Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkkg

TERMIN SIERPIEŃ 2009!!!

Polecane posty

Z tymi zwolnieniami to macie rację teraz można być do 270 dni. Te przepisy są od stycznia, a jak ja byłam na zwolnieniu od grudnia 2008 to mnie też to dotyczy??? Jeżeli któraś wie to proszę mi powiedzieć.

tak bebe, ponieważ Twoja ciąża jest na przełomie zmieniających się przepisów :) to Cię również dotyczy :)jak nas wszystkie :P tak przekazała mi jasno i wyraźnie moja kadrowa :) dajcie linki na fajne wózki :)

bebe b. I, ladny ten twoj wózek II. myślę ze tez cie dotyczy bo przeciez zwolnienie nalad trwa nieprzerwanie no i jestes w ciąży :) napewno tak- gdzies mi sie obilo o uszy ze tak

Dzięki za odpowiedź. Z wózka jestem bardzo zadowolona, nie jest ciężki, bardzo łatwo zmienia się te trzy elementy, leciutko się prowadzi. Jest ok.

Wiecie co ja spadam!!Bede sie uczyc bo jutro egzamin!!!pojawie sie jutro wiczorem!!!Do zobaczenia!!!

maartusia ja tez bym chciała z fotelikiem ale wydaje mi sie ze z fotelikami to tylko na allegro;/ a ja jednak wolałabym zobaczyc:) i dotknąć - ja też pomalusiu uciekam

hej dziewczyny :) ja tak z innej beczki - czy któraś z Was miała już robiony test obciążenia glukozą? Jeśli tak to czy mogę ją kupić w aptece bez recepty i ile kosztuje?

ja byłam przerazona , ale właśnie wcale nie jest niedobra. jak jestes w stanie zjesc snikersa to wypijesz glukoze, to smakuje jak woda z 6 lyzeczkami cukru pudru. dobra lece papapaap

Cześć dziewczyny, czytam was już dosyć długo. Tyle piszecie, że samo czytanie zajmuje już sporo czasu, i pewnie dlatego jakoś nie mogłam się zebrać żeby wreszcie do was napisać. No ale w końcu lepiej późno niż wcale. Kilka słów o mnie: termin porodu - 5 sierpnia, stan rodzinny - mąż, 1 dziecko (syn 10 lat), wiek- chyba najstarsza z was, więc na razie pominę milczeniem. Nadal pracuję, chociaż muszę przyznać, że jest mi coraz ciężej z powodu dużego już brzusia. Mam nadzieję, że pozwolicie mi dołączyć do swojego grona. Czekam na odp. Pozdrawiam cieplutko.

Dzięki RHM, popróbuję teraz ustawić sobie taką fajną stopkę jaką wy już macie. Jutro idę na usg genetyczne i trochę się denerwuję.

Witajcie, powracam po chwilowej nieobecności spowodowanej - brakiem kompa-długa i nieciekawa historia.... Stęskniłam się za Wami Mamuśki!!! :)) U mnie obecnie 20 tc, kopniaki sporawe, brzusio 86 cm w obwodzie i 8 kg na plusie...

Gość aśka78
Cześć Dziewczyny. Jestem tu nowa. Mam termin na 28 sierpnia. Najgorsze za mną, 18 tyg wymiotów.. Teraz znowu pękł mi żylak. Czy Wy też tak macie czy raczej spokojnie przechodzicie...? pozdrawiam. Fajna ta strona!!!

Hej aśka78, u mnie bez wymiotów było i póki co bez żylaków ale strasznie mi naczynka na nogach pękają :(

Jeśli chodzi o pękające naczynka to też mam ten problem. Mimo nawilzania robi się ich coraz więcej. Czy ktoś ma może jakiś wypróbowany sposób, aby się już nowe nie pojawiały, bo raczej pozbyć to już się chyba ich nie pozbędę.

Ja póki co nienajgorzej przechodzę, bez wymiotów, żylaków. Jedynie zawroty głowy mi dokuczają dość mocno i zaczęły mi puchnąć ręce i nogi...

Witam spowrotem i nowe sierpniówki kajunia99 i aśka78 (zaczernij sobie nick) :) Tyllka również gratuluję ziarenka :) GaGa duży ale ja mam termin miesiąc później niż Ty więc mój jest wielgachny! ale mężulowi się podoba, ciągle powtarza że teraz jest taki fajny okrąglutki ;) Ja też mam nadzieję że dziewczyny które dostały namiary na skrzynkę również będą ją uzupełniać zdjęciami itp :)

Gość aśka78
Może niejasno się wyraziłam co do tych żylaków, są to hemoroidy. ginekolog wysłał mnie do chirurga a ten straszy zabiegiem... co miesiąc do kontroli. kurcze a to dopiero 20 tydzień. poza tym teraz już jest fajnie..

cześć Kobietki :) ale naprodukowałyście :P my dzisiaj z mężulem byliśmy we Wrocku i jakąś godzinke temu wróciliśmy :) a jutro szkola... bleee :P witam nowe koleżanki 🌼 tyllkaaa super, że się udało i że teraz wszystko jest dobrze! zdrówka dla Ciebie i maleństwa ❤️ nic, idę się pobyczyć na kanapie koło męża... może jakiś masaż stóp mi się uda wyprosić :P hihi

Witam nowe sierpnióweczki kajunia99 i aśka78 :) asica19844 widzę że wszystkim teraz kompy nawalają :) Sylwinka zrezygnowałam z konta na nk bo mieliśmy z mężem założyc sobie wspólne konto ,a poza tym ze względu na pewne osoby z poprzedniej pracy.Nie chciałam żeby widzieli że je usunęłam ,to wolałam całość i od nowa.Zaraz wyślę na skrzyneczkę namiar na mnie.Podawajcie od razu swoje nicki żebym wiedziała która jest która.Miałam 220 znajomych a nie chciałam z tego 11 osób i teraz nie wiem kogo jeszcze nie mam z tamtej pozytywnej reszty :(ale myslę że sie odnajdziemy ;)