Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alimenciarz

za duze alimenty

Polecane posty

Gość jędrek7878
mimo, że jestem facetem wstyd mi za takiego " łacha" jak Ty!!! :( żałosny jesteś facet :( dziecioroby do kastracji!!

Sąd oddali Twój pozew o alimenty od tego dziecka, z którym nie utrzymywałeś kontaktów, nie ma obawy :)

Sąd oddali Twój pozew o alimenty od tego dziecka, z którym nie utrzymywałeś kontaktów, nie ma obawy :)

benethonka========= a prawdAjest, ze po "adopcji" dziecka przez nowego partnera, byly jest zwolniony z alimentow?

Gość alimenciarz
jestem ojcem ale tego nie chcialem w obu przypadkach no ale ta 1 kochalem i bylem z nia dluzej. teraz zyje moze nie z piekna kobieta ale tam z jakas zyje i moze keidys zechcemy miec dziecko

Gość czarna dupa za oknem
jak to nie chciałeś? nie zabezpieczyliście się, więc chciałeś :)

Gość alimenciarz
a dlaczego ma oddalic moj pozew, skoro mam tylko 850 zlotych na reke i musze placic 550 alimentow to za co mam zyc?

Gość alimenciarz
sorka zle zrozumialem myslalem ze chodzi Ci o oddalenie tego odwolania od wyroku

Ponieważ nastąpi naruszenie zasad współżycia społecznego. Nie byłeś ojcem dla tego dziecka, nie obchodziło Cie, dziecko zostanie zwolnione z płacenia na Ciebie, mimo, że Ty na nie jakieś tam grosze dawałeś. Alimentów będziesz mógł sie domagać od tego dziecka, o które wykazywałeś jakąś tam troskę :o Moja siostra niedawno prowadziła taką sprawę, kiedy tatuś sie nie odzywał do dziecka 30 lat, a jak sie zestarzał, zamaniły mu się alimenty, bo on biedny :P

Gość benethonka
korala tak ale wtedy dostajesz od panstwa alimenty z funduszu przynajmniej masz regularnie co miesiac

Gość alimenciarz
ale za to odwolanie mi cos da zawsze mi obniza albo anuluja wyrok:P

Gość pytanko mam
Widze ze ta kobieta z ktora teraz jestes widac jest taka sama jak ty, w zyciu niewiazalam bym sie z facetem ktory niechce znac wlasnego dziecka.A jak tobie sie odwidzi ta twoja nowa zajdzie w ciaze i wtedy powiesz niechccialem tego dziecko niekochalem jej.ZGROZA.

benethonka================ slicznie Ci dziekuje :) . jeszcze jedno pytanko jesli moge- skoro alim z funduszu to czy jemu rosnie dlug dla panstwa?

Taaa.... albo Ci podwyższą :D Zwłaszcza jak sie sędzinie nie spodobasz, a masz to jak w banku :classic_cool:

Gość alimenciarz
podwyzszyc nie maja prawa bo to tylko odwolanie a nie rozprawa o alimenty

Gość alimenciarz
a ja juz cos wymysle aby to odwolanie bylo skuteczne, bo tej babie nie dam nic, niech sie sama stara utrzymac to dziecko, niech za robote sie wezmie

bo ty swoje zrobiłeś robiąc jej dziecko, a resztę masz w dupie, nie? ;)

Gość alimenciarz
no skoro chciala urodzic to wiedziala ile kosztuje dzicko i na co sie zamierza a ja bylem przeciwny

Gość benethonka
to co ma zasadzone bedzie musiał wypłacic az do momentu pozbawienia praw czyli tak jak np mój był jest dłuzny mnie 4300 to teraz te kare bedzie musiał zwróci panstwu przez komornika mnie olał ale panstwo od niego wyciagnie

no sco to znaczy niech si eza robote wezmie? Chyba pracyje o za 300zl nie da się żyć... Twoje dziecko i to Twoj zasrany obowiązek płacić na nie!!!!

Gość alimenciarz
ode mnie nikt nic nie wyciagnie bo nie ma zz czego, mam nowa rodzine i tez mam obowiazki. Mojej kobiecie daje 200 zlotych na miesiac na jej wydatki wiec z czego mam nabrac na cudze dziecko

Gość benethonka
alimenciarzu zeby ci tak ten fiut odpadł co nim to dziecko zrobiłes ludzie szkoda do niego gadac bo to tepe widac ze egoista jeden

benethonka========== ale byly w miare regularnie placi te alimenty i nie jest mi nic winien. czy w tym przypadku rowniez nalezy sie na dziecko z funduszu?

to nie jest cudze dziecko, tylko twoje, gdybyś nie przyczynił się do jego poczęcia mógłbyś mieć wszystko w dupie, a tak ciebie wszyscy mają w dupie, masz płacić i tyle.

Gość alimenciarz
ale ja tez musze miec na wlasne wydatki, na piwo , gry w knajpie, bo przeciez nie moge dac wszystkiego na dziecko11

nie dziwne, że nie przekonałeś sądu :) to prowokacja, prawda? :D

Gość alimenciarz
mnie nie maja w dupie mam duzo znajomycxh do piweczka i nie narzekam na nich ani oni na mnie, oni podzielaja moje zdanie, ze to wina tej matki a nie mojaa

Gość alimenciarz
to nie prowokacja!!