Gość gośćKasia Napisano Maj 7, 2015 Domka 80 Czy ja również mogę prosić zdjecia? kb04122010@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuza1234 Napisano Maj 7, 2015 Co z tymi postami cos nie przepycha :-/ nic sie nie dodaje :-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asi28 0 Napisano Maj 7, 2015 Hej dziewczyny. Dzwonili z kliniki. Mam w pn o 9. Teraz dotarło ze to tuż tuż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JaaaaAmi Napisano Maj 7, 2015 Hej dziewczyny,zabieg mam za tydzień i boje sie strasznie.Mam 170cm wzrostu i ważę 53 kg,mam implanty okrągłe 380, mierzyłam kilka dni temu po raz drugi i nie wydawały się super duże,ale mam cholernego strefa że jak je zobaczę po zabiegu to przeraże się ogromnym rozmiarem,bo teraz mam rozmiar A.....pomóżcie proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuza1234 Napisano Maj 7, 2015 Zle wyswietlilo mojego emaila Sylwia basia11@onet.com.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuza1234 Napisano Maj 7, 2015 Kasia wyslalas maila ze zdjeciami do kliniki ?Jesli tak to co Ci lekarz napisał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość marzena Napisano Maj 7, 2015 Asi no faktycznie juz mamy niedługo. Ja 2dni po tobie. Do mnie też już powoli dociera. Czacha dymi. Zuza tez w poniedziałek chyba też ma reoperacje. Zuza a tobie będą wkładać nowe implanty czy tak to zrobią żeby nie wyjmować tych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuza1234 Napisano Maj 7, 2015 Marzena Niewiem sama jak to zrobi ale piersi trzeba otworzyc i implanty chyba musi wyjac zeby je poprawic. Zastanawiam sie czy nie powiwdziec mu zeby je wyjal calkiem i zaszyl. i zostac bez -popsrostu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość marzena Napisano Maj 7, 2015 Zuza no coś ty. Wiem ze bardzo dużo przeszlas meczarni i stresu ale w końcu i nad tobą zaświeci słońce. Lepiej dobrze to przemysl żebyś potem nie żałowała. Na pewno już masz dość tych cyckow ale szkoda tego bólu co za toba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuza1234 Napisano Maj 7, 2015 Marzena teraz jak czutam o tych powiklaniach to dopiero do mnie dociera. Wczesniej jakos nawet mie bralam tego pod uwage . A teraz tak jak mowisz juz mam dosc i to tez nie ma gwarancji ze bedzie ok . Bo trzeci raz to juz bym sie nie wyglupiala tylkk juz na pewno sie ich pozbyla . Stresu chyba mam wiecej niz to warte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 7, 2015 Co moze spowodować przesunięcie implantu? ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuza1234 Napisano Maj 7, 2015 Marzena mi lekarz powiedzial wlasnie tez ze implant zmienil polozenie i dokonala sie ,,rotacja na osi?? Jakos tak i poza krwiakiem plynami trzeba to skorygowac spowrotem zeby implant wrocil na miejsce i go podszyc inaczej w przeciwnym razie moze obrosnac torebka w pozniejszym czasie i wtedy tez by trzebabylo operowac .wiec chyba lepiej odrazu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamilka089 Napisano Maj 7, 2015 Do mnie właśnie dzwonili z kliniki wyniki są dobre:) więc to już tuż tuż... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość marzena Napisano Maj 7, 2015 Zuza a czytalas o tych krwiakach od czego mogą się robic? Czy możliwe ze dr nie zamknął wszystkich naczyń? A potem może bralas jakieś środki rozrzedzajace krew albo alkohol i poszło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuza1234 Napisano Maj 7, 2015 Nie mam pojecia Marzena ,ja alkoholu nie pilam jedynie w Swieta troche a potem juz nic do samej operacji,jedyne co to troche katar mialam i pokadlywalam a na 3 dni przed operacja mi migdaly wywalilo. Ale wyleczylam to w miare mleko pilam z miodem i jakies pastylki na gardlo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość marzena Napisano Maj 7, 2015 Zuza kochanie ja próbuje tylko zrozumieć co się stało. Na początku było dobrze a sama pisałaś ze zaczęło się od wyjęcia szwów tak jak by coś tam puściło. A jakie badania ci robili teraz w klinice? Na krzepliwosc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elleni1 0 Napisano Maj 7, 2015 gośćelmo dziękuję :) niedługo i ty będziesz miała swoje bliźniaczki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leeenia 0 Napisano Maj 7, 2015 Ani bierz te 380 ty masz 170 wzrostu wiec to sie rozlozy i to nie bedzie wcale tak duzo jak np u kogos ze wzrostem 160, wyjdzie ci z tego pelne C/male D takze bez strachu, nie mysl o mniejszych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuza1234 Napisano Maj 7, 2015 Marzena tak . Od wyjecia szwow nagle jena zaczela leciec w dol i zrobila sie wieksza a druga jakby wogole poszla do gory .Ja sama kompletnie tego nie rozumiem co sie zaczelo nagle dziać , jedna piers jest puszczona bardziej na dol a druga wybrzuszona od gory , nawet w bluzce to widac wiec chyba lepiej niechaj to nsprawia poki czas . Nagle sie okazalo jak to lekarz okreslil ze nastapila rotacja implantu na osi wertykalnej plus ta cala reszta o ktorej pisalam. Robili usg i rezonas oraz pobrali krew do kompletnych badan nawet mocz rowniez . Mam kilka parametow zle i zabieg normalnie juz by sie odbyl ale tam bardzo tego pilnuja noi przez to w poniedzialek beda robic. Teraz analuzuje czy sama czegos zle nie zrobilam ,czy moze trzebabylo nawet po dwoch tygodniach nadal lezec anie wstawac ...no teraz juz sama niewiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JaaaaAmi Napisano Maj 7, 2015 Sory to pomyłka,będę miała 300,ale patrząc co mam tego czyli prawie nic i tak mam strefa ze bedą za duże... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asi28 0 Napisano Maj 7, 2015 Tak Marzena - jesteś zaraz po mnie - odezwe się jak będę po. będziemy prawie rownoczesnie. JaaaAmi - ja mam 295 - bo tez się boje ze będą za duże,hiii, chociaż dziewczyny tu mowia żeby brac większe Kamilka to super, widzisz niepotrzebnie się martwilas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamilka089 Napisano Maj 7, 2015 JaaAmi te 300 to wyjdą Ci bardzo male Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JaaaAmi Napisano Maj 7, 2015 Wczoraj mierzyłam i te 300 wyglądały na dość duże,tym bardziej ze teraz to ja nie mam prawie nic haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leeenia 0 Napisano Maj 7, 2015 popeiram, 300 to malutko przy 170 wzrostu i 53 kg. chcesz moje zdjecia? ja mam 164 i waze i tez mialam malutkie A a pod biustem 68, mam wsadzone 320 i gdybym wybrala mniej czyli 280 jak sugerowal lekarz to teraz bym plakala, a tak jest mega fajnie z tym 320 , efekt taki jak wczensiej w pushupach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leeenia 0 Napisano Maj 7, 2015 przy twoim wzrocscie, z miseczka A to bralabym 350 minimum i wcale nie bedzie duzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asi28 0 Napisano Maj 7, 2015 JaaaAmi - a kiedy masz zabieg? ja mam w pn - to ci pokaze jak wyjdzie z 295, to może będziesz mogla cos zdecydować/zmienić ja tez mam 170 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JaaaAmi Napisano Maj 7, 2015 Zabieg mam 14.05, ok to czekam na foto:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leeenia 0 Napisano Maj 7, 2015 no dziecka nie wolno ci bedzie podniesc wiec szczerze powiedziawszy nie wiem czy zdecydowalabym sie na operacje z tak malym dzieckiem chyba ze masz kogos do pomocy, ja czekalam az dziecko bedzie sprawne i nie bedzie wymagalo noszenia, czyli 1,5 roku dlatego dopiero teraz zdecydowalam sie na zabieg bo jednak musisz wiedziec ze jesli bedziesz podnosic to mozesz dostac roznych niemilych komplikacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JaaaAmi Napisano Maj 7, 2015 Asi nie chce żebym przeżyła szok termiczny ze nie było nic a będzie ogromne hahihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JaaaAmi Napisano Maj 7, 2015 Leenia chce zdjęcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach