Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamaWiktorkaLenki

wózek dla dwojga

Polecane posty

a jeszcze ci napisze ze ogladalam w sklepie graco quatro duo i tez fajny.... ale dwa razy drozszy wiec stwierdzilam ze nie warto.

mamo wiktora ja go uzywalam dla mieisecznego synka bo wtedy go kupilam. oparcie z tylu nie dosc ze sie rozklada na plasko to jeszcze sie robi tam taka gondolka ze dziecko nie wypadnie i nie trzeba tejk miekkiej gondolki kupowac wystarczy kocyk wlozyc :)

w stopce mam fotke tego wozka jak synuś w nim lezy- sam tyl jest sfotografowany. mozesz sobie zobaczyc.

Gość neddedddd
nie ma głupich aby mieć dziecko za dzieckiem, przecież idzie się zarąbac przy ich opiece.

Gość ja tak mysle
jak jest różnica wieku to starsze nie mieści się już w wózku, po drugie starsze jest na tyle starsze, że chodzi a nie jeżdzi.

u mnie jest 17 miesiecy. starsza chodzi ale nie chce za reke i akurat zawsze chce isc w inna strone niż ja :P dlatego uwazam ze takie wózki dla rodzenstwa w w podobnym wieku są fajne :)

my mamy Graco Quatro Duo. jezdzimy juz 8 m-cy i nic sie z nim nie dzieje, a nie jest oszczedzany, łatwo sie składa jedna reka, zwrotny, wygodny, cena ponizej 1000zł. Przyciaga równiez jego fajny wyglad

moja córa jest starsza od brata o dokladnie 15 m-cy. Takze polecam bo sie sprawdza taki wózeczek, jakikolwiek bys nie kupila tego typu jest przydatny. Moja córa majac 15 m-cy nei dawala rady chodzic ze mna na zakupy, dluzsze dystanse to katorga, a jeszcze byla wiosna jak maly sie urodzil wiec cora zaciekawiona swiatem i jak sie uczepila kwiatków i krzaczkow to isc nei chciala:)

Gość xxxxxxxxxyyyyyyyyyyyzzzzzzzz
Cosatto Duo Lite Supa i Cosatto You2. Pierwszy to tandem dla rodzeństwa z jednym siedzeniem dla noworodka, a drugim dla dziecka od 6 miesiąca. Drugi to spacerówka parasolka dla bliźniąt, nadająca się dla dzieci od noworodka aż do 3-4 lat. Oba są lekkie i ładne.

Witam! Czy opłaca się kupować taki wózek jeżeli różnica miżedy dziećmi będzie wynosić prawie 3 lata? Niemowlę i dziecko prawie 3-letnie.

ja mam tez graco-teraz chlopaki maja rok i 3lata ale dalej jest uzywany na dluzsze trasy,bo np.do sklepu osiedlowego to starszy smiga nozkami a maly w spacerowce pojedynczej,a czy tobie wartogokupic to zalezy czy bedziesz gdzies daleko chodzic i czy Twoje starsze dziecko jest posluszne i czy nie bedzie marudzic,ze musi isc,a malenstwo sobie jedzie:)

Gość Mamiiii
a ja sie zdecydowalam kupic mutsy 4 rider mozna dolaczyc gondolke,spacerowe siedzonko dla 1 dziecka,duoseat dla 2 dzieci,maxi cosi fotelik . tak wiec mozna wozic jedno i dwa i wystarczy jeden stelaz mozna tez doczepic ta deske do stania za wozkiem jak starsze wyrosnie z wozeczka u mnie roznica 21 miesiecy

Gość OluOlaOli
uppp