronke juz w zyciu nie wejde...

Gość karlino
Co to jest tor? Jak tam weszłaś?

Gość twtwtwtwtwtwtwtw
zalezy jakiego kto ma kompa.Ja mam dosyc szybkiego, i weszlam na dwa skroty podane przez kogos wyzej. Strony te bardzo wolno chodza, jak nie ma sie zainstalowanego tego oprogramowania. niemniej jednak mozna przegladac tresc bez dodawania wpisow. wstrząsajace!

przeczytaj topic to bedziesz wiedziec, wszystko jest tu podane... ja tam zagladnelam z ciekawosci, pare wpisow przeczytalam... udzielac sie tam nawet nie mam zamiaru, bo rzygac mi sie chce jak czytam tych skurwysynow...

Gość bleblebleble
sami260 ty się nie tłumacz... bo już po ciebie jadą za publikację bezpośrednich odnośników. sugeruję wyczyścić dane z dysku...

Gość ludzie kochane
sluchajcie debile-widze jak wstawiacie usmiechniete buzki, miedzy wasze smieszne wypowiedzi. Ciekawe czy tak samo smialibyscie sie patrzac jak jakis pedofil-monstrum- gwalci 3, 4 letnią dziewczynke, wpycha jej do ust swojego smierdzącego huja, i spuszcza sie na twarz. O obrzydliwym molestowaniu psychicznym malutkiego dziecka nie wspomne. Wstydu nie macie.Tfuuuuu!!!!!!!!!!

Jezus Maria... Co to ma być kurwa mać!!!!!!!!!!!!!!! Pierdolone,chore,zaburzone seksualnie ścierwa,które powinno się zajebać!!!!! Jak oni mogą być tak bezkarni? To przerażające!!!! aż mi ciśnienie skoczyło

Gość dcds
EJ A NIE POMYSLELIŚCIE, ŻE TOMOZE BYĆ PROWOKACJA KTÓRA MIAŁABY NA CELU WYŁUSKANIE PEDOFILI?MOŻE POLICJA W TEN SPOSÓB PODAJĄC LINKI DO STRON NAMIERZA PRZESTĘPCÓW BO JEŚLIKTOŚ WCHODZI NA STRONY WSKAZANE PRZEZ PSEUDO PEDOFILI I ŚCIAGA COŚ JEST WSKAZANY ŻE TAK POWIEM PALCEM...A TU OCHU I ACHY JAKIE TO SKURWYSYŃSTWO CHODZI PO TYM ŚWIECIE I PISZE NA NECIE POMYSLCIE...

Gość bleblebleble
ten z 16:58 to podszyw!! 😡

Gość ludzie kochane
Dodam jeszcze że to sami260 rozpowszechnia adresy stron z takimi rzeczami przecież nikt inny!

co ja tylko?! kurwa! ludzie! a wczesniej?! nie umiecie czytac?! ja to podaje na policje i mam juz wyjebane! narty!

i mam nadzieje, ze nikt nie wykasuje topicu przed zagladnieciem tu policji...

Gość Uważaj rano
Usuń wszystkie dane z powierzchni dysku tym: http://www.dban.org Działa to wolno ale bardzo skutecznie. Potrzeba ci kilku godzin i do 6:00 rano dasz radę jak zapuścisz do północy :-) Program wyczyści ci całą powierzchnęe dysku tak że wszelkie dane pójdą w niepamięć i nie da się ich odzyskać nawet w FBI. Możesz alternatywnie zaszyfrować cały dysk i nie utracić danych tym: www.truecrypt.org Ten software ma też mechanizm nadpisywania i to bardzo skuteczny. Ale pamiętaj aby hasło miało minimum 25 znaków, cyfr, liter itp.. To wszystko w co TY sie bawisz jest bardzo ryzykowne i wymaga rozsądku, którego widać ci brakuje. A najlepiej wyjedź na kilka dni z domu z własnym komputerem.

niby ja?! nie badzcie smieszni!!!!!!! ja nic zlego nie zrobilam, wiec sie nie boje :D

Gość Jak to nic
Publikujesz zdjęcia czy tam odnośniki do nich. Nie wiem skąd ty czerpiesz tą wiedzę?!?!?! A jak nie za to to za piractwo cię chwycą :-) Odinstalowanie i skasowanie nic nie da. Usuń filmy, mp3 i programy, kraki i teksty, bo ci mogą przybić coś za głupotę :-) Lepiej nadpisz dyski :-) Ta magiczna 6AM jest every day :-)

Gość papkin
Na bank zaglądała do tych zdjęć. Dam se rękę uciąć. Ma to na dysku teraz zboczone babsko albo trol internetowy.

Gość ludzieeeeee
po cholere podajesz linki do jakiś chorych zdjec głupia cipo

Gość bleblebleble
co wy zescie sie tak dojebali? ja tez to zglaszam... nie ma sensu pisania na ten topic, pomarancze sie odezwaly, co boicie sie z czarnego nicku pisac? a zebyscie sie do mnie przyczepili to ja ne mam czarnego i wlasnie dlatego pisze z pomaranczowego :p ale chyba sie zaczernie bo podszywy sie zdazaja...

Gość bleblebleble
i wszyscy wymiekli? :D

Gość bleblebleble
zboki czyszczą powierzchnie dysków przed aresztowaniem :-)