Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alimenciarz

za duze alimenty

Polecane posty

alimciarzu toniech twoja konkubina wezmie sie do roboty.. ona tez ma dziecko i tez na nie alimenty dostaje wiec na nie juz placic nie musisz... ona nie musi byc na Twoim utrzymaniu.... niech do roboty idzie!!!! A tobie chcialo sie pieprzyć to teraz masz!!! Nagroda! Ja ci życzę płacenia nawet 600zl na to dziecko... a co!! A i będzie gorzej bo jak na studia pójdzie to już się ono zapewne postara żebyć mu płacił odpowiednią kwote:D

Gość benethonka
az dzieco nie osiagnie pełnoletnosci ci sie nalezy

Gość Kropka w kropke
Mam nadzieje że jak to biedne dziecko dorośnie to cię zniszczy !! Nic na sędzinę nie działa tak jak biedne nie kochane dziecko z rozbitej rodziny które mimo wszystko ma ambicje się kształcić :P Wiem z własnego doświadczenia mój ociec twierdził że nie ma w ogóle dochodów a sędzina mu przypierdzieliła 500zł na mnie i na brata tak samo :P

Gość czarna dupa za oknem
ojciec mojego dziecka to samo, on nie ma z czego, jest biedny, a sędzia stwierdziła, że skądś musi utrzymywać 3 pokojowe mieszkanie, 400zł alimentów :)

benethonka============== orientujesz sie moze, jak czynnosci trzeba podjac, by moc usynowic? sprawa w Sadzie jak sie domyslam?

Gość alimenciarz
konkubina moja pracuje ale i tak to malo wiec dfaje jej te 200 zeta na jej wydatki a tez utrzymuje 3 pokojowe mieszkanie, wiec jaka to srpaweidliwosc a opna mieszka z dziadkami wiec oni moga jej pomoc a nie brac ode mnie

a jak dziecko bedzie uczyc sie dluzej niz do 18 roku zycia ,to czy alim. nadal sie naleza?

Gość alimenciarz
to mam szczesxcie ze tylko 50 zl mi dziwgnela bo w sumie mam auto , 3 pokojowe mieszkanie, bylem na wczasam i wycieczkach za granica (za darmo)

a co to oni jej dziecko zrobili? wez ty czlowieku popatrz co piszesz;///

z funduszu daja kwote ,ktora przyzna SAD? w przypadku pozbawienia wladzy rodz. gdzie mozna starac sie podwyzke w razie czego?

niesamowicie przedsiębiorczy, istny cud miód :)

Gość benethonka
to tak karola dostarczas akt urodzenia dziecka swój meza obecnego potrzebne było tez z pracy od meza ze pracuje i jest w stanie utrzymac dziecko opinia z osrodka pomocy społecznej ze jest dobrym opiekunem i ze jest niekaralny to musiałam dac adwokatowi a on cos tam jeszcze doniósł i to złozyl

Gość ludzie po co wy z nim w ogóle
gadacie? Żałosna prowokacja, nie ma tak głupich wypierdków

Gość Kropka w kropke
Tak karola nalezą chyba do góra 24 lub 26 roku życia :) Ostatnio byłam u radcy prawnego i dowiedziałam się ze alimenty mi się należą nawet jak studiuje zaocznie mało tego nawet jeśli pójdę do pracy wtedy lub na staż tylko nie mogę zarabiać więcej niż 800zł :)

Gość alimenciarz
ale mi nie am kto pmocw utrzymaniu meiszkania (oczywiscie mam kase na wszystko) ale to tak formalnie czyli z tych 850 zlotych nie das ei wszystkiego utrzymac wiec co ja mam zrobic

opinia z osrodka pomocy spolecznej? to cos w rodzaju spotkania z psychologiem, gdzie badaja np. wiez emocjonalna miedzy synem a moim nowym partnerem?

Gość alimenciarz
juz mowie ze tonie prowokacja!!!!

Gość benethonka
cos takiego czy dziecko nie boi sie twojego parnera nie jest bite i takie tam

niestety są takie glupie dupki :o Daleko nie szukać, takim samym typem jest mój tfu... ojciec :o Do roku 2002 płacił alimenty w wysokosci 60 złotych, po czym napisał mi list, że jestem już dorosła i muszę sama troszczyć sie o siebie :D Dobra, spadam na obiad

Gość benethonka
alimenciarzu zdychaj w piekle nikt z toba uz nie pisze

Gość alimenciarz
fajnie poznac opinie , gdzie nie tylko matka jest szykanowana a ojciec jest biedny i pokrzywdzony bo musi placic az 300 zlotych!! ale ze ktos moze tez cos zlego o tym boroku powiedziec

benethonka============= rozjasnilas mi to bardzo. dziekuje :) .jesli wiesz jeszcze to co wczesniej pytalam o podwyzszeniu to prosze o odp. wielkie szczescie, ze Cie tu spotkalam. kiedys dalam tu temat ,by dostac odp. na nurtujace mnie pytania ale jakos nikt nie umial mi odp. raz jeszcze dziekuje.

Gość alimenciarz
benethonka niestety tacy istnieja

Gość Kropka w kropke
Karola nie ma za co :) A ty alimenciarzu zrozum ze jak trafisz na sędzinę która jest za dobrem dzieci to ja to będzie gówno obchodzić ile ty zarabiasz :P Pow6tórze mój ojciec teoretycznie przed sądem jest bezrobotny a ma płacić 1000zł alimentów :D jak on nie płaci to płaci nam fundusz a dług mu rośnie :P jak dług osiągnie jakąś tam kwotę to ma sprawę w sądzie o nie płacenie i wyrokiem sądu np. zamiata ulice za darmo bo to co zarobi idzie na poczet długów :D

Gość benethonka
a gdzie mozna starac sie o podwyzke to nie wiem bede sie tym martwic jak juz mi je przyznaja wazne dla mnie jest to aby on zostałpozbawiony praw a utzrymac moja corke to moge sama bez jego 400 złotych

Gość alimenciarz
kochane panie jestem kobietom i opisalam sytuacje z zycia wzieta wiec to nie zadna fikcja bo takie bydlaki istnieja i to co bylo tu napisane to czysta prawda bez ubarwien!!

wiedziałam, że to prowokacja, a że takie bydlaki bywają, wiemy.