Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWI臉KSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Desperados 1 , zapomnia艂am 偶e mamy w ten sam dzie艅, fajnie b臋dziemy si臋 wspiera膰 :):)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 woriateczka z wroclawia
hej samanta dai mi prosze nr gg do black bo mi sie gg zepsulo dzieki z gory

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MAJA SZCZECIN
witam wszystkich,dolaczam sie do czwartku czyli tuz,tuz....19.03 dr krajewski gryfice...:) :) nie wiem jak wy dziewczyny ale ja sie wcale nie boje tylko tak sie ciesze ze juz nie moge sie doczekac....jeszcze 3 dni :) :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MAJA SZCZECIN
ktos wczesniej wspominal ze najwiekszy bol jest jak sie ma dreny a jak je wyjma to czlowiek jak nowo-narodzony...czy tak jest??? a ile sie ma dreny,jeden dzien??a 8i jeszcze jedno z ciekawosci....czy na op.idzie sie w pizamie czy jest sie nago i czy jak sie wybudzimy to juz ubrane w stanik i pizame czy jak??prosze o odpowiedz i pozdrawiam... :) :) :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 posialem kontakty z gg
ma ktos gg do blac schafire??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MAJA SZCZECIN
ANIULA a ty juz normalnie sie czujesz??po takim czasie juz nic nie boli??? jak wyglada twoja blizna terazpozdrawiam ciebie serdecznie :) :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MAJA SZCZECIN
janess trzymam kciuki-trzymaj sie jak wrucisz to powymieniamy zdjecia oczywiscie:) :)

Udost臋pnij ten post

Hej Maju moja blizna jest ju偶 praktycznie nie widoczna,naprawde jej nie widze,a cycuszki jakbym mia艂a je od zawsze. Ty ju偶 19 jedziesz ,chyba wi臋kszo艣膰 dziewczyn ma ten termin. Trzymam za wszystkie mocno kciuki.Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MAJA SZCZECIN
witam:)no wlasnie widze ze nie jestem sama,fajnie :) widzisz moj dr nie chce mi zrobic ciecia w brodawce tylko pod a tam zawsze beda widoczne blizny.....moze go jakos przekonam zobaczymy...poprostu stwierdzil ze moge jeszcez miec dzieci bo mam 27 lat i mi nie zrobi hehe fajnie nie??a ja i tak nie karmilam swojej corki wiec moze jakos dam rade przekonac....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MAJA SZCZECIN
aniula a ty sama chcialas w brod.czy lekarz zdecydowal?? prawda ze blizny sa mniej widoczne ?? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MAJA SZCZECIN
a smarujesz czyms??? sto pytan do heheh :)

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 kobietki, JESZCZE 3 DNI :), w艂a艣nie widze 偶e 19.03 jest b.popularny, MAja pozdrawiam o kt贸rej masz zabieg? m贸j lekarz te偶 robi ci臋cie wko艂o sutka , nawet si臋 nie zastanawia艂am nad innym, pozdrawiam wszystkie , mi艂ego dnia :)

Udost臋pnij ten post

Maja ja smaruje blizny tylko linomagiem i to te偶 jak mi si臋 przypomni:) A co do ci臋cia to lekarz tak mi zaproponowa艂 ,a mam 28lat i to nieby艂o problemem.Znam 2 m艂ode dziewczyny kt贸rym Krajewski robi艂 ci臋cie wok贸艂 sutka.Maju trzymam kciuki za Was wszystkie z 19marca.

Udost臋pnij ten post

Witam ;-) Ja si臋 czuje zdnia a dzien coraz lepiej,dzis jest5 dzien po zabiegu i juz moge zrobic sniadanie ogarnac pamalutku co nieco,oczywiscie nie dzwigam ciezkich zeczy,spa艂am dzis lepiej;-).Wiec wszytsko jest Ok w piatek jade na zdjecie szw贸w,na szczescie nie mi艂am dren贸w .Piersi sa super mam teraz 75D zero siniak贸w czy krwiak贸w jedynie szwy ktore swedza pod plastrami czasem. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny;-)

Udost臋pnij ten post

Desperados - tu jest jaki艣 katalog euro http://www.eurosilicone.com/catalogue.html ale nie wiem jak dok艂adnie si臋 po nim porusza膰 :) w ka偶dym razie wszelkie wymiary s膮 podawane w tabelkach :) mentor: http://www.mentorcorp.com/global/breast-augmentation/breast-implants.htm (wybierasz interesuj膮ce Ci臋) mam nadziej臋, 偶e te linki powchodz膮.. Dziewczynki, ale Wam fajnie.. ju偶 za par臋 dni kilka z Was b臋dzie JU呕 mia艂o super cycuchy :D ja dopiero za 6 tyg.. czekam wytrwale :) dreny przewa偶nie s膮 stosowane, zazwyczaj przez pierwsz膮 dob臋, je艣li s膮czy sporo wydzielin, to d艂u偶ej, raczej zostaje si臋 na ten czas w klinice. wyjmowanie dren贸w niekt贸re dziewczyny boli, inne nie - kwestia indywidualna :) natomiast lepiej je mie膰 ni偶 nabawi膰 si臋 jakich艣 krwotok贸w wewn臋trznych etc (z pomini臋ciem dr kasprzyka, on pracuje nieco inn膮 ni偶 standardowe metod膮. jeszcze kliku dr na pewno te偶 tak robi, jak on, ale teraz nie pami臋tam nazwisk). generalnie bezpieczniej odprowadzi膰 te wydzieliny drenem ni偶 czeka膰 a偶 ogranizm sobie z nimi poradzi sam..

Udost臋pnij ten post

Samanta dzi臋ki za linki, ale ten link z Euro ju偶 przegl膮da艂am i nic z niego nie wiem:o:o Miracle gratuluj臋 nowych nabytk贸w!!! na pewno sa pi臋kne ;) dziewczyny mo偶e si臋 pochwalicie nowymi cycuszkami na maila? pozdrawiam!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosiunia26
Witajcie kobitki;) By艂am na USG piersi i technik mi powiedzia艂 偶e skoro robi臋 ju偶 zabieg ,to 偶ebym poprosi艂a dr. o usuni臋cie gruczo艂u mlekowego, bo po wyci臋ciu nie ma ryzyka zachorowania na raka brodawki.S艂ysza艂y艣cie co艣 o tym?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosiunia26
Miracle przy艣lij fotk臋 twoich cycusi贸w bo umieram z ciekawo艣ci :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anne04
witajcie czy na konsultacje do dr kubasika to idzie si臋 do kliniki bieleckiego i tam jest operacja ? znalaz艂am w wyszukiwarce trzy miejsca gdzie przyjmuj臋.pozdr.

Udost臋pnij ten post

Kubasik konsultuje u Bieleckiego w pi膮tki od 17 i tam te偶 operuje.

Udost臋pnij ten post

Widze 偶e doktorek ma coraz wi臋ksze zainteresowaniw u pacj臋tek. Fajnie przynajmiej nie b臋de tu osamotniona jako jedyna od Kubasika. Miracle ja te偶 poprosze o fotki je偶eli ju偶 masz.:)

Udost臋pnij ten post

Witam dziewczyny;-) Gosiunia ,Aniula podajcie meila to postraram sie Wam dzis wys艂ac;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anne04
dzwoni膮c do "kliniki bieleckego" dowiedzia艂am si臋 ,偶e konsultacje s膮 we wtorki 16-18 bez zapis贸w.pozdr.

Udost臋pnij ten post

hej,dziekuje :)od 13 jestem w Polsce,jutro wyniki ,napisze co i jak,pozdrowiam :)boje sie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hey040
Cze艣膰, jestem kilka tygodniu po zabiegu z ci臋ciem oko艂obrodawkowym i zastanawiam si臋 czy z czasem moje blizny b臋d膮 mniej widoczne (na razie odpad艂y strupki i jest bladoczerwona kreska)? Czy kt贸ra艣 z Was mia艂a takie ci臋cie? Je偶eli tak, to czy faktycznie jest ono mniej widoczne ni偶 to pod piersi膮? Czy po kilku miesi膮cach zauwa偶alna jest taka blizna (dla osoby kt贸ra zobaczy Was bez stanika)? Pozdrawiam wszystkie Dziewczyny oczekuj膮ce na swoj termin :-)

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋