Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biduuuuu

Do kobiet,które leczyły nadrzerke płynem solcogyn

Polecane posty

Gość biduuuuu

W poniedziałek miałam pędzelkowanie,ginekolog uprzedził że po, mogą pojawić się różowe upławy, w moim przypadku pojawiły się gęste brązowe upławy,które trwały do piątku,a w sobote zaczełam krwawić, przeczytałam mnustwo postów ale o krwawieniu nikt nie wspominał,nie wiem czy powinnam się martwić,czy to normalne, no i brzuch mam bardzo napuchnięty,jakbym była w trzecim miesiącu ciąży,czy jest mi ktoś w stanie pomóc? a może powinnam lecieć z tym do ginekologa?

Gość anka149
hej! Ja mialam robione cos takiego ale ja to robilam przed krwawieniem wiec w momencie kiedy powinnam dostac plamien od leku mialam "okres" . lekarka mowila ze bedzie go malo itp. a ja mialam go jak przy normalnym okresie i dlugo trwal, mysle ze spoko ze mozesz miec takie objawy, moja siostra bardzo mocna plamila po smarowaniu solcogyn i zle sie po tym czula a wszystko bylo ok. ja na szczescie nie mialam "skutkow ubocznych" procz tego dziwnego krwawienia

Gość anka149
a lekarz cos mowil o wizycie kontrolnej?? bo ja w tym tygodniu musze isc na kontrole i ma sprawdzic co i jak a mialam robione 31.10.08

Gość biduuuuu
No troche mnie uspokoiłaś, dziewczyny piszą że tylko chwile po zabiegu źle się czuły a ja juz tydzień prawie po i wiecznie do tyłu chodze, mam wizyte kontrolną za trzy miesiące, moja nadrzerka nie jest taka zła,cytologia 1, więc może dlatego kazał mi na kolejne pędzelkowanie przyjść gopiero po trzech miesiącach, czyli wynika z tego że tak może być?

Gość anka149
moze, moze, ja tez mam cytologie 1 a przy pedzelkowaniu gin mi mowil ze moge czuc pieczenie itp ale ja nic nie czulam tylko chwilke po tym jak wyszlam to tak dziwnie sie tam czulam, wiec glowa do gory kazda z nas inaczej reaguje, moze miec inne objawy wiec mysle ze u Ciebie wszystko ok:)

Gość biduuuuu
Dzięki kochana

Gość anka149
nie ma sprawy:))) trzymaj sie i nie denerwuj sie, wszytsko powinno byc ok

Ja to fakt miałam plamienia ale malutkie... ale zamiast tego wychodziły ze mnie strzępy jakiejś tkanki... jakby takie duże płaty skóry zdartej... mniej więcej 1-2 cm średnicy... też się zamartwiałam i zadzwoniłam do gina i powiedział że jest ok... może lepiej żebyś się nie stresowała też zadzwoń? Po co się męczyć? powie że ok to będziesz spokojniejsza. Ja myśle że wszystko u ciebie wporządku... Pozdrawiam:-)

witam dziewczyny ja mialam robiony opatrunek solcogynem 3 dni temu i lecimi krew juz nie mowiac o pieczeniu i swedzeniu co zrobic zeby tak nie pieklo ??????? smaruje clotrimazolum przykladam rumianek ;/// zaraz zwariuje moja gin powiedziala,ze nie bedzie zadnego krwawienia , a jest....

Gość gość1111114444
Dziewczyny ile leczylyscie swoja nadzerke, po ilu pedzlowaniach bylyscie wyleczone? Czy odpadla Wam.jakas skorka ?