Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dośśśśća

Mam już dosyć całego tego ZAKŁAMANIA!!!

Polecane posty

Gość dośśśśća

wokół tylko zdrady, ludzie oszukują się nawzajem, krzywdzą, ranią, czy tak to już po prostu jest? gdzie miłość, gdzie przyjażń? gdzie wartości moralne?? czy czas dorosnąć, spojrzeć prawdzie w oczy i przyznać, że te rzeczy nie istnieją? powiedzcie jak to jest...:O tracę wiare w ludzi a nie chcę. chciałabym pozostać tu gdzie jestem ale chyba już dłużej tak nie mogę:O

Gość glos rozsadku
a czego chcesz? lalek barbie i kucykow pony?:-)

Gość homniki
wlasnie

Gość dośśśśća
a ja właśnie w realu widze:( to jakaś masakra co się dzieje, chciałabym się urodzić w innych czasach :(

Gość dośśśśća
mam swoje ideały, w które chcę wierzyć ale to ciężkie kiedy wokół tylko fałsz i obłuda:O

Jakoś żyje szczęśliwi, jestem kochany, mam setki przyjaciół. Serdecznie Ci współczuję że taki świat sobie stworzyłaś.

Gość dośśśśća
stworzyłam?:O przesiąkam już sama tym wszystkim, ratunku, ja tak nie chcę :O ludzie nie mają już żadnych zasad, są płytcy i bez żadnych uczuć wyższych - bo tak jest łatwiej widzisz i nie grzmisz...:O

he he frajerko:) Każdy sam sobie kreuje świat:D Żyjesz w takim świecie jaki sam sobie stworzyłaś:D he he to masz za swoje:D

Gość pani kara
philozoph ---> chciała bym zobaczyć te setki twoich przyjaciół :o wkurwia mnie nazywanie zwykłych znajomych przyjaciółmi, jest to tak samo nadużywane słowo jak "kocham cię"

Coz, jestesmy tylko ludzmi, zycie nie jest czarno-biale, tylko w roznych odcieniach szarosci. Nikt nie jest idealny, ale w kazdym tez jest troche dobra :)

Gość pani kara
philozoph nigdzie z tobą nie idę, bo jeszcze mi krzywdę zrobisz te setki przyjaciół to na bank na Naszej Klasie :p