Nusia* 0 Napisano Grudzień 28, 2010 Mariczko już się odzywam na gg Mariln... no tak jakoś u nas to rodzinne ;-) szkoda tylko, że tak mi się schudło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nusia* 0 Napisano Grudzień 28, 2010 Mariczko widzę fotkę - buźkę masz szczuplutką, sądzę że też jesteś szczupła, jeśli chcesz mieć D to bierz tak jak Ci radzi lekarz tylko weź pod uwagę, że 10% kryje się pod mięśniem więc, sądzę że wyjdzie Ci raczej C a nie D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MARICZKA1979 Napisano Grudzień 28, 2010 Do NUSI sorki że nie odpisałam ale nie było mnie w domciu a kompa zawsze zostawiam włączonego,porównywałam twoje wymiary i powinno wyjść D,ale może jeszcze zadzwonię do niego i się upewnię albo pojadę jeszcze raz na konsultację,kurcze szkoda że mnie nie było mam kilka pytań odnosnie kliniki i lekarza,kuzynka u niego robiła 4 lata temu ale ona niewiele pamięta dlatego ty jesteś w miarę świeżo i chcę popytać pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MARICZKA1979 Napisano Grudzień 28, 2010 Do Nusi do szczuplusich nie należę ale nie ubolweam z tego powodu koniecznie musimy pogadać nas gg jak znajdziesz oczywiście trochę czasu pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowawlkp Napisano Grudzień 29, 2010 Hej dziewczyny. Pisałam do kilku lekarzy z Poznania i żaden nie powierdza że w styczniu cena operacji ma wzrosnąć ze względu na podatek Vat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowawlkp Napisano Grudzień 29, 2010 http://www.medicalnet.pl/VAT-wkracza-do-ochrony-zdrowia,wiadomosc,5,listopad,2010.aspx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tippy 0 Napisano Grudzień 29, 2010 o ile nowych osób, czy mi się wydaje...? :) jak tam Święta ? jak tam sylwester? piszcie bo dzis takie budy choc nie wynika to z braku roboty a raczej z lenistwa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MARICZKA1979 Napisano Grudzień 29, 2010 TIPPY napisz jaki miałaś wyjściowy roz.to znaczy ile pod biustem i w biuście przed operacją a ile masz teraz,czy ból do wytrzymania i czy masz włożone pod mięsień pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta.p 0 Napisano Grudzień 29, 2010 helo...ja dziś zrobiłam badania i zadzwoniłam do doktora w celu potwierdzenia op i wyboru żelków.... i za tydzień w czwartek o 15-tej będzie mój czas.... boje sie jak cholera do 3 dni aż mi się flaczki telepią...ale musze wziąc sie w graść :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monis1982 0 Napisano Grudzień 29, 2010 Cześć...ja byłam dziś w klinice i robiłam badania, min. USG serca bo jak byłam dzieckiem i nastolatka to miałam szmer w sercu ale od jakiś 5 lat (bo tyle mieszkam w Walii) nie badalam się dlatego trzeba było zrobić? No i coś wyszło nie tak? Bedą wysyłać te badania do specjalisty i dadzą mu znać czy bedą mogli mnie uśpić? Mam nadzieje ze za 2 tygodnie i jeden dzień będę już miała nowe, sliczne cycuszki :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monis1982 0 Napisano Grudzień 29, 2010 Sorka dziewczynki...chodziło mi o EKG serca :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monis1982 0 Napisano Grudzień 30, 2010 Emi, to Ty, Marta i ja będziemy styczniowe cycolinki :-) o ile u mnie wyniki serducha wyjdą dobre :-( Piszesz ze chcesz mieć 440 ale jakiej firmy? A znasz parametry tych wkladek ci masz mieć? A jeśli nie wejdą 440 to jakie Ci doktorek włoży? Ja mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monis1982 0 Napisano Grudzień 30, 2010 Emi, to Ty, Marta i ja będziemy styczniowe cycolinki :-) o ile u mnie wyniki serducha wyjdą dobre :-( Piszesz ze chcesz mieć 440 ale jakiej firmy? A znasz parametry tych wkladek ci masz mieć? A jeśli nie wejdą 440 to jakie Ci doktorek włoży? Ja mam mieć 410g, okragle, 11,8 srednica i 5,7 projekcja :-) będzie niezły cyc hehehe, mówią ze 70E!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta.p 0 Napisano Grudzień 30, 2010 no babki mam w ręku już wszystkie ywniki- DOBRE! więc tylko te kilka dni i już... dzisiaj u mnie po 3 dniach strachu luzik totalny. Pogadałam sobie jeszcze z anestezjologiem taki sympatyczny, dowcipny gośc więc coś czuję, że bede się kładła na stół z uśmiechem.....dzis jestem na etapie- nie moge sie poczekać i zero strachu...no ale to jeszcze kilka dni :) więc i nastawienie może sie zmienić... ..no co tu dużo pisać ...na forum styczniowe cycolinki górą hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MARICZKA1979 Napisano Grudzień 30, 2010 MARTA P.gratuluje dobrych wyników i życzę powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MARICZKA1979 Napisano Grudzień 30, 2010 MARTA P.u mnie dopiero 3 marca ale na samą myśl jestem w stresie,wczoraj kupiłam wkładki silikonowe push up i noszę je żeby przyzwyczaić otoczenie do dużego biustu i siebie samą do ciężaru który będę nosiła,teraz akurat jest dobry okres grubsze swetry golfy itp pozdrawiam wszystkie styczniowe cycolinki- zazdroszczę że niedługo będziecie to miały za sobą ale z całego serducha życzę powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MARICZKA1979 Napisano Grudzień 30, 2010 NUSIU - jak tylko znajdziesz chwilkę napisz na gg jak u Ciebie to wszystko przebiegło,wiem że szykowanie do Sylwestra nastąpiło ale może po pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monis1982 0 Napisano Grudzień 30, 2010 Marta, gratuluje świetnych wyników badań :-) trzymam kciuki ze cała operacja przebiegnie pomyślnie! U mnie jeszcze wielki znak zapytania co do wyników EKG serca :-( muszę czekać!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MARICZKA1979 Napisano Grudzień 30, 2010 MONIS1982- trzymam za Ciebie kciuki,oby Twoje badania nie zaważyły na operacji,POZDRAWIAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta.p 0 Napisano Grudzień 30, 2010 monis1982 a kiedy bedzie u ciebie wiadomo co z tym EKG?vtrzymam kciuki za dobre decyzje i jestem pełna nadzieji że w sytczniu bedziesz miała npwe cycolki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qamilla 0 Napisano Grudzień 31, 2010 Emi28, jaki masz rozmiar wyjsciowy, ze doktor zaproponował Ci takie duże implanty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tippy 0 Napisano Grudzień 31, 2010 Mariczka ja miałam 70 A, wzięłam eurosilicone 375 ml, okrągłe pod mięsień. No bolało jak tyo to boli zawsze...na początku koszmar, zwłaszcza w nocy, jakby ci coś siedziało na klatce, pomoc ze strony kogos bliskiego jest niezbędna. Ale przechodzi po 3-4 dniach ten najgorszy ból i potem już się normalnie funkcjonuje, pobolewa i trzeba uważać, a potem...to już wszystko przechodzi i jest bosko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MARICZKA1979 Napisano Grudzień 31, 2010 Witajcie dziewczynki życzę Wam szampańskiej zabawy i Szczęśliwego Nowego 2011 Roku,oraz tym które są przed operacją powodzenia i zadowolenia z nowych cycuchów TIPPY- ja mam 80B więc myślę że anatomiczne 340ml wystarczą pozdrawiam i dziekuje za odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta.p 0 Napisano Grudzień 31, 2010 a j chciałam dziś dorobić foty ale moje dziecko jakoś mnie tak na nich łapało z dołu i cycki mi dziwnie duże wychodziły...aż mi sę śmiać chciało..niesamowite jak światło potrafi zmieniać rzeczywistość na zdjęciach hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monis1982 0 Napisano Grudzień 31, 2010 Mariczka i Marta...dziekuje Wam za slowa otuchy, bo naprawde martwie sie ze operacja sie nie odbedzie :-( a tak bardzo chce miec piesi!!!! Z kliniki maja sie do mnie odezwac po Nowym Roku wiec pewnie we wtorek lub srode! Emi...widze ze i Ty do ostatniej chwili nie wiesz wszystkiego odnosnie cyckow, ja tez dopiero niedawno dowiedzialm sie o wymiarach moich implantow bo jedyne co wiedzialam to ze maja byc okragle i 410g. :-) :-) :-) Mama napewno pogodzi sie z ta mysla ze jej corka ma juz piekny biust, wiadomo ze na poczatku bedzie to dla niej szok ale napewno jej przejdzie, zobaczysz bedzie dobrze :-) U mnie zostaly 2 tyg. do operacji, wiem ze bedzie bolalo ale dam rade hehehe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monis1982 0 Napisano Grudzień 31, 2010 Aha...Dziewczyny, wszystkiego naj, naj, naj w Nowy Roku 2011 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta.p 0 Napisano Styczeń 1, 2011 Witajcie w 2011 roku:).... wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń cycusiowych dla tych co są przed operacja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta.p 0 Napisano Styczeń 3, 2011 helo babki a co tu taka cisza...forum umiera śmiercią naturalną?...bry bry bry..reanimacja :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tippy 0 Napisano Styczeń 3, 2011 ja jestem ! :) po tym weekendzie sylwestrowym padam na twarz...siedzę w pracy i zaraz zasne przed monitorem... wyszalalam się jak nigdy, wszystko w babskim gronie - niech zyje girl power !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koralka3 0 Napisano Styczeń 3, 2011 Emi głowa do góry! zobaczysz, ze wszystko się uda i już niedługo będzie to wszystko za Tobą:) nie możesz tak się zamartwiać bo tak na prawdę sama się nakręcasz na to :) myśl pozytywnie:) poza tym laseczki wszystkiego najlepszego w nowym roku!!!!!!!!!!!! wspaniałych biustów :) :) :) :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach