tippy 0 Napisano Maj 25, 2011 co za szwagierka...z rodziną najlepiej na zdjęciu jednak :) patrzcie co znalazlam na fejsie :) dla tych co mają jeszcze małe :) http://www.facebook.com/pages/Cycki-nie-musz%C4%85-by%C4%87-du%C5%BCe-wa%C5%BCne-%C5%BCeby-by%C5%82y-wariaty/172200956155554 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cindys 0 Napisano Maj 25, 2011 Hej Dziewczyny!!! Fotki wysłane:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mart_gotowa_przed 0 Napisano Maj 25, 2011 taa moje to sa prawdziwe wariaty:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudii01 0 Napisano Maj 26, 2011 Cindys proszę wyślij mi też :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cindys 0 Napisano Maj 26, 2011 klaudii01 Fotki wysłane:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cindys 0 Napisano Maj 26, 2011 klaudii01 wysłałam:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MARICZKA1979 Napisano Maj 26, 2011 CINDY również poproszę o fotki pozdrawiam (mojego maila masz bo wysyłałam fotki ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cindys 0 Napisano Maj 26, 2011 MARICZKA Wysłałam:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arletta333 Napisano Maj 26, 2011 A ja sie ciągle zastanawia nad zabiegiem macrolane...a Wy juz takie powazne rzeczy robicie.WIec raczej nie mam sie czego obawiac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koralka3 0 Napisano Maj 26, 2011 emi28 i co z tą szwagierką? coś się rozwiązało? bo to w jaki sposób się zachowała - jeżeli to rzeczywiście ona - to szkoda gadać ..... hehe tippy zwowu jakieś linki podsyła....moje to też wariaty i wcale nie takie małe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
igaa1234 0 Napisano Maj 26, 2011 arleta, mialam dwa razy macrolane.. strata pieniedzy!!!. masakra to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rosa5 Napisano Maj 26, 2011 czy któraś z was powiększała może piersi u kasprzyka w krakowie? Jeśli tak to jakie są efekty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Crazyyyyy 0 Napisano Maj 26, 2011 slyszalam ze po macrolane robia sie grudki po dluzszym czasie kiedy to on 'zanika' hmm pozatym wlasnie strata kasy;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tippy 0 Napisano Maj 27, 2011 znowu to marcolane...nie widze sensu w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koralka3 0 Napisano Maj 27, 2011 no o grudkach to ja też słyszałam....ale co za frajda raz na rok chodzić i robić sobie cycki ..... chyba nie miałabym siły na takie coś. No a druga sprawa to kasa..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Crazyyyyy 0 Napisano Maj 27, 2011 pozatym rozmiar zmienia sie nieznacznie i to jest chyba alternatywa dla kogos kto ma piersi i chce je tylko troszeczke wypelnic hm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mankaska 0 Napisano Maj 27, 2011 hej dziewczyny, jestem po konsultacji u dr Skwiercz. Pomozcie rozwiac watpliwosci. Przezycia, opinie...bardzo mile widziane zdjecia. dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudii01 0 Napisano Maj 28, 2011 Cindy gratuluję pięknych piersi:) a jaką miałaś wyjściówkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cindys 0 Napisano Maj 28, 2011 klaudii, Dziękuję, miałam 80b, takie puste:((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość macrolane Napisano Maj 28, 2011 ja nie widzę żadnej różnicy, wpatruje się i nic http://www.melitus.pl/pl/Macrolane-modelowanie-ciala-zdjecia.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cindys 0 Napisano Maj 28, 2011 Różnica minimalna, szkoda kasy:((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudii01 0 Napisano Maj 28, 2011 Gdyby to macrolane kosztowało tysiąc złotych to może i bym zrobiła ale nie 8:O dokłada się z czwórkę i ma się implanty na stałe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tippy 0 Napisano Maj 30, 2011 wlaśnie,,,to kwetia ceny...za taka małą kasę mogłabym sobie zrobić, ale tak to wole bardziej długodystansowe rozwiązania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koralka3 0 Napisano Maj 30, 2011 No właśnie nie opłaca się macrolane. Ale może innym dziewczynom będzie ta metoda odpowiadać, także wiecie... ja i tak jestem zadowolona ze swoich implancików :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ajsz87 0 Napisano Czerwiec 1, 2011 http://operacjapiersisilikony.blog.onet.pl/ niedługo 2 miesiące po OP będę... a jak to wyglądało?? info wyżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tippy 0 Napisano Czerwiec 2, 2011 Ajsz - co cię właściwie skłoniło do założenia bloga ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kuklara1212 25 Napisano Czerwiec 4, 2011 Witam czy ktos słyszal o Jakubie Kratochwilu z wrocka??a moze mial robiony zabieg u niego,Kogo byście poleciły z wrocka lub poznania jeśli chodzi o powiekszanie piersi.dzieki za pomoc z góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adusia-26- Napisano Czerwiec 4, 2011 Z Wroclawia tylko Dr.Jarlinski!!!ja jechalam do Wroclawia 500km ale bylo warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cindys 0 Napisano Czerwiec 5, 2011 Kuklara Dr. Jarliński jest b. dobry, ale jeżeli masz asymetrię, to wybierz innego lekarza:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tippy 0 Napisano Czerwiec 6, 2011 jak Wrocław to panują dobre opinie o Niemkiewiczu i Bieńku. Jarliński to troche zagadka, tyle o nim dobrych co złych zdań chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach