Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alimenciarz

za duze alimenty

Polecane posty

Gość alimenciarz
crazy boogie ja ja to robilem tylko dlatego bo chciala ode mie pieniadze w czasei ciazy i zebym kupowal tez wyprawke dla dziecka, dlatego musialem to wszystko jakos opoznic

Gość alimenciarz
kobieta pisze pozew o ustalenie ojcostwa i alimenty.........sad daje zawieszenie alimentow do czasu badan dna . 1 rozprawa we wrzesniu alimenty od grudnia. a badanie wyglada tak ze stawiamy sie we 3 i od nad pobieraja patyczkiem z buzi wymaz

stary, powiedz tak szczerze co ty myslales jak szedles z nia do lozka? ze dzieci biora sie z powietrza? ja rozumiem, ze mogla cie zlapac na dziecko itd., ale placic trzeba.

Gość palancie
wstyd aby cos takiego pisac!trzeba bylo sie nie pieprzyc!to jakas masakra

Gość alimenciarz
wiedzialem, ze sie nie zabezpiecza ale olalem to i nie cchialem gumy, bylem pewien, bo sypialem z wielona i tylko jedna zaszla w ciaze a tu troszke mnie ponioslo

Gość pytanko mam
A dziecka ile musi miec ukonczone miesiecy zeby zrobic badanie?I jaki jest koszt takiego badania?I kto je pokrywa?I czy musiales jej wyrownywac kas od wrzesnia do grudnia jesli okazalo sie ze dziecko jest twoje?

Gość popica
Jestes SMIECIEM, POWINNI CIE ODSTRZELIC

Gość łosiu
gościu jesteś załosny

Gość popica
ZA 250-ZL TO JA BUTY DZIECKU KUPUJE.... ZALOSNY JESTES..

Gość pytanko mam
Jesli sad wyda nakaz zrobienia badan dna to ty musiales je zrobic, nawet gdy niechciales?Kogos mi przypominasz?Perwnego kogos kto zrobil tak samo jak ty.Tylko z tamten facet rzekomo ja kochal i pragnal dziecka a pozniej sie wypial od niej wmawiajac jej ze go wrobila na dziecko.

Gość benethonka
mój były maz miał zasadzone 700 i połacił jakis rok teraz wniósł sprawe o obnizenie do 400 jak go nie stac to niech nie płaci bo za te 400 to ja pojde dwa razy z dzieckiem do lekaza i kasy nie ma skoro dziecko ma 4 lata a on je widział tylko dwa razy wniosłam o pozbawienie praw rodzicielskich i marze aby mu je odebrabno przynajmniej dziecko nie bedzie sie wystydziło ze ma takiego ojca a tobie zycze alimenciarzu abys spotkał sie ze swoim dzieckiem jak bedzie starsze wtedy zobaczysz co ono czuje

no i dobrze płać jeszcze wiecej :D Ja od ojca dostaje 450zl i teraz jest ok... a co TY myślisz ,że utrzymanie dziecka jest tanie? Trzeba było myśleć przed, a nie....

Gość alimenciarz
za badania nie placilem nic bo wtedy bylem bezrobotny i poszlo to ze skarbu panstwa, a alimentow nie wyrownywalem poniewaz ona (glupia ) mi podarowala, pewnie myslalam, ze sie zmienie albo cos takiego ale za to musialem zwrocic polowe kosztow wyprawki

Gość stull
mam nadzieję, że ci zasądzą co najmniej 600 zł i nikt nie wzruszy sie tym, że nie masz więzi uczuciowej . Takie sku....y powinny dostać ostro po kieszeni.

Gość alimenciarz
teraz buty mozna kupic i za 20 zlotych i ubrania w lumpeksie tez sa tanie

Gość benethonka
sam sobie takie kup co za skurws......z ciebie

Gość alimenciarz
jeny co sie mnie czepiacie, mogla nie rodzic tylko usunac i byloby po krzyku!!

benethonka=========== jak rozumiem byly placi alimenty? z tego co slyszalam ,brak wizyt z dzieckiem to za malo by odebrac prawa rodziecielskie ,tym bardziej ze placi alimenty.

Gość pytanko mam
Bardzo dobrze tobie.Jaja bym ci urwala za to.Powiedz jak mozesz zyc ze swiadomoscia ze jest dziecko twoje ktorego nawet nieznasz.Niemeczy cie to.To tak zastanawiam sie jakim ty mozesz byc ojcem dla tego drugiego dziecka z ktorym masz kontakt.Kiedys jeszzce bedziesz zalowal tego.Zobaczysz?W jakim wieku jestes?

Gość alimenciarz
myslalem ze mi pomozecie a tu niezla pojazducha

jeny co sie mnie czepiacie, mogla nie rodzic tylko usunac i byloby po krzyku!!============= to nie jest takie proste..... nie kazda kobieta jest zdolna do takiego czynu, pomysl o tym.

Gość nic do
to sobie kupuj ubrania w lumpeksie i buty za 20 zł, a na dziecko masz płacic i będziesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co za śmieć! Chętnie bym cię osobiście wykastrowała ćwoku!

Gość alimenciarz
mam 33 lata a pierwszym dzieckiem sie opiekuje i jestem super ojcem, prezenty kupuje itp itd

Gość benethonka
korala mozliwe widział dziecko dwa razy matke czyli mnie bił w ósmym miesiacu ciazy na co sa swiadkowie brak kontaktu i nieinteresowanie sie dzieckiem wystarczył dobry adwokat i sprawa juz jestzałozona rozpatrzenie po nowym roku a ty alimenciazu obys zdychał

Gość stull
I tym sie róznią kobiety od facetów. Kobieta kocha wszystkie swoje dzieci, a facet tylko te które mu pasują.

a co ci pomoc?? w tym ze robisz taka hale?? wstyd ze sa tacy faceci a nie jeszcze pomocy chcesz buehehehe ty to dopiero musisz byc debil zadnego wstydu heheh

Gość alimenciarz
za mocne slowa, moja byla napisala w pozwie o pozbawienie praw, ze sie nim nie interesuje, nie znam go a ja potwierdzxilem i zgodzilem sie na to, co bede jej utrudnial skoro i tak mam to gdzies

Gość czarna dupa za oknem
nie jesteś super ojcem i nigdy nie będziesz :-o

Gość nic do
Myślał biedak, że dostanie tu pomoc. Jedyna w czym mogę ci pomóc to zejść z tego świata, głąbie.

Gość alimenciarz
skoro nie widzialem dziecka i nie czuje wiezi to co mam robic, na ulicy tez obojetnie rpzechodze....a skoro to dziecko ejst mi obce to dlaczego mam duzo placic