Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość MARICZKA1979
CINDYS myślę że to jest super rozmiarek napisz jak się czujesz Kochana i jak Twoje cycuchy? pozdrawiam

MARICZKA Czuję się super, jestem już siedem tygodni po i od dawna normalne funkconuję. Cycuchy rewelacja:))) Jestem na etapie kupowania bielizny. Jeszcze niedawno mogłam pomarzyć o staniku z koronki, teraz kupiłam kilka takich kompletów i biustonosz leży pięknie:)))Jestem zachwycona, szczęśliwa i czuję się stu procentową kobietą. Napisz jak Twoje samopoczucie i cycuchy? Pozdrawiam serdecznie:)))

Gość MARICZKA1979
CINDYS wysle ci maila nie chce tutaj za duzo pisać pozdrawiam

Gość MARICZKA1979
CINDYS wysłałam buźka

Gość MARICZKA1979
AGABLUE czytałam ze jesteś zainteresowana anatomicznymi wkładkami wyślę ci maila z moimi pozdrawiam

Mariczka Bardzo dziękuje za zdjęcia, ale ładnie wygladasz :) tylko pozazdroscić ja tez tak chce :) :) :)

Gość MARICZKA1979
CINDYS przęslicznie wyglądają wysłałam ci maila pozdrawiam AGABLUE pomyśl koniecznie o wiekszych implancikach,bo później bedzie niedosyt ja też zastanawiałam się nad 385 a dziękuje tu wszystkim dziewczynom które doradzały mi wieksze bo byłabym rozczarowana pozdrawiam cieplunio i życze powodzenia

Cindys super:) teraz zobaczysz - zacznie się szał zakupów :) ja po operacji musiałam kupić sobie nową bieliznę - to było coś cudownego:)

szał zakupów jest najlepszy :DDDD i to nie tylko bielizna ! bo nagle okazuje się, że można nosić inne bluzki, sukienki i wszystko wygląda tak inaczej i ładnie hehhehehe

Kurcze dziewczyny, jak tak dalej będzie, to ja majątek wydam na bieliznę...hihihihi...:)))

Gość odpwoiektos
witajcie mam owy problem,otóz w prawej piersi odkryłam dziwny guzek który się przesuwa,nie wiem co a tym wypadku robić.powiększenie piersi miałam trzy lata temu. jak myślicie co to może być?

Chciałam się tylko zameldować:) Za Waszymi radami wzięłam 325:) Dzisiaj zaczyna się 3 dzień po zabiegu. nie biorę p/bólowych... bo mnie nie boli, jestem bardzo sprawna...Tak okropnie się bałam a znoszę to mega dobrze. Jedynie co mi przeszkadza to ciągnięcie oraz to uczucie rozpierania Powiedzcie mi proszę jak długo jest to silne uczucie rozpierania. Sciskam Consta

Constancja - gratulacje i super że tak dzielnie to znosisz. To dziwne uczucie trwało u mnie tak z 5 dni...potem było dalej ale znośne i mniejsze. Będzie lepiej z każdym dniem !!!!

Gość Katka83
Tippy ma rację... najgorsze sa pierwsze 3-4 dni pozniej z dnia na dzień diametralna poprawa. Jestem 16 dni po zabiegu i jestem całkowicie sprawna- robie juz wszystko. Tylko nadal z rana przy wstawaniu mam takie uczucie jak bym miala w biustonoszu 2 piłki tenisowe- takie uczucie gniecenia. Jak juz sie rozruszam to jest lepiej- duzo lepiej, ale nadal czuję gniecenie. Powiedzcie mi czy tez tak miałyście? i jak długo będę odczuwała taki dyskomfort???

Gość crazyyyy
Cindys witaj kochana, mam nadzieje ze mnie pamietasz;):):):):) mialam problem z netem kurka jestem 12tyg po operacji i jest SUPERRRRRRRR co do kasy na bielizne to racja he dziewczynki, po 3 tyg zajmowalam sie juz sama swoja roczna coreczka;) oczywiscie uwazalam ale niestety trzebabylo .. pozadrawiammmm

Cindys no ale jaka to przyjemność ...wydajesz pieniążki co będzie eksponować Twój biust!!! :) crazyyyy - jeżeli czułaś się na siłach i wszytko jest ok to przecież nie ma żadnych przeciwskazań:) tylko pogratulować ze tak dobrze to wszystko znosisz:)

crazyyyy witaj Kochana, super, że u Ciebie wszystko w porządku i mam nadzieję, że znajdziesz troszkę czasu, żeby tu zaglądać:))) Koralka masz rację, pieniążki są wydane w konkretnym celu...:)))

prawie wszystkie dziewczyny musza po tygodniu czy 2 wrócic do pracy, zacząć zajmować się dzieckiem, itd. Jakoś wszystkim sie udaje, nie ma co się bać. Damy radę !

ja wróciłam po dwóch tygodniach do pracy ...co prawa pracuję w biurze ale zawsze jest to praca - nie można się położyć w ciągu dnia....początkwo był dyskomfort i troszke mnie bolało ale pozniej już minęło...i było ekstra:)

Hej :) Dawno mnie nie bylo bo sasiadka wyjechala i neta odlaczyla bo sie bala,ze cos sie stanie :/ ale juz wrocila a ja razem z nia :) hehe Constancja milo powitac:) Dziewczyny dobrze pisza z dnia na dzien coraz lepiej :) Ja jestem miesiac po. Nie wiem kiedy to zlecialo. Czuje sie super :) i to juz od dawna czuje sie super ;) Cindys kochana kiedy ty kupowalas te plastry zelowe? Zaraz jak odpadly Ci strupki?

P.S. A co do kupowania bielizny to juz sie nie moge doczekac :D wszytkie kolory wzory ajjj :) przymierzyc taki stanik i poczuc, ze on jest dobry:) a kiedys sie nie dalo :/ To musi byc cudowne uczucie :)

Milly Witaj Kochana! Ja zaczęłam używać plasterków po odpadnięciu strupków. Używam ich już pięć tygodni i jestem bardzo zadowolona. Blizny mam niewidoczne:))) A co do kupowania bielizny, to sama rozkosz..:))) Myślę, że za miesiąc możesz ruszać na szaleństwo zakupów..))) Buziaczki!!!

i można sobie kupować nawet taką fantazyjną bieliznę (znalazłam w sex shopie :)))

Milly co TY masz za siąsiadke co odłącza internet:) jak się czujesz kochana? super ze coraz lepiej :D:) buszowanie w sklepie z bielizna jest super, szczególnie jak już się ma piękny biuścik:)

Karolka3 moja sasiadka wyjechala na jakis czas a my mamy neta od niej. Nie wiem czego sie bala. W sumie burze byly no nie wiem ale wazne , ze juz wrocila :) hehe w sumie mam jeszcze bezprzewodowy ale zle mi tu odbiera i mnie denerwowalo otwieranie stron. :p Co do bielizny to juz sie nie moge doczekac :) zajmie mi to chyba caly dzien ;) ja tez juz ogladalam fantazyjna bielizne heheh Dziewczynki moje wyspicie juz na boku? Bo ja tak :) Lekarz mi powiedzial na sciagnieciu szwow, ze jak mnie nie boli i dam rade to niczemu to nie przeszkadza w koncu ilez mozna spac na plecach. Cindys to w takim razie musze juz kupic :) Wiesz co Ci "powiem", ze wszystko wyglada juz ladniej :) To chyba byla woda. Nawet jak sie schyle bardziej a pozniej podniose to ją czuje. Chyba jest ok ;) hehehe

Milly Pisałam, że będzie dobrze. Cycuchy cały czas się układają i ja widzę u siebie, że teraz po dwóch miesiącach są coraz ładniejsze. Już są bardziej ruchome i miękkie, takie mega jędrne - uwielbiam je..:))) Plasterki zacznij używać jak najszybciej, naprawdę warto..:))) Pozdrawiam:)))

Moje tez sa juz miekkie :) a za miesiac to nie wiem :) hehe wczoraj napisalam ale nie dodalo sie :/ hmm..

Dziewczynki Jestem dzisiaj 6 dobę po operacji. Piersi mnie swędzą i boli kręgosłup od spania plecach...kiedy mogę próbować spać na boku? Piersi lekko zmiękły i trochę zeszła opuchlizna...uczucie rozpierania coraz mniejsze. Co dzień jest lepiej i jestem TAKA SZCZĘŚLIWA

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się