Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liii20

mozliwosc zajscia w ciaze?

Polecane posty

Gość liii20

mam pytanie, ktorego zadanie lekko mnie krepuje, wiec postanowilam najpierw napisac na forum i po uzyskaniu opinii ewentualnie zglosic sie do ginekologa. mianowicie, jestem dziewica, ale mam obecnie chlopaka, z ktorym chcialabym rozpoczac wspolzycie. zawsze bardzo uwazam, aby nie dopuscic do sytuacji, przez ktora moglabym obawiac sie zajscia w ciaze bo wiem, ze nie trzeba wcale uprawiac seksu, aby do tego doszlo wczoraj jednak razem z moim chlopakiem wypilismy kilka drinkow i wyladowalismy w wannie. bezmyslnie dopuscilismy do tego, aby sam koniec jego penisa znalazl sie w mojej pochwie, co prawda na chwile, ponadto nie doszlo do wytrysku, woda byla goraca. wole jednak na zimne dmuchac bo podobno w plynie przedejakulacyjnym wystepuja male ilosci zywych plemnikow. pytanie: leciec szybko do ginekologa i zazyc tabletke '72h' czy raczej nie ma sensu sie przejmowac? prosze o odpowiedz

Gość beznerwow

Gość olka177
Z tego co sie orientuje to tak skoro sie nie spuscil to ok , w plynie sa jednak niewielkie ilosci tych plemnikow , ale naprawde znikome tymbardziej woda sczerze Ci powiem ze nie wiem. Potraktuj to jako stosunek przerywany , kiedys obilo mi sie ze kapiel z facetem nawet jezlei wydziela sie plyn to nie zajdzie sie w ciaze ale to nie pamietam gdzie cyztalam.

Gość Karlson
Nie ma możliwości żebyś była w ciąży . Madusiu są nielegalne , ale za pieniążki każdy gin ci je da . W prywatnym gabinecie oczywiście .

Gość asia 12587
Zapytaj lekarza , ale myślę , że szansa jest niewielka