Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dalia __

Badanie dwuręczne u gina .

Polecane posty

Gość dalia __

Witam możecie mi napisać jak wygląda badanie "dwuręczne " na fotelu ?? . Wiem że dwu łap nie wpycha ale kumpela mówiła że jej gin powiedział " zbadam dwuręcznie" a potem z jedną dłonią w środku naciskał jej drugą brzuch .. Z jej miny domyślam się że niefajne to było - powiedzcie czy to boli i jest bardzo nieprzyjemne ?? Potpytuje tak bo się wybieram w końcu do gina ale strach mnie oblatuje .. Że zagląda i wkłada palce to wiedziałam ale jeszcze to .. jak pomyślę żę zacznie mnie tak miętosić wielkimi łapskami to zimno mi się robi . Miałyście dziewczyny może taakie badanie ?????. Dodam żę matki wolę nie pytać jest max wstydliwa i do gina chodzi b .rzadko .

Gość gbdxhgdfg
ginekolog jak włoży palce do pochwy to chce coś zbadać, i takie gmeranie nic mu nie da, więc robiąc dodatkowy nacisk na brzuch wyczuwa to co bada, i to wcale nie boli jakoś bardzo, czujesz ucisk ale nie ból

Gość dalia_
Dzięki piszcie !

Gość bardzo różnie
jeżeli nie masz jakiś zmian organicznych, to takie badanie, chociaż nieprzyjemne, nie jest bolesne

Gość anik...
tez miałam takie badanie. Nie było w tym nic strasznego. nie bolało tylko wiadomo ze taka wizyta sama w sobie nie nalezy do przyjemnosci. Przecierz jak sama naciskasz sobie brzuch to nie boli to dlaczego ma bolec jak robi to gin?

Gość gość
mnie w trakcie nie bolało ale po wyjściu już tak i drugi dzień mnie boli jakbym połamana była :-(