Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ernnii

Dla coraz wiekszego grona kobiet ATRAKCYJNOSC FACETA = JEGO KASA

Polecane posty

"Wygląda na to że to faceci mają duszę. Kobiety mają jej coraz mniej." ???? Piszesz, że my nie oceniamy po wyglądzie i kasie, po czym piszesz to Wy macie duszę. Bardzo logiczny wywód, w sam raz jak na faceta :P

Gość krówka ..
a ja nie wiem, dlaczego kobiety sie dziwia, ze faceci szukaja pieknych kobiet. W koncu piekno = atrakcyjnosc. Skoro kobiety nie chca biedakow, to czemu faceci maja brac brzydule? Czemu wtedy padaja hasla o "patrzenie na wnetrze"? :O a kto każe facetom brać brzudule? to chyba oczywiste że facet woli laskę niż spasione 100 kilowe monstrum,tak samo oczywiste jest że kobieta woli kogoś z kasą niż menela bez kasy-ja nie wiem czemu to ludzi tak dziwi

Gość nie kompromituj się ..
krówka .. - mnie już tutaj nic nie zdziwi .. Tutaj wszystkich wszystko dziwi ...a w realu jakoś nie ... Nie ma co się sugerować tutejszymi wypowiedziami .. Bo one nic nie wnoszą do realu ... i nijak się w nim nie odnajdują...

Gość ofer ma
"tak samo oczywiste jest że kobieta woli kogoś z kasą niż menela bez kasy" tylko że my wciąż nie rozmawiamy o "menelu bez kasy" tylko o inteligentnym, młodym facecie (nie obdarzonym powalającą urodą jak się domyślam), który pomimo tych swoich zalet traktowany był jak powietrze dopóki nie stał się bogaty. jego koleżanki z roku jakoś nie były nim zainteresowane kiedy razem z nimi studiował i zdawał egzaminy. wtedy jak przypuszczam wolały bardziej przebojowych czy bogatych. "przypomniało" im się o nim gdy sam stał się bogaty.

Gość weqfds
Tylko problem polega na tym, ze nam wystarczy ladna dziewczyna, nie musi byc piekna. A wy nie zadowolocie sie facetem zarabiajacym, on musi zarabiac duze pieniadze.

Gość weqfds
"chcemy na męzów i ojców naszych dzieci mężczyzn cos sobą reprezentujących-" autor tez sobia cos reprezentowal, studiowal na dobrym kierunku, byl inteligenty itp. I my zwracamy uwage na urode, wy na urode i kase.

Gość weqfds
"skoro wam wystarczy ŁADNA (aż ładna!) dziewczyna, nam wystarcza DOBRZE zarabiający facet. gdyby wam wystarczała po prostu DZIEWCZYNA, nam wystarczłby po prostu ZARABIAJACY facet. a jeśli chcecie PIEKNEJ dziewczyny, to my chcemy BARDZO DUZO ZARABIAJACEGO faceta. logiczne, prawda?" ale zes wymyslila :D ladna dziewczyna = zarabiajacy facet piekna dziewczyna = dobrze zarabiajacy facet tak jest dobrze.

Gość internet jest mniejszy niż
myślisz tomuś. Zawsze ktoś wie co piszesz :classic_cool:

mi mała - no właśnie ... Ten jego rozwój jest znikomy, skoro musi zajmować się takimi wątkami ... Jak pisze komiczne, to kompletne bzdury ...

Gość carton networ to tomek z sopot
1982, TMT, hagun chatich, Faith glory hope, proboszcz i z 30 innych

Gość weqfds
"dobrze, ale nielogicznie" logiczne, logiczne ale nie dziwie sie, ze sie nie zgadzasz, kobieta na temat logiki ma sie wypowiadac? :D

Gość krówka ..
ONI-kosmici:D ech,facetom to wszystko trzeba tłumaczyć:D

weqfds - uogólniając daleko nie zajedziesz ... :P Ja z logiki byłam najlepsza .. sporo logiczniejsza, niż koledzy ... Zatem uważaj co piszesz ... :P

"W istocie rzeczy charakter, pieniądze, intelekt mają znaczenie, jednak wciąż jest wiele kobiet, które przyjęłyby Cię takim, jakim jesteś teraz, nawet jeżeli nie jesteś najbogatszy, najinteligentniejszy lub najbardziej męski. Jedynym powodem, dla którego jeszcze ich nie „zaliczyłeś” (niech wybaczą mi Panie czytające te słowa) jest to, że albo ich nie poznałeś, albo nie zbliżyłeś się wystarczająco blisko, albo niewystarczająco ubiegałeś się o nie – w każdym wypadku wszystkiego przyczyną jest brak Twojego działania."

Gość weqfds
"uogólniając daleko nie zajedziesz " no tak, wy nie uogolniacie :P

Gość weqfds
""W istocie rzeczy charakter, pieniądze, intelekt mają znaczenie, jednak wciąż jest wiele kobiet, które przyjęłyby Cię takim, jakim jesteś teraz...." i takich kobiet trza szukac

Gość taaaaa v 2.66
\"re przyjęłyby Cię takim, jakim jesteś teraz\" desperatki i pasztety :classic_cool:

Gość krówka ..
ladna dziewczyna = zarabiajacy facet a brzydkie dziewczyny dla kogo?:D może spróbuję:D facet zarabiający do 1400 brutto-dziewczyna z wadą zgryzu i nadwagą powyżej 10 kg 1500-2400-dziewczyna z łupieżem i tłustymi włosami 2400-3500-dziewczyna z krzywymi nogami 3600-6000-szczupła i zgrabna jednak z bliznami potrądzikowymi:D powyżej 6000-dziewczyna bez widocznych wad fizycznych:D i tu też można sobie dalej pofantazjować:D

Gość eq
czemu podkresla slowo kobieta?

Gość ofer ma
"Ja z logiki byłam najlepsza .. sporo logiczniejsza, niż koledzy ... " jakże by inaczej. wszystkie przecież jesteście mądrzejsze, logiczniejsze, bogatsze i wspanialsze od facetów. oprócz komiczne :D

Gość weqfds
"a brzydkie dziewczyny dla kogo?" dla niezarabiajacych?

Gość weqfds
"o to, że padło tutaj kilka prostych i starych jak świat prawd od kilku inteligentnych kobiet?" wy tu na necie, to wszystkie jestescie piekne, inteligentne i duzo zarabiacie.

Gość weqfds
oferma :D🖐️

Gość krówka ..
niezarabiających nawet brzydkie nie zechcą:)

Gość weqfds
to juz ich sprawa

Gość ofer ma
weqfds hehe