Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkkg

TERMIN SIERPIEŃ 2009!!!

Polecane posty

Kamila u Ciebie wychodzi ze dzidziul bedzie spod panny :) bo panna jest od 23 sierpnia, zobaczymy jak ja się załapie, czuje że będzie po terminie i być moze tez panna ;)

Anytram hehe a ja wlasnie czuje ze moja dzidzia bedzie lwem i ze wczesniej sie wykluje :) moj brat jest panienka :D

Ja tez mam w domu dwie panny :) I wcale nie są porządnickie :P

hehe moj brat panienka a tak balagani jejku !!!:P :D a ma 27 lat :) teraz go dziewczyna temperuje troche :)

Do pomarańczowej: Nie czuję się jakaś ułomna z powodu ciąży i nie mam zamiaru cackać się ze sobą całą ciążę. Mamy tyle wydatków, że malowanie dobrze było zrobić samemu, bo każda oszczędność się liczy. Jakbyś była dobrze zorientowana, to byś nie pisała takich głupot: dawno wyszły z obrotu rynkowego \"trujące, zabójcze\" farby:P Poza tym, co Cię to obchodzi? Jak czułam się na siłach i znalazłam czas, to tylko na dobre mi to wyszło, bo dopilnowałam wszystkiego i trochę ruszyłam tyłek:) Do reszty: poczytam do końca i zacznę się udzielać;)

ja jestem skorpion a urodziny mam 27 października a córka jest spod znaku ryb a uparta po mamusi :P

A ja też zodiakalna koza:) Uparta jak mało kto;) Ale z przełomu ze strzelcem, więc mam też dużo jego cech:) Mój dzidziuś też chyba będzie panną. Kamila, wszystkiego najlepszego, Kochana! Dużo wytrwałości i sukcesów, no i ogromu miłości:) Nie przejmuj się wiekiem, w końcu 19 lat to wcale nie tak mało;) Młodsze dziewczyny mają dzieci.. 14lat to jest problem, a nie 19:)

Dziekuje Zelka:) a ja jestem rybka moja dzidzia bedzie albo lew albo panna a tatus dzidzi skorpion uparty jak osiol ... i lekkoduch. Ja ryba marzycielska i niesmiala hihi:D bujajaca w oblokach :)

Sylwinko, zmartwię cię. Córka uparta niekoniecznie po mamusi. Niektóre Ryby tak mają. To mówiłam ja, Ryba Pikle;) Ba, z wiekiem upór się nasila aż do oślego:D

Jestem zodiakalnym Bykiem, uparta i rogata :P a mój luby to Bliźnięta, spokojny jak nie wiem co. Wczoraj nabrałam ochoty na coś słodkiego więc zrobiłam sałatkę owocową. Niestety, chyba kiwi mnie uczuliło i mam wysypkę na prawej ręce ;/ Na szczęście schodzi. A tak powoli zbiera się we mnie chęć na czekoladę na gorąco, z tym, że ja nie robię takiej na maksa słodkiej, tylko z odrobiną kardamonu lub chilli, mniam. Ale nie wiem, gdzie jest przepis, a w głowie niestety nie posiadam ;( Życzę Wam miłego wieczorka, ja zmykam do czytania notatek, bo zostało jedno zaliczenie, trzeba je zdać i mieć spokój. Ostatnio kolega mnie uświadomił, ze mam dwie głowy, dlatego idzie mi łatwiej :) hehehe zobaczymy :) Trochę pobolewa mnie brzuch, więc w sumie leżę cały dzień. Mam nadzieję, że to nic takiego, a wizytę mam dopiero 03.03.

hey :D właśnie wróciłam :D:D myslalam ze nie wysiedze a to tylko 3 h niecałe ciekawe jak bedzie za 2 tyg jak mam od 8 do 8 ;/ Kamila19_2908 Stooooooooo Latttttttttt :D dzidzia troszke pozniej słyszy GaGa_ no widzisz hehe tak mnie czytałyscie hehe nie no ilez ja tam napisalam pare postow moze Ja tez bede młoda mamuska :D:D wkurzaja mnie ludzie ktorzy dodaja cos od siebie chodzi tu o pomaranczki ;] nie czytaja dokladnie a wyrazaja zdanie oraz oceniaja ;/ wrrrrrrr ja tez z pazdziernika \":D jestem waga :D szkoda ze nie ma znaku Osła :D:D a tak to mam Tylko wahania nastroju haha :D

skoro o zodiakach mowa to ja jestem spod raka, moja Paula spod lwa a S. spod barana :-) i musze powiedzieć że moja Paula ma dość ciężki, twardy charakter, przede wszystkim lubi być w centrum uwagi i rządzić!! potrafi w ten sposób zachowywać się wobec swoich koleżanek, zawsze musi znaleźć sobie jakąś \"podwładną\", poza tym wszędzie i zawsze musi być pierwsza tak jak przysłowiowo \"po trupach do celu\" , zauważyłam to już w momencie kiedy zaczęła chodzić, wszędzie się wpychała :-) lwy bardzo lubią być chwalone i uwielbiane, we wszystkim naj.. to tak po krótce, charakter lwa trzeba temperewać od najmłodszych lat ale nie wolno ich karcić tylko robić to podstępem, jakby wywoływać poczucie winy używając w zdaniach zarazem słowa pochwały jak i niezadowolenia, to wchodzi na ich ambicje np \"taka ładna dziewczynka a tak brzydko nabrudziła..\" :-) a tu jest horoskop lwa: http://www.dziecko-info.com/logowanie/horoskop.shtml?dzien=17&miesiac=08&rok=2009&action=submit

dziewczyny, czy wy teraz też dużo pijecie?? ja pochłaniam hektolitry napojów dziennie, czy to też przypadłość ciążowa?? w poprzedniej ciąży też baaardzo dużo piłam ale pamiętam że wtedy było gorąco!

Ja piję ogólnie dużo, głównie wody, dziś wypiłam dwie butelki, do tego 2 kawy i herbata. Staram się dużo pić, bo picie odpowiedniej wody ma swój udział w zapobieganiu niedoborów pierwiastków i związków mineralnych w organizmie. Jak jesteście zainteresowane, to mogę opowiedzieć o tych wodach szerzej :) A w lecie butelka wody w torebce to podstawa, bo inaczej puchną mi ręce, nogi i twarz. Niestety, źle znoszę upały w naszym klimacie, do tego jak muszę być w tym dusznym Krakowie..... Ale na ciepło ponarzekam po zimie :) Moja mama jest skorpionem i mama lubego też, obie trochę uparte i złośliwe, jak się wkurzą. Mój tata to byk jak ja i często nie możemy się zgodzić, właściwie to prawie zawsze.

Zastanawiam się czy przed chwilą poczułam swoje dziecko :) I nie wiem, cos takiego w dole brzucha po prawej, gdzie raczej nie ma jelit ani innych takich, coś w stylu pogłaskania? Hmm... Nie mogę się już doczekać tych ruchów... Ale niestety, grubsze babki podobno czują później :( No a ja rozmiaru 36 nie noszę :P

Kamila wszystkiego najlepszego i duuuuuuuuuuużo zdrowia i szczęcia i dla wszystkiech, które teraz obchodziły urodziny :)

To się cieszę :) Ja właśnie też nie mam fałdek, dopiero wyżej. Poczułam drugi raz, bardziej na środku, ale na tyle nisko, że raczej to nie może być skutek obiadku :) Ale fajnie :)

Witam Kochane, Nie było mnie kilka dni, a tu tyle naklikałyście, że hej! Kamilko, wszystkiego naj!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aby życie ułożyło Ci się tak jak tego chcesz! I przede wszystkim zdrowego bobaska!!! Koteczek, ja też jutro mam badanie, tzn. mam spotkanie w szpitalu, w którym będę rodziła... Trzymam kciuki za Ciebie! I pisz nam czy się potwierdza, że to będzie chłopczyk. Ja się może dowiem co tam nasze Dzidzi ma między nogami 7 marca. Mam nadzieję, że będzie grzeczne i nie będzie się wstydziło pokazać co tam ukrywa...

Dziewczyny, czy Wy już macie rozstępy? Ja od kilku dni zauważyłam, że gdzieniegdzie mam już czerwone "niteczki" (to są rozstępy?). Zaczęłam smarować się kremem, wcześniej używałam oliwki dla dzieci. Jeszcze jedno pytanko - czy Was też czasem boli brzuch? Zresztą jutro o to popytam. Dobra, uciekam...

hejka :) Nilly gratuluje kopniaczków ! na pewno super uczucie Kamila :) Sto Lat Sto Lat Niech Zyje Zyje Nam ! Z I najwazniejsze Szczęsliwego bezbolesnego porodu i zdrowego dzidziusia :) A co do horoskopu to ja jestem panna z 3 dekady i też bałaganiara jestem ale jak się wkurze lubu upre na coś to wysprzątam całe mieszkanie a na męż a krzycze że bałaganii jak ja akurat posprzątam Mnie tez dzis trochę brzóch pobolewa może dlatego że od rana byłąm w pracy a pózniej u rodziców i na koncu u tesciowej z godzinę temu wrócilismy a z domu wyszłam przed 6 rano ale jutro popołudniówka

Ja mam pobolewania od poczatku ciazy i regularnie codziennie o roznych porach.Lekarz twierdzi ze to nic powaznego i mam brac nospe jak zaczyna dokuczac.

Dziekuje dziewczyny :) Mnie tez brzusio pobolewa czasem nie moge usiedziec ale lekarz powiedzial ze to podobno normalne i tez zalecil nospe. Wlasnie rodzina pojechala :)

issima bardzo ladne te mebelki ale widze ze ceny tez maja ladne ech... troche sobie cenia. Ale sa sliczne.

No niestety, ja się przyznam, mam rozstępy na biuście ;( który jeszcze rośnie... Smarowałam się oliwką, ale mnie uczula, teraz mam krem o zapachu jogurtu kokosowego i jakoś mniej swędzi, no ale rozstępy są :( Uciekam na zajęcia, zyczę wszystkim miłego dnia. Nas w Krakowie zasypało i sypie nadal ;/

Witajcie. Ale dużo śniegu. Zima na całego i chyba nie ma ochoty ustąpić miejsca wiosence, a ja już tak na nią czekam. Co do bólów brzucha to pisałyśmy już często, że prawie każdą coś tam pobolewa i każda zaraz się martwi, ja też ale mam nadzieję, że to wynik rozciągania tych wszystkich wnętrzności. Czy któraś z Was wie może jak długo można być na L-4? Słyszałam, że do 182 dni, a potem dostaje się jakiś zasiłek. Czy wiecie coś na ten temat? Pozdrawiam zimowo :)

Widzę, że śpicie jeszcze :) Zazdroszczę ja wcześnie wstaję, bo nie moge za długo spać :(