Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panGallussAnnonimus

Kobiety uważać na HIV pozytywnych terrorystów

Polecane posty

Gość bleblebleble
jezeli tu sa taie to nech czyszcza :P dojebaliscie sie do ednej osiby, jak zwyklw zezta, bo sie wam nudzi...

Gość bleblebleble
lepiej sie doczepic jeden nie winnej niz tysiacom zwyrolom... jedna zglosila,a wy ze strachu sie przyczepililiscie :D sami pewnie sami zyrole jestescie :D

Gość bleblebleble
23:56 : PODSZYW!!!!!!!!!!!!

Gość przypadkiem trafiłem na
ten wątek i muszę stwierdzić, że sami260 to idiotka do kwadratu. Aż trudno uwierzyć, że można być tak głupią osobą.

Gość to provo i tyle

Gość zalamany tatus
gdzie sie mozna na hiv/aids przebadac? sa testy w aptece i po ile?

Gość bleblebleble
wszyscy jestesmy debilami, ze siedzimy na kafe... :D a z tym badaniem to wydaje mi sie ze powinienes isc do przychodni, watpie zeby w aptece byl taki test... pozdrawiam

Gość testy na aids są w aptece
dosyć drogie słyszałam że po 200zł

Gość testowana
sa tansze po 80 zeta

Gość breeeeeeeeeeeee
dzisiaj jakiegos hifowca tesz szukali, zararzał innych. Sama nie wiem co bym zrobiła jakbym miała hifa. Też bym chyba nim częstowała po złości

Gość gienek..
Linki nie hulaja. Jak sie tam dostac?

Gość ogrodzić hivowców
Ci co mają HIV powinni być eliminowani ze społeczeństwa. Powinny byc badania pod groźbą dożywocia. Masz HIV idziesz do specjalnej zony ogrodzonego miasta.

Gość MIRON23
CZYTAJĄC TO JESTEM PRZERAŻONA!!!Masz gnoju HIV,to zyj z nim sam ,a nie zarażaj.

Gość Natura ludzka
Natura ludzka jest taka że skora ja jestem chory to czemu inni mają byc zdrowi więc im po złości sprzedam mojego HIV-ka. Tak to już jest i pewnie każdy chory na inną chorobę ma takie same zakusy. My zdrowi musimy się pilnować zamiast miec pretensje.

Gość kuyawkcgaydg
"4. Zatrudnij się w dobrej restauracji a swoją zakażoną spermę i krew dodawaj do potraw. Ważne: do zimnych bo w wysokich temperaturach wirus ginie." hehehe przecież hivem mozna sie zarazić WYŁĄCZNIE przez kontakt seksualny i wspólne używanie zakażonych igieł!!! Jakim cudem można sie nim zarazić przez zjedzenie spermy dodanej do jedzenia???? Widać że nie dość że chory to jeszcze głupi ( a może to się łączy?) Przecież gdyby to było takkie łatwe, to moznaby się zarazić hivem przez komara, a wiadomo że tak nie jest.

Gość Eunice88
a ja wam coś powiem w związku z tym. Jeżeli facet nowo poznany namawia was na seks bez gumki to być może jest jednym z nich..

Gość Nie masz racji
Jak masz uszkodzony naskurek czy virusa helocobacter pulori to może hiv wniknąć przez jedzenie.

Gość boshe co za ludzie
są na tym forum!!!!!

Gość do Eunice88
A jak go znasz miesiąc albo rok to co?

Gość po tym forum widać
jacy naprawdę są niektórzy ludzie...W rzeczywistości moga wydawać się mili ,ale co siedzi w ich głowie nigdy nie wiadomo..

Gość Eunice88
też może oczywiście tak się zdarzyć jeśli zna się go dłużej...Czasem ludzie i 20 lat sie nie znają. Przez takie fora przestaje ufać ludziom...

Gość pudelek pl
A ja bym zarażała gdybym miała, a co mi tam

Gość AIDS pozytywny
Gdybym ja miał aidsa to bym go sprzedawał każdemu żeby miał to co ja mam, na złość całemu światu. Przynajmniej nie byłbym sam w odosobnieniu.

Gość XjyAnT8SD
Cytat: "chryste panie to na policje trzeba zglosic..." He he he :-D Policja inwigiluje to forum już od dawna- zresztą tak samo, jak wszystko w internecie... ALE GÓWNO W PRZYPADKU SIECI TOR MOGĄ ZROBIĆ! Jak na razie nie da się odciąć dostępu do tej sieci- chyba że przez całkowite zablokowanie internetu :-P Osobiście uważam że to bardzo dobrze! Anonimowy internet jest po prostu światu potrzebny. Wiem że studiując to forum można się zżygać, ale tacy ludzie byli, są i będą po tym świecie chodzić oraz wymieniać się swoimi obscenicznymi spostrzeżeniami na sto innych sposobów. Oni są po prostu niczym plankton- pojawiają się wszędzie tam, gdzie woda jest czysta (anonimowa)... ale czy to znaczy, że woda składa się z samego planktonu? Jeśli znacie angielski i otwarty rozum to z całego serca polecam wam buszowanie po sieci TOR- wierzcie mi, że patologie w niej, to jedynie drobny procent całości zasobów. Informacje, dokumenty oraz inne pliki które można w niej znaleźć są bezcenne, pokazują że świat bynajmniej nie wygląda tak, jak próbują nam go pokazać w establishmentowych mediach- a nie znajdziesz tych danych w obecnym internecie kontrolowanym przez rząd. 🖐️

Gość Jezuu Chryste...
:-o

Gość ciekawa historia
Powinni założyć swoją sektę z cokołem Simona Mola na podeście

Gość co to kurna znaczy
XjyAnT8SD> twierdzisz że takie fora są potrzebne? :-o

Gość Przejrzałem cały temat
I powiem wam jedno: takich stron dyskusyjnych jest w internecie mnóstwo- jeśli nie w polskim internecie, to w zagranicznym. Nie macie się czym podniecać 🖐️